Friday 16 December 2011

Hoe je cornrows Braid

Cornrows zijn traditionele Afrikaanse vlecht kapsels die kan op worden bewaard gedurende een week. U nodig veel geduld en praktijk de kunst van vlechten cornrows meester. Cornrow vlechten geworden een beetje makkelijk als je voorkennis van vlechten basics. Eenvoudige hair braids hang vrij, maar cornrow vlechten gevlochten op de hoofdhuid.
Cornrow vlechten zijn in zwang sinds duizenden jaren. Ook bekend als de achterbakse track vlechten, hebben zij populair geweest in het land van de farao, dat is, Egypte. Deze stijl kreeg bekendheid in de westerse wereld in de late jaren 60 en 70 "en is wederom uitgeroepen als een populaire kapsel in de jaren 90 als gevolg van de hip hop cultuur. Cornrows zijn populair zwarte kapsels. This unisex kapsel ziet er fantastisch uit op degene die sport is. De volgende eenvoudige stappen zullen u helpen te begrijpen hoe soorten vlechtwerk cornrow.
Hoe je cornrows Hair Braid?; Voordat u probeert praktijk hoe cornrows haren vlecht, zeker je tenminste 3-4 uur tot bespaard blijft cornrows vereisen een veel tijd om de perfecte strakke vlechten krijgen. Je zult kleine elastiekjes nodig hebben voor het haar, een rat staart kam, gel, leave-in conditioner, spray fles en water. Laten we beginnen met hoe je cornrows te vlechten.
De eerste stap is uw haar nat. Zorg dat je haar nat soppende, maakt het alleen vocht. U kunt zich aanmelden soms leave-in conditioner om het haar te beschermen tegen breuk. Bevochtiging van het haar maakt het gemakkelijk om vlecht haar.
De tweede stap impliceert beslissen de haren omvlechten ontwerp van the cornrows. Zodra u plan het patroon van uw cornrows, start verdelen uw haar in secties die niet meer dan een inch tot inch en een half. Kleinere cornrows houd beter.
Nu gebruik maken van een rat staart kam en nemen een deel van je haar dat is dicht bij de top van je hoofd. Deel haar zodanig dat je je hoofdhuid te zien. Bevestig de andere losse haren met een elastiekje, zodat ze blijven uit de weg.
Nu verdelen de haarpluk in drie gelijke delen. Braid haarlokken door te trekken de linkerzijde over het centrum streng. Nu het centrum wordt de linker streng en ondeugdvers. Trek aan de rechter over het nieuwe stadscentrum. Herhaal de stap tweemaal en controleer of hij vast zit en dicht bij de hoofdhuid.
Neem wat meer haar dat onder de vlecht en voeg ze aan de middelste streng, zodat u nog drie strengen. Voortzetting van het vlechten proces als hierboven. Naarmate je verder, blijven toevoegen meer haar om de centrale streng na twee vlechten. Als je eenmaal aan het einde van je haar, zet het vast met elastiekjes. Bind het elastiek stevig vast zodat ze strak blijven.
Na afronding van een cornrow vlecht, werken aan het volgende gedeelte van het haar. Start vanaf het midden en werk aan beide kanten, zelfs het aantal cornrows te handhaven. Gebruik de spray fles om het haar nat te houden als u doorgaat met cornrow vlecht.
How vlechten Cornrows met extensies; U moet uw haar nat en breng leave-in conditioner Zoals hierboven vermeld in de wijze waarop cornrow haar vlecht. Nu, als je wilt cornrows vlecht met extensies, moet je kleine stukjes van uw haar deel van de top van je haarlijn in de nek van de haarlijn.
Beveiligde het losse haar met rubber band om ze te vermijden bemoeit met de vlechten. U kunt gebruik maken van het menselijk of synthetisch haar als een extensie. Neem de benodigde bedrag van hair extensions u nodig heeft om de volledige cornrows.
Je moet houden van het haar verlenging tot op ooghoogte en controleer of de verlenging haar zelfs. Nu, kantel je hoofd in de tegenovergestelde richting van de kant die u toevoegt your cornrow hair extensions. Dit zal helpen geven de benodigde grip en netter cornrows.
Voeg de uitbreidingen door middel van een onderhandse beweging. Loop de verlenging aan bij de natuurlijke haarkleur als u doorgaat cornrow vlechten. Til de haarstreng aan de linkerzijde en trek het over de centrale streng. Het uitvoeren van het vlechten net zoals hierboven vermeld in de wijze waarop cornrow vlechten. Keep het toevoegen van de uitbreidingen in de cornrow tot je de gehele rij.
Deze funky kapsel, met of zonder extensions moeten duren ongeveer een week. U laat uw fantasie de vrije loop en probeer nieuwe patronen en stijlen met uw cornrow vlechten. Zoals ze zeggen de praktijk maakt een mens volmaakt, hoe vlechten cornrow vergt veel van de praktijk. Ik hoop dat je onder de knie hoe cornrows vlechten en zal zeker proberen het uit. Happy cornrow vlechten!

No comments:

Post a Comment