Saturday 24 December 2011

Make Up Beauty Tips

Make-up wordt beschouwd als synoniem voor vrouwen. Make-up accentueert de schoonheid van vrouwen, waardoor ze meer lijken te aantrekkelijk. Echter, het aanbrengen van make up is een kunst en velen weten niet de juiste manier van doen. Veel vrouwen overdrijven, die brengt een gevoel van kunstmatigheid. Daarom moet men leren om te doen make-up op een manier die het geeft een natuurlijk effect. Een dergelijke vorm van halen helpt in het benadrukken van de kerngebieden van het gezicht, waardoor een blik mooier.
Make-up en Beauty Tips
Afgezien van de wijze van toepassing make-up, zelfs de make-up gebruikte producten zijn even belangrijk. Moet men gebruiken alleen kwaliteit producten vanwege herhaald gebruik van goedkope make-up producten kunnen de huid beschadigen. Laat ons kijken naar enkele make-up schoonheid tips dat u zou helpen bij de toepassing make-up op uw eigen.
Foundation: Foundation is de meest elementaire ding dat wordt gebruikt in het begin van de make up. Er een verscheidenheid stichtingen beschikbaar in de markt, namelijk vloeibare, cake en room. Bovendien, stichtingen beschikbaar zijn volgens een van de huidtype ook. Zo zijn er verschillende stichtingen voor de vette, droge en normale huid. Wanneer u koopt een stichting voor jezelf, kijk naar al deze details en ook een kopen dat is een tint lichter dan je werkelijke huidskleur.
Voordat u begint met het toepassen van de stichting, vergeet niet om je gezicht grondig schoon te maken. Massage uw gezicht met een toner en een moisturizer, en vervolgens slag met uw stichting. Neem wat fondament op een wattenstaafje en toepassen een druppel Op de wangen, kin, voorhoofd, neus en oogleden. Kunt u ofwel gebruiken uw handen of een spons en verspreid het op het gezicht in een cirkelvormige beweging. Vergeet niet te verspreiden naar de nek, oor en ook onder de ogen. Het doel van behulp een stichting is om een ​​behoorlijke uitvalsbasis geven en alle gebieden van het gezicht look zelfs. Knijp zachtjes in een tissue papier over het gezicht uit te wissen de overtollige stichting. Nadat u klaar bent met de stichting, toepassing een laag compacte of poeder gelijkmatig alle over het gezicht.
Concealer: Concealers worden gebruikt door mensen om puistjes, donkere kringen, littekens en smetten verberg op het gezicht. Vind je concealers in de vorm van vloeibare of room. Breng de concealer op de smet die u wilt verbergen en te verspreiden naar de randen. Echter niet over het gebruik van de concealer (niet meer dan twee keer) op de vlek, omdat het kan doen lijken voor de hand dat u probeert iets te verbergen.
Oog make-up: Eye make-up wordt beschouwd als het meest belangrijk, omdat het tilt de hele gezicht. Het eerste ding dat moet worden gedaan voor oogmake up is de toepassing van oogschaduw. Veel mensen maken een fout van het toepassen van een oogschaduw die hun kleding past. Maar, moet men gebruik maken van een oogschaduw dat iemands huidskleur past. Je kunt ook gebruik 2-3 kleuren voor oogschaduw, maar zorg ervoor dat alle kleuren goed blend. Neem wat oogschaduw op een vlakke, stompe kop borstel en toe te passen op het gehele ooglid, vanaf de binnenkant, op weg naar het uiteinde. Als u niet wilt donkere kleuren gebruiken, kunt u gaan met een neutrale oogschaduw om een ​​natuurlijke look krijgen.
Zodra u klaar bent met de oogschaduw, zou de volgende stap de eyeliner. Hoewel een zwarte eyeliner wordt meest gebruikte, kunt ook gebruik maken van eyeliners verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals blauw, bruin, etc. De eerste coating van de eyeliner moet een dunne lijn zijn en moet dichter bij de wimpers worden getrokken dit geeft de effect van dikkere wimpers. Breng nog een laag te maken van de lijn dikker. Na een heeft toegepast eye liner zou de volgende worden de mascara. Zij worden gebruikt om de wimpers langer te maken dan ze eigenlijk zijn. Eerste close uw ogen en toepassing de mascara beneden en kijk vervolgens omhoog en toepassing een jas op de bovenste evenals de onderste wimpers. Wilt u een tweede laag toe te passen, voor de mascara eerst drogen wachten. Maar zorg dat je niet meer gebracht dan twee lagen.
Lip Stick: Lip sticks nodig zijn om de look van het geheel complete make-up. Ze niet alleen verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar ook in verschillende vormen, gaande van glanzend, mat, room aan vorst. Welke lippenstift je koopt, ervoor te zorgen dat u koopt een van superieure kwaliteit en een kleur die uw teint past goed. Voordat u de lipstick van toepassing zijn, is het noodzakelijk om de lippen schoon met een reinigende melk. Als u een droge of schrale lippen van toepassing, lippenbalsem of stichting voordat u start met uw make-up. Kies een lip liner dat wedstrijden met de lippen stick. Teken de omtrek en breng de lippenstift aan de binnenkant van de lijnen met behulp van een borstel. Donkerder de lip kleur, voeg een aanvullende vacht. Druk op de lippen op een tissue papier en bloat het overtollige lippenstift. Toepassen lipgloss of lip balsem op erbovenop zou een glanzend effect geven aan de lippen.
Blusher: Blusher is de laatste stap van make up. De kleur van de blos moeten overeenkomen iemands huidtint en ook het algehele make-up. Blusher, die gewoonlijk is beschikbaar in een poedervorm moet altijd licht van kleur. Blush moet worden toegepast op de wang gebieden met de hulp van een lange en gezwollen borstel. Glimlach wanneer u zetten op de blush en toepassen op de jukbeenderen with bovenste beroertes.
Andere Make Up Tips
Afgezien van de kennis van hoe te zetten make-up, is het ook noodzakelijk om bepaalde dingen weten om mooie en gezonde huid hebben. Beauty producten en cosmetica mag niet worden gebruikt voor een lange periode. Het is noodzakelijk vervreemden oude enen en nieuwe kopen na iedere 1 - 2 jaar, afhankelijk het type product. Ook onthouden dat schoonheid producten chemicaliën bevatten, dus wanneer u ze gebruiken, volledig verwijderen IT en uw gezicht met face cleansers wassen. Make up kan toch merken verbergen op je gezicht en het er mooier te maken, maar niets kan natuurlijke schoonheid evenaren. Zo is, is het belangrijk om regelmatig genieten van huidverzorging. Bovendien, naar aanleiding van een gezonde en voedzame voeding heeft ook een groot effect heeft op het maken van de huid ziet er prachtig uit.
Dit zijn enkele van de make up beauty tips die u zou moeten kennen. Hoewel, in het begin, je mag niet het recht krijgt de technieken, met de praktijk zal je zeker een expert geworden in de toepassing van make-up.

No comments:

Post a Comment