Tuesday 20 December 2011

Hazel Eye Makeup tips

Kiezen van de juiste kleuren voor hazelaar oog make-up is van essentieel belang, zodat de natuurlijke hazelnootkleurig van het oog is gemarkeerd en verbeterd. Gebruik van de verkeerde tinten kan volledig te ruïneren de blik van de ogen en soms, van de rest van de make-up. Het is dus van essentieel belang voor alle vrouwen, gezegend met prachtige bruine ogen, te weten dat de juiste combinatie van tinten die moeten worden gebruikt als eye make-up voor bruine ogen. De tinten oogschaduw, eyeliners en mascara dient goed worden gecoördineerd om resulteren in een goed oog make-up voor hazel ogen. Hier zijn een paar hazelaar ogen Makeup tips die u kunt proberen te spelen je hazel ogen.
Oog Make-up tips voor Hazel Eyes
Oogschaduw; We hebben eerst richten op de oogschaduw als het is de belangrijkste component van een oogmake-up. De oogschaduw kleur die het beste werkt voor bruine ogen is de mauvish-paarse kleur tonen. Deze tinten zeer goed in het brengen van de natuurlijke schaduw van de hazelaar ogen. Een andere tint die echt goed werken als eye makeup voor hazelaar ogen zijn tinten van bruin. Oogschaduw van parel, perzik en licht roze tinten kan ook helpen om te spelen om de lichtbruine ogen. Voor een meer dramatized kijken, proberen met behulp van tinten van Deep Green, vooral kaki, terwijl de toepassing van hazelaar oog make-up. Purchasing oogschaduw in kleur paletten zou een goede manier om alle geschikte kleuren voor hazelaar oog make-up te verkrijgen.
Eyeliner; Een donkerbruin eyeliner zou worden het beste voor hazelaar oogmake-up, hoewel andere tinten zoals groene zou ook werken prima. Zorg echter wel dat het oog liner kleur die u gebruik niet is een extreme contrast met de oogschaduw dat u gebruikt voor hazelaar oogmake-up. Zwart of grijs zijn ook de andere goede opties voor een eyeliner gebruiken als de make-up voor Hazel ogen. Groene eyeliner kan gebruikt worden in geval u een gedramatiseerde of rokerige ogen kijken voor je bruine ogen.
Mascara; Een doffe bruine mascara en een zwarte goud mascara, afgezien van de zwarte en transparante mascara zijn de beste opties voor hazel oogmake-up. Alstublieft, doe niet proberen met behulp van een groene of een blauwe mascara, omdat het alleen maar zal uiteinde over dramatiseren de ogen, dus verpest het oog make-up. Trouwens, geen schaduw van blauw werkt heel goed met lichtbruine ogen. Vasthouden aan bruintinten zal het verstandig om te doen.
Hoe kunt u reageren ogen up voor de Hazel Eyes, nu dat we het recht tinten van eyeliner, mascara en oogschaduw voor gesorteerde bruine ogen hebben, zou je afvragen hoe je oog make-up doen voor lichtbruine ogen, toch? Dus, hier is hoe u moeten gelden makeup voor hazel ogen en sommige make-up tips voor ogen.
Stap # 1: Was en uw hele gezicht reinigen met een zeep vrije gezicht te wassen. Als er enig oog make-up, gebruik een oog make-up remover om het schoon te grondig af.
Stap # 2: gebruik van een primer op de oogleden aan een soepele en natuurlijke finish te bereiken voor het oog make-up. Een primer zal ook zelfs uit het oppervlak van de oogleden, waardoor eenvoudiger toepassing van de oogmake-up.
Stap # 3: Kies de schaduw van de oogschaduw dat u wilt toepassen. Nu, de vraag is hoe solliciteren oogschaduw? Neem de donkerste tint van de oogschaduw en breng het aan de vouw van je ooglid. De aanvraag dient zelfs, starten vanaf de binnenste hoek van het ooglid en verplaats richting de buitenste hoek. Gebruik de aansteker schaduw op het voorhoofd bot of het gebied onder de wenkbrauw. Zorg ervoor dat het goed mengt. Het oog moet worden aangegeven door middel van de donkerste schaduw op de vouw van het oog.
Stap # 4: Kies de schaduw van eyeliner die u wilt gebruiken. Start de toepassing ervan uit de binnenste ooghoek naar de buitenste hoek, langs de bovenste ooglid. U kunt gebruiken een oog of kohl potlood van dezelfde schaduw om het onderste ooglid lijn. U kunt een shimmer liner ook gebruik plaats van de eyeliner, indien de schaduw van oogschaduw dat u behulp is meer op de neutrale zijde.
Stap # 5 Met behulp van een wimperkruller, krullen de wimpers en markeer vervolgens ze met de mascara. Bij voorkeur moet u gebruik maken van een smudge proof mascara, voor een langdurig effect.
Je kunt ook proberen de verschillende make-up technieken om oogmake-up te doen voor lichtbruine ogen. Zorg ervoor dat uw outfit en de makeup op de rest van uw gezicht complimenten het goed. Belangrijker, de uitvoering van uw vul aan met vertrouwen en in stijl!

No comments:

Post a Comment