Monday 12 December 2011

Omgaan met Depressie in Relaties

Op een gegeven moment zijn we altijd in meerdere relaties. Hetzij het is een rol van een moeder, vader, zoon, dochter, vriend, vriendje, vriendin, moeder-in-law, vader-in-law, grootmoeder, grootvader, oom, tante of neef. Iedere relatie heeft zijn eigen premisse, welke wijzigingen en verandering moet, met tijd. Echter, het is het gebrek aan aanpassingsvermogen om dat te veranderen creëert botsingen tussen mensen die in een relatie. Het is op dit moment dat het omgaan met depressie in relaties wordt een onvermijdelijke noodzaak, zodat essentie van de relatie nooit verloren gaat. Heropleving van de oude charme in de relatie kan enige tijd duren. Toch kan worden bereikt door het nemen van positieve maatregelen en het geven van je kortzichtige denkwijze naar het omgaan met een depressie in relaties. Lees meer over omgaan met depressie.
Omgaan met depressie in Relaties
Spot It; meesten van ons, sweep het nest van depressie onder de tapijten. Wij geloven, depressie zal verdwijnen als het verborgen. Dus, we in ons best om onze depressie verbergen. Wrong! Hoe meer we proberen te verbergen, hoe meer het gaat om te laten zien. Depressie in een relatie, is een resultaat van rommel tussen de dierbaren. Uw dierbaren, weet u de beste. Zij weten, de manier waarop je handelen wanneer u depressief bent en je aarzeling om tonen. Zo, de eerste stap op weg naar het omgaan met depressie in relaties is te accepteren.
Toon het; Zodra je gespot en aanvaard de depressie in de relatie, het is tijd je laten zien aan de andere persoon. Punt it out tot uw partner in kleine manieren. Wij exposeren onze depressief kant, door te tonen onze ongemak en negatieve nemen alles. Terwijl omgaan met depressie in relaties, zal de andere persoon minste geïnteresseerd in luisteren naar wat u te zeggen hebben of delen. Zodoende, it''s de beste relatie advies aan laten hen alleen voor een tijdje.
Lees meer over:; Managing Relaties; Kenmerken van een Gezonde Verbindingen; tips over het verbeteren Peer Relaties; louterend Cleansing; De belangrijkste richting omgaan met depressie in relaties, is te reinigen al uw negatieve gedachten. Vaak, ouders hoop te verliezen van hun kinderen, kinderen beginnen te rebelleren omdat hun ouders niet begrijpen, echtgenoot genieten van ontrouw, waardoor de binding van het huwelijk te dalen en ten slotte al die neemt een tol op de instelling van een gezin. Ik ben er zeker, wilt u deze foto veranderen. Beginnen met een kleine wijziging. Elke lijn die je praten met uw familielid, ongeacht uw relatie met hen, positief construeren. Verwijder alle gevallen van ontkenning. Bijvoorbeeld, 'Ik geloof u zal kunnen doen' plaats van 'dit is niet uw kopje tijd', 'ik zal dus dit later' plaats van 'nu niet', 'ik krijgt laat voor kantoor. Dus, please help me 'plaats van' ik niet zal bereiken over tijd '. Positieve dingen te zeggen, zal ook weerspiegelen positieve acties. En, geloof me dit is geen geheim!
Lees meer over:; Positief Denken Techniques; Positieve Zelf Affirmaties; Depressie Counseling; Sharing is Caring; Verschuilen uw gevoelens krijgt u dieper in depressie. Dus deel al je gedachten met je partner, om hem / haar weten wat is het dat je precies voelt. Uw staat van depressie beïnvloedt ook de andere persoon bewust of onbewust. Het delen van elke diepste angst, angst en wanhoop krijgt u dichter, maken de band sterker en uiteindelijk je redden uit de afgrond van een depressie.
Stimuleren en te motiveren; Zodra de dingen duidelijk met elkaar, zal de kloof van miscommunicatie en gebrek aan communicatie worden overbrugd. Dit zal een enorme motiverende factor om jezelf te trekken van depressie in relaties. Zelf motivatie en aanmoediging, zoals duwen uzelf met een beetje meer krijgt de gewenste beloningen te werken. Elke keer dat u wilt stoppen en terug te krijgen in je shell, herinner jezelf eraan dat er iemand voor u klaar. Dit maakt elke stap voor u gemakkelijk.
Lees meer op:; Zelf Motivatie Tips; Citaten over Zelf Motivatie; slot, wanneer het aankomt op omgaan met depressie in relaties, is het tijd om een ​​stand nemen voor jezelf. Vergeet niet, je bent het centrum van je universum. Uw huidige leven, is de manifestatie van uw vorige gedachten. Vandaar dat al uw gedachten over het leven en wonen positief. Verandering is de enige constante factor van leven. De parameters van een relatie veranderen voortdurend. Als William Shakespeare zei, De hele wereld is een schouwtoneel, En alle mannen en vrouwen alleen maar spelers. Ze hebben hun uitgangen en hun toegangen, en een man in zijn tijd speelt vele delen '; hetzelfde geldt in onze gevallen. Moeten we weten, welke rol spelen we en onze best doen tot justitie leveren het. Te bouwen gezonde relaties, het is gewoon over het accepteren van de verandering voor hem komt, zodat u goed voorbereid voor.

No comments:

Post a Comment