Thursday 22 December 2011

Hoe maak je een houten omheining bouwen

Hekwerk zijn de stand van elkaar structuren die ongewenste verstoringen van zaken als wijk honden en gluren buren te voorkomen. Als je op zoek naar een kwaliteit hek ontwerp heeft nulpunt op het hout hekwerk, dan laat ik feliciteer u eerst. Hout hekwerk is het soort van hek ontwerp dat kan worden traditionele, alsmede trendy tegelijk. Houten schutting zijn een geweldige manier om de natuur, evenals grote werven en bedrijven veilig te stellen. Het opbouwen van een houten omheining, de DIY manier is een gemakkelijke taak, mits men er het met de juiste kennis en instructies over hoe je een houten hek te bouwen. Laten we leren van de technieken om een ​​houten omheining te bouwen.
Voordat bouwen van een houten omheining; Selecteer het type van hout dat de plaats waar u de houten omheining te bouwen zal aanpassen, anders bouw van de houten omheining met een dergelijke inspanning kan een verloren zaak geworden. Het meten van de totale oppervlakte en het exacte bedrag van hekwerk materiaal dat u gaat nodig hebben, zal dit bespaart u de extra kosten van de aankoop van overbodige materiaal. ; Zorg ervoor dat u alle veiligheidsmaatregelen getroffen met betrekking tot de ondergrondse lijnen van gas, water, elektriciteit, telefoon en riool enz. Mark de draden en start vervolgens de bouw van de houten omheining. U zult ook graag de juiste nivellering van de grond te beschouwen als goed. ; Hoe een Wood Privacy schutting bouwen?
Materiaal voor het bouwen van houten hek; Privacy hek panelen (6 'x 8'); Berichten (4x4x8 '); Beton (24 zakken); Pre-draaihek; Deck schroeven (2) en na de opening graver; Kruiwagen en pneumatische boor; Saw , hamer en niveau; meten tape en potlood; procedure voor het maken houten hek; Beginnen met een hoek van de muur door het plaatsen de eerste post met de hulp van de paalgat Digger. Meng de beton in de kruiwagen en vul de post gat met het. Niveau van het gat voor de concrete begint te drogen. ; Herhaal de procedure voor de volgende post ook. Zorg ervoor dat de afstand tussen de beide polen precies 8 'is. Neem de 8 'hekpaneel en dienovereenkomstig plaats het over de berichten. Ga door met de dezelfde procedure voor de hele afstand van de werf. ; Zorg ervoor dat 4x4 bericht plaats op elke kant van het hek dat je straks op installeren. Wanneer u finish alle de posten installeert, beginnen te het timmerhout panelen installeren over de berichten. Gebruik de pneumatische boormachine voor vastmaken van de dekschroeven stevig. Gebruik dekschroeven in adequate vorm. ; Verder hetzelfde proces tot het einde van de werf en houden het snijden van het hekwerk panelen wanneer dat nodig is. Maar check de afstand die tussen de laatste post en het midden van elke post. Bepaal de positie van de poort en installeer het met behulp van de 2 dekschroeven. ; Het laatste wat je moet doen is het installeren van de klink en versier het hek volgens uw stijl. Maar voordat schilderen of het versieren van de houten omheining, zorg dat je controleer alle losse eindjes en nagels van het hek voor het oogpunt van veiligheid, alsmede de beveiliging.
Hoe maak je een houten omheining Gate Bouwen? ; Beslissen over de benodigde lengte van de houten omheining hek en min een centimeter van dat nummer. Bijvoorbeeld, als u wilt het hek te 30x40 dan is de werkelijke grootte van de poort zal be 29x39. Verdeel de breedte door de breedte van het bord dat u gebruikt om de houten omheining hek te maken. ; Plaats het hout op zag paarden en snijd hem in de exacte omvang gemeten. Plaats de houten planken de manier waarop u wilt dat uw poort naar uitzien. Gebruik schroeven naar de oorzaak. Flip deze ingebouwde structuur over en voeg de scharnieren aan de achterzijde van de poort. Het opzetten van de poort naar de gewenste plaats met behulp van iets dat het hek geven een stijging van ongeveer 1 voor de goede werking. ; U kunt de Help ook uit de verschillende houten omheining stijlen die beschikbaar zijn in de markt en proberen hetzelfde te bouwen in uw eigen tuin. Nou, dit was alles over hoe je een houten omheining te bouwen. Ik weet zeker dat je vond het artikel behoorlijk spannend als nuttig!

No comments:

Post a Comment