Saturday 17 December 2011

Drogen van verse kruiden

Droge kruiden hebben een groot belang, niet alleen voor de culinaire doeleinden, maar ook voor de medicinale toepassingen. Drogen van verse kruiden is helemaal niet een rotklus en dit proces kan worden uitgevoerd op verse kruiden gekocht van de kruidenierswinkel of degenen die geoogst vanaf uw kruidentuin. Er zijn zowel traditionele als moderne manieren om verse kruiden te drogen. Om te beginnen moet de kruiden schoon en fris voor u droog ze af. Kruiden moet worden gewassen in koud stromend water voordat u start het droogproces. Laten we bespreken sommige populaire methoden van drogen verse kruiden.
Drogen van verse kruiden - Methoden; Het belangrijkste ding om te doen voordat het drogen van de verse kruiden is om goed te reinigen. Echter, het schoonmaken proces is verschillend voor elk type. Voor warmte drogen, stengels van de kruiden zijn weggegooid en de bladeren worden gebruikt voor het drogen. In lucht drogen worden de kruiden gebonden in trossen en vervolgens bewaard voor drogen. Voordat drogen, zorgen ervoor dat u de mallen, insecten en dode bladeren te verwijderen uit deze verse kruiden. In principe zijn er twee methoden voor het drogen van verse kruiden. Ze zijn als volgt;
Luchtdroging; Air drogen is de traditionele manier van drogen verse kruiden. Drogen door deze methode vereist geen type machine of apparatuur. Ook is het raadzaam dat deze kruiden niet mogen worden gehouden in direct zonlicht. Direct zonlicht kan verbranden de bladeren. Plaats gelijkspel vier of vijf vestigingen en hang ze ondersteboven binnen in een warme en droge plaats, waar er voldoende ventilatie is. Bewaar deze kruiden gebonden voor rond twee weken. Alledaagse zorgen dat ze krijgen helemaal droog en controleer of enig deel van het kruid niet is goede ventilatie ontvangt. Salie, oregano, tijm, de dille, rozemarijn en zijn de kruiden die gedroogd met behulp van deze methode.
TEMPERATUUR Droogtijden; drogen met warmte is een goede manier om fragiele kruiden behoud. Fragile kruiden zijn die niet kunnen optornen tegen de strenge droogtechnieken als lucht drogen. Drogen met warmte machines zijn verkrijgbaar in de markt. Magnetron of traditionele oven kan ook worden gebruikt om verse kruiden drogen. Laten we een kijkje nemen op de methoden van hoe verse kruiden te drogen.
Magnetron; veel aandacht nodig is om verse kruiden drogen met behulp van de magnetron. Het is echter een zeer gemakkelijke en eenvoudig proces. Voor drogen kruiden, Leg twee vellen keukenpapier en leg de verse kruiden op het. Over deze kruiden, leg nog een laag keukenpapier. Set de microgolfoven op 'high "en deze kruiden in de magnetron oven. Bewaar deze kruiden de gaarruimte aanvankelijk voor een minuut. Controleer dan de kruiden en voortdurend verplaatsen. Na een minuut, houd deze kruiden in de magnetron op 30 seconden barst. Herhaal dit proces totdat je twee minuten.
Oven Verwarming; Verwarm de oven voor op 110 graden Fahrenheit. Zoals gespecificeerd in de bovenstaande methode, dekking van de kruiden met een mousseline doek. Bak de kruiden voor ongeveer 40 minuten. Na dat de kruiden droog en kruimelig.
Nou! Dit was alles over hoe je kruiden drogen. Na droging verse kruiden, het is even belangrijk dat u ze op te slaan op een correcte manier. Het wordt aanbevolen om ze op te slaan in de lucht strak containers of met ritssluiting zakjes. Als je wilt deze droge kruiden gebruiken, net brokkelen ze en voeg ze toe aan uw recept. Bouquet garni is ook een effectieve manier om deze kruiden toe te voegen in uw recept. In bouquet garni, worden de vereiste kruiden vastgebonden in een kaas doek en toegevoegd aan het recept u koken.

No comments:

Post a Comment