Thursday 29 December 2011

Double Nederlandse Jump Rope

In Double Nederlandse springtouw, zijn twee springen touwen gehouden op twee uiteinden en een of meerdere spelers spring over de twee touwen. Dit spel vereist veel coördinatie en een snelle respons, samen met goed oog waarnemen. Veel concentratie is vereist om deze spel te spelen. Voordat hij naar de basis van het spelen van Double Nederlandse springtouw, laat ons een kijkje nemen op de geschiedenis en oorsprong van dit spel.
Double Nederlandse Jump Rope - Geschiedenis; De sprong touwen wordt gezegd dat de oorsprong in de Chinese, Egyptische en Fenicische touw-makers hebben. Deze mensen gebruikt om kabels met hennep en voor deze make hadden ze een techniek ontwikkeld. In deze techniek werd een stelletje van hennep vastgebonden aan hun middel en twee strengen van deze hennep werden vastgemaakt aan een wiel. Het touw-makers wandeling achteruit en tezelfdertijd hennep werd geleverd door lopers aan het touw-makers. Deze lopers moeten de twisted touw springen. Deze lopers moest een grote concentratie en eye perceptie dat belangrijk was te springen op de twisted touw hebben. De fundamentele vereisten om een ​​goede loper in het draaien van de hennep waren, dat de loper moet een goed voetenwerk en lenige lichamen nauwkeurig springen op de koord hebben. Dit wordt gezegd de mogelijke origination van de Double Nederlandse springtouw worden. Wordt gezegd dat de families van deze lopers en touwslagers doorgegeven deze techniek van generatie op generatie en dit is vandaag gespeeld als een spel.
Maar hoe deed Double de naam Nederlandse springtouw krijg haar naam? Wordt gezegd dat Nederlandse kolonisten op de oevers van de Hudson rivier, dit spel bracht naar Amerika. Wanneer Engels arriveerde, zagen ze de kinderen van deze Nederlandse mensen spelen dit spel en noemde het Double Nederlandse. Dit spel werd zeer populair sindsdien. De Nationale Double Nederlandse League hosts een toernooi van dit spel elk jaar en teams uit hele wereld participeren in dit toernooi.
Hoe Nederlandse Jump Rope Double?; Laat ons een kijkje nemen op de manier waarop je dit spel kan spelen met uw vrienden en familie.
Selecteer het touw spinners en touw jumpers onder jezelf. Om dubbele spelen Nederlandse springtouw, twee springen touwen nodig zijn. De spinners worden verondersteld het touw houdt ten twee uiteinden en passief tegenover elkaar. ; De spinners moet correct houd de twee uiteinden van de springtouw, met een grip. De twee uiteinden van de sprong touw dient worden gehouden een in elke hand en moet worden vastgesteld taille hoge en schouderlengte elkaar. ; De volgende stap is om de springtouw beurt in een binnenwaartse richting. De rechter voorarm moet bewegen linksom en de linkerhand moet in wijzerzin bewegen. Zowel de spinners moet volgen hetzelfde patroon van het spinnen en moet het touw draaien op dezelfde manier. ; Het ritme van het touw wordt gecontroleerd door tellen een, twee en enzovoort ... ; De jumpers moeten staan ​​dicht bij een van de spinner, maar hij moet de andere spinner gezicht. Terwijl springen, moeten de jumpers houden hun voeten en enkels dicht bij elkaar. Om meer te leren on oefeningen die u zullen helpen springen hoger, lees oefeningen om hoger springen. ; Dit is hoe te spelen de Double Nederlandse springtouw. Dit is een van de acrobatische sport uitgevoerd door gymnasten. Also is this sport played for fitness by many youngsters. De Double Nederlandse springtouw competities zijn gecategoriseerd in drie soorten Viz., Gratis stijl, verplichte en snelheid touw. Afgezien van alle dit, dit is een geweldige middag tijdverdrijf voor kinderen, tijdens hun vakanties. In scholen, Double Nederlandse springtouw is een favoriet spel voor kinderen, die liefde een beetje uitdaging in hun speeltijd.

No comments:

Post a Comment