Sunday 18 December 2011

Baard stijlen voor mannen

Baarden en snorren scheiden de mannen van de jongens. This schrijven up verkent enkele van de beste baard stijlen voor mannen.
Baarden styling voegt waarde toe aan een goed gebeeldhouwd gezicht of te compenseren voor de tekortkomingen van een gezicht. Mannen met baard coole stijlen, onderscheiden zich door hun volwassen en gestileerde looks. Baard styling en snorren te bieden mannen, een kans om te experimenteren met verschillende looks. Als je verveeld bent van uw gebruikelijke gladgeschoren look, een baard laten groeien en te experimenteren met sommige nieuwste baard stijlen. Niemand moet worden verteld hoe je een baard te laten groeien, omdat het groeit op zijn eigen! Maar u kunt leren hoe te stylen.
Er was een tijd waarin mannen zonder snorren of baarden were onvoorstelbaar. Tegenwoordig zijn de (zogenaamde) metro-seksuele mannen het liefst gladgeschoren. Echter baarden zijn terug in de mode, dankzij de verbeeldingskracht latest baard stijlen sported door mannelijke beroemdheden!
Het verhaal gaat dat Abraham Lincoln werd geadviseerd door een meisje door middel van een brief, als ze dachten dat het het beste zou hij lang gezicht pak en voeg klasse. Lincoln luisterde naar het kleine meisje en nu kunnen we niet voorstellen wat Lincoln eruit zou zien zonder baard! De baard veranderde het uiterlijk en de lotgevallen van Lincoln toevallig!
Al ben ik niet zeker weet of een baard zou u helpen bij clinchen het presidentschap van de VS, zal je zeker genieten van de beste baard stijlen voor mannen, dat ik de lijst hier. De complimenten zal mijn van dames punt zeker bewijzen. Baard styling, net als elke vorm van haarstyling is een kunst, en dit is alles over ideeën en improvisaties. Dus hier ben een aantal van de beste baard stijlen voor mannen, voor uw inzage.
Beste baard stijlen voor mannen; Hier is een lijst van enkele van de meest trendy en best baard stijlen voor mannen:
Chin Curtain Beard Styling, dit is een baard stijl populair gemaakt door de Amish gemeenschap. This beard stijl wordt gekenmerkt door een dunne of dikke gordijn van haar gegroeid alleen op het onderste gedeelte van het gezicht, alleen langs de kaaklijn en zonder een snor. De kin gordijn, zoals de naam suggereert strekt zich uit wang tegen wang. Het is een koele baard stijl uit te proberen.
Sik Styling; De sik is een hele klasse van verschillende stijlen baard gekenmerkt door gezichtshaar alleen beperkt tot de kin. Geïnspireerd door mannelijke bevolking van de geit gemeenschap, is dit een goede baard stijl. Ikzelf heb geprobeerd dit uit en het ziet er heel cool!
Franse Beard Styling, Dit is een combinatie van een sik, bevestigd met een snor met een kleine baard brug. Het is nogal een verfijnde stijl en baard is persoonlijk een aanrader!
Soul Patch Beard Styling, dit is een klein stukje baard onder de lippen en boven de kin met geen snor en anders schoon geschoren gezicht. Je kunt het in elke vorm die u wilt, maar een driehoekige erop ziet er goed uit.
Stoppelbaard Styling, ik denk niet dat ik moet uitleggen stoppels aan jou. Zijn een lichte twee dagen groei van baard, die ziet er goed uit op bepaalde vlakken.
Bakkebaarden Beard Styling, dit is een baard stijl die zich uitstrekt van de tempels, en blijft langs de kaaklijn. Het kan wel of niet gepaard gaan met een snor.
Kiezen Baard stijlen voor mannen; Nu dat je enkele van de nieuwste baard stijlen kennen, zullen we bespreken hoe er een te kiezen die bij je past! Baard styling kan verbeteren of te compenseren uw natuurlijke gelaatstrekken. Different baard stijlen zal pak verschillende mannen, volgens hun gelaatstrekken. Baard styling kan worden gekozen op basis van de vorm en de kenmerken van je gezicht. Goede baard stijlen kan niet goed uit op elk gezicht. Hier zijn enkele tips over hoe te kiezen uit verschillende stijlen van baard, degene die voor u geschikt is. ; Indien u een rond gezicht hebt, de sik is een goed idee voor u als het maakt het lange verschijnen. Bewaar bakkebaarden. , Als je een lang gezicht, dan voorkomen dat de sik en gaan voor een baard dik op de zijkanten. Houden bakkebaarden is een goed idee. ; Als uw gezicht is ovaal van vorm, u bent vrij om een ​​van deze baard stijlen als bijna alle goed zal kijken op je proberen. ; Hoop dat dit baard styling artikel inspireert je om uit te proberen deze coole en verschillende stijlen van baard. Experimenteer met baard styling en veel plezier!

No comments:

Post a Comment