Wednesday 7 December 2011

Decoreren ideeën voor Apartments

De meeste mensen die wonen in appartementen kunnen geconfronteerd met enorme uitdaging als het gaat om naar huis te decoreren. Maar gewoon omdat je huis is klein in omvang, of het wordt verhuurd, betekent niet dat je moet blijven leven met die beat up salontafel, kale muren en zee schuim mosterdgeel paisley bank. Hoewel een appartement laat je met beperkte ruimte voor binnenhuisarchitectuur, met de juiste stukken en enkele snuggere design gevoel, kunt u uw appartement kijken groter dan het werkelijk is. Laten we een aantal decoreren ideeën op zoek naar appartementen die uw appartement zal een gezellige en uitnodigende sfeer. Is het niet nodig om een ​​gat in je zak branden voor het versieren van uw appartement. Door het volgen van een aantal fundamentele decoreren ideeën voor appartementen, dan kunt u uw appartement te versieren, zonder dat een deel met je hard verdiende geld. Alles wat je nodig hebt is je creativiteit en stijl op de proppen komen met een appartement dat zal worden elegante, maar toch levendig.
Ideeën voor het versieren van Appartementen
In elk appartement is er altijd een probleem met de ruimte. Het is dus zeer belangrijk om het te versieren op een zodanige wijze dat u het optimaliseren van het gebruik van ruimte, maar op hetzelfde moment, maak het niet kijken verkrampt omhoog. De volgende zijn een paar decoreren ideeën voor appartementen:
Kleur: In elk appartement is het uiterst belangrijk om de kleur hebben als kleur kan de stemming voor elke ruimte. Dus te ontdoen van die generieke muur kleuren pizzaz toe te voegen aan uw appartement door te doen wat binnenschilderwerk. Het beste deel is, is het een van de goedkoopste manieren te sparren het imago van het appartement. Kies gedurfde kleuren zoals rood of groen voor in de woonkamer of slaapkamer. Maar zorg ervoor dat alleen verf een muur, zodat het niet ziet er overdreven. Maar als je in een gehuurd appartement, dan zorg ervoor dat je toestemming krijgt van te voren te schilderen. Lees meer over, een woonkamer Kleurenschema's, slaapkamer Kleur regelingen; Stof: Echter, als je niet het groene licht gegeven voor de verf, maak je geen zorgen want er zijn andere manieren van woonaccessoires. Op te nemen kleur in het appartement, een optie is om vloeibare zetmeel te gebruiken om stof te installeren op de muur. Een van de andere slaapkamer decoreren ideeën voor appartementen is een gordijnroede use voor gordijnen op te hangen. Het is niet noodzakelijk dat er een raam aanwezig. Een ander leuk idee voor woonkamers is boekenkast met gordijnen te dekken verborgen opslag gebieden te creëren.
Meubilair: De sleutel in de woonkamer decoreren ideeën voor de appartementen te houden aan de meubels slanke plaats van dikke, die niet alleen ruimte fysiek, maar ook visueel. Een andere zeer belangrijke factor is om de zitplaatsen potentieel in de woonkamer te maximaliseren zonder verrommeling de kamer. Probeer een wrap around sofa in een donkere kleur voor de beste resultaten. Maar zorg ervoor dat u de donkere meubels kleuren contrasteren met lichte open muren en kleurrijke prints. Als u wilt een centraal punt in de kamer te houden, een idee is om een ​​asymmetrische boekenplank te bouwen langs een hele muur is een van de meest unieke slaapkamer decoreren ideeën voor appartementen. Niet alleen is dit een geweldige opslagplaats voor prullaria en boeken, maar het is ook een ontwerp op zich. In plaats van de reguliere eetkamer tafels, kiest u een tabel die kan worden ingeklapt. Om de tafel een beetje meer visueel aantrekkelijke, probeer dan met behulp van een kern die kan fungeren als aanspreekpunt.
Gordijnen: Een van de ideeën voor het versieren van studio's is om zich te ontdoen van deze generieke jaloezieën. Door toevoeging van gordijnen, kunt u brengen drama, en breng een zachtere blik op de kamer. Het aantal opties beschikbaar voor gordijnen zijn oneindig. U kunt gebruik maken borduurstof die kan worden als een kunstwerk. Of een andere optie is het gebruik van kralen gordijnen of jaloezieën die anders, zoals Roman schaduwen of vinyl mini blinds, omdat zij niet veel onderhoud.
Badkamer: Als het gaat om badkamer verfraaien ideeën voor appartementen, moet je ze simpel en minimaal is. Kies heldere kleuren als ze in de badkamer een illusie van ruimte te geven. Sommige kleuren voor de badkamer muren zijn lichtgeel, duif grijs, lichte tinten van blauw, groen, perzik enz. Om te coördineren, te kiezen muur afsnijdsels van een lichtere kleur dan de muur om de muur verder kijken dan het werkelijk is. Lees meer over badkamer ontwerp ideeën voor kleine ruimten.
Dit waren slechts een paar decoreren ideeën voor appartementen. Er zijn veel creatieve manieren om uw appartement kijken als je droomhuis te maken. Maar vergeet niet, wil je niet te veel dingen toe te voegen en uw appartement rommel als de belangrijkste factor is de ruimte beperkt. Dus hou het minimale en trendy te maken uw appartement voelt licht en luchtig!

No comments:

Post a Comment