Friday 16 December 2011

Hoe te om Uw droog haar

Het eerlijkere geslacht, of zelfs sommige mannen zijn zeer pietluttige en bewuste over hun haren. Vrouwen altijd zijn deze enge dromen hair (tenminste die ik heb gehad!) waar ze verliezen hun haar! Geeft het echt mij de kruipt voorstelbaar zoiets! Ik ben er zeker van de vrouwen zou het eens! Maar op een serieuze noot, verliezend uw haar is niet een erg appeasing of uitnodigende gedachte. Wat we kunnen doen om die nachtmerries voorkomen is goede verzorging van onze haren ondernemen, door eten rechts, ontoliën en wassen, en drogen het goed. Frequente föhnen van het haar is niet goed voor haar. Als je het moet doen, moet u juridisch doen. Derhalve om haaruitval en andere problemen te vermijden, moet u weten hoe het haar droog is. Als je niet iets wilt gebruiken, dan het antwoord op hoe u uw haar droog zonder een haardroger, is om het haar dab grondig, maar licht met een handdoek en de handdoek houden on voor enige tijd en laten absorberen het water. Daar ben je bijna klaar. In geval van een föhn en diffuser, zijn de volgende tips over hoe u uw haar goed drogen door middel van verschillende methoden.
How op droog haar Blow?; Dingen die u moet
Handdoek, haardroger, borstel / kam, claw-Clip of baret, de gebruikelijke styling producten of een kleine hoeveelheid van het haar gel voor retouches.
Methode; Als het water druipen van uw haar, is een complete no no voor föhnen, dus koppelverkoop up uw haar in een handdoek en verwijderen overtollige water is imperatief. Nu kam uw haar glad en het deel als je wilt. , Met uitzondering van een zwakke laag van het haar aan de basis van je hoofd, verzamel je haar en draai en speld hem op de bovenkant van je hoofd met behulp van een clip of een speld. ; Zet de föhn aan en start het drogen van de sectie van haar, dat is te verliezen. Zoveel mogelijk gebruik de minimale kookstand. : Wanneer eenmaal het haar is helemaal droog, schakel de droger en borstel of kam je haren. ; Herhaal dit voor alle geschoren delen van je haar, een voor een. ; Tenslotte, afwerken droging alle secties, laat uw haar omlaag of uitleven in hairstyling als u wilt. Elke haarsnit stijl en idee die u past! ; Hoe Droog Hair met een Diffuser?; Dingen die u moet
Diffuser, anti-frizz product en zwijn varkenshaar paddle borstel.
Methode; Een goed begin is het halve werk. Dus het meest belangrijke ding om te doen is om een ​​goede kwaliteit diffuser. Bevestig vervolgens that diffuser aan het einde van de föhn. Bevestigen dat het volledig is de luchtstroom die, als elke hoeveelheid van de geconcentreerde lucht zou resulteren in je haar te pluizig. ; Houd het droger ongeveer een centimeter van je hoofd en flip je hoofd ondersteboven houden terwijl je dat doet. ; Droog het haar geleidelijk aan, terwijl het runnen van uw vingers als je vooruitgang door het haar. ; Niet droog het haar tot zijn helemaal droog. Net genoeg het haar droog, te ontdoen van het overtollige water. ; Langzaam een ​​bedrag (gelijk aan de grootte van een dubbeltje), van anti-frizz hair styling product wrijven op je handpalm en het aan uw haar toe te passen helemaal, van tip naar wortel. ; Houd de droger anderhalve centimeter afstand van de bovenkant van je hoofd en op hetzelfde moment rechtzetten of liever je haar strak met behulp van een zwijn haren borstel. Als je wilt dat ze een beetje golvend te zijn, kneed de haren in je handpalmen. ; Deze techniek geeft de antwoorden op 2 vragen, namelijk hoe krullend droog je haar en hoe je je haar droog met een ronde borstel.
Dat was alles wat er zou kunnen worden over hoe het haar droog, in de meest voorkomende manieren en in mogelijke scenario's. Neem de nodige voorzorgen en werk alle haren verzorgingstips kunt u eventueel gebruiken. Laatste maar niet de minste, ik zou zeggen dat niet een 'droge' vooruitzichten hebben, als het gaat om hoe je je haar droog! Ik hier afmelden!

No comments:

Post a Comment