Sunday 25 December 2011

Waarom doen mensen Bully

Moed is vuur, en pesten is rook. - Benjamin Disraeli.
Pesten is een handeling van een persoon wanneer hij opzettelijk iets doet dat schadelijk zou kunnen toebrengen aan anderen. Dit kan gedaan worden door verbale intimidatie, fysiek geweld of enige andere verderfelijke methoden van dwang zoals manipulatie. Enkele van de meest voorkomende manieren van pesten zijn het toewijzen van grappige namen en het gebruik van dergelijke namen, praten en schrijven smerige dingen over mensen, niet toe te staan ​​om deel te nemen aan activiteiten, gedrang brengen, en waardoor ze zich ongemakkelijk voelen en bang. Bullying omvat ook het nemen en beschadigen hun spullen of goederen, fysiek mishandelen hen, en waardoor ze dingen doen die gewoon niet aanvaardbaar voor de samenleving.
Als we denken aan pesten, we in het algemeen denken van de pester op school dagen, waaronder dreigt te slaan iemand na de school krijgt over. Echter, pesten kan verschillende vormen aannemen en kan overal gebeuren, zij het in het openbaar of hogeschool. Pesterijen op het werk en cyberpesten zijn ook enkele zaken die komen tegenwoordig. Volgens een studie, is er geen bijzondere reden waarom mensen pesten. Er zijn verschillende redenen waarom ze dit doen. Heel vaak zijn er verschillende factoren en de redenen waarom sommige mensen om te zetten in pestkoppen.
Als u wilt weten waarom doen mensen pesten, net voor te lezen.
Redenen waarom mensen Bully
Veel mensen pesten om aandacht van anderen te trekken. Ze willen altijd in de schijnwerpers, en een goede indruk te maken op andere individuen. Een dergelijk gedrag kan zelfs leiden tot een groot gevecht, indien de persoon die wordt steeds gepest is iemand die normaal gesproken is het centrum van de attractie. Het is zeker niet een goede zaak, vooral als de pesterijen plaatsvindt in een corporate omgeving.
Iemand pestkoppen ook anderen, omdat hij denkt dat hij is veel beter voor hen. Kunnen overwegen He superioriteit in de meest intelligente, sociale status, financiële status, terwijl anderen soortgelijke factoren. In een dergelijk geval kan pesten worden gedaan door onbeleefd en zelfs geslagen anderen. Meestal, mensen pesten zijn individuen van well-to-families doen.
Sommige mensen pesten anderen omdat ze wanhopig iets willen ze niet kunnen bereiken of te verkrijgen, iets wat andere mensen hebben, zoals studie merkt of elektronische gadgets. Een mens kan ook pestkop om meer populair in zijn plaats. Such pestkoppen vormen in het algemeen groepen en bestrijding van clubs en maken overlast in het openbaar. Een bullebak zou zelfs kunnen proberen te bewijzen aan zijn vrienden die hij is de baas en heeft gezag over andere individuen.
Een meerderheid van de mensen pester vanwege hun geestelijke toestand. Ze ofwel een probleem in hun manier van denken of mindset, of hebben sommige sociale onveiligheid. Ze willen niet onbeleefd zijn en opstandig ten opzichte van anderen. Jaloezie is ook een van de voornaamste redenen waarom mensen pesten. Ze proberen te bestraffen en anderen die ze jaloers zijn ongeveer voor verschillende of zelfs een enkele reden kwetsen.
Pesten is een gedrags probleem dat moet worden aangepakt serieus. Voortdurende blootstelling aan pesten kan hebben extreme effecten op zowel fysieke als mentale gezondheid van een persoon, en kan zelfs leiden tot zelfmoord. Ik hoop na het lezen van het bovenstaande artikel u zou kunnen hebben maar ik heb een idee van waarom doen mensen pesten.

No comments:

Post a Comment