Friday 23 December 2011

Willekeurige vragen aan je vriendin vragen

Oke, dus je bent op een romantisch dagje uit met je vriendin en je gaan missen de terugreis bus. Kansen zijn, it's gonna een tijdje tot de volgende komt langs. Dus je hebt genoeg tijd om te doden, en tenzij je iets interessants te doen, zullen de twee van u binnenkort vervelen tot de dood en je mooie romantische dag-trip zal eindigen op een nogal niet-zo-romantische noot. Nou, als je denkt aan de dingen te doen met je vriendin wanneer vervelen, hier is een interessant idee. Waarom niet deelnemen aan een willekeurige snelvuur vraag-antwoord spel? Het kan een geweldige manier is om de tijd te doden en te hebben een paar lacht is. Nou, als je vindt het idee aantrekkelijk en verleidelijk genoeg is, hier is een lijst van willekeurige vragen aan je vriendin vragen.
Funny willekeurige vragen aan je vriendin vragen; Dus wat zijn leuke vragen aan je vriendin vragen wanneer ze het minst verwacht? Nou, hier zijn een paar voorbeelden van vragen om u een algemeen idee. ; Wat was ergste nickname je had als kid? ; Wat was de leukste grap je had gespeeld op school? ; Wat was je meest genante moment in de school of universiteit? ; Wat was het eerste stopwoord dat je geleerd en op welke tijd? ; Wat zijn uw top 3 van favoriete vloeken woorden? ; Gegeven een kans op een celebrity datum, wie zou je kiezen tussen Johnny Depp, John Mayer en Bill Clinton? ; Wat is het eerste wat je te kijken in een jongen? ; Wat is er over mij dat je zou willen veranderen? ; Wat is er over dat je zou willen veranderen? ; Naam van die vriend van mij wie je het meest haat. ; Noem een ​​persoon aan wie u zou hard willen slaan. , Wat is uw favoriete manier van zoenen? ; Pick one - Een afgelegen ongerept strand op de Andamanen en Nicobaren, of een warme 'n' knusse huisje in de Zwitserse Alpen? ; Als George Bush waren sterren als de hoofdrolspeler in een Hollywood actiefilm, die actrice zou u pair tegen hem? ; Wat is jouw mening over gezichtshaar? ; Wat wil je meer wilt - een douche in de ochtend, of een douche voordat je naar bed gaat? ; Hier zijn een paar interessante vragen aan een meisje te vragen.
Willekeurige Truth or Dare vragen aan je vriendin vragen; Nou, bij het afspelen van 'Truth or Dare' is wat de twee van u een gemeenschappelijke voorliefde voor delen, hier zijn een paar waarheid of durven vragen die u gebruik van kunt maken. ; Heeft iemand van hetzelfde geslacht ooit een pass gemaakt op je? ; Wat en wanneer was de eerste volwassen film die je ooit hebt gezien? ; Wat is de langste periode die je hebt gegaan zonder het nemen van een bad? ; Wat is volgens u, is uw beste fysieke eigenschap? ; Wat zou u liever - Een hete lesbische controleren je uit, of een korte, kale, bier-bellied man maken een pas op je? ; Is size matter? ; Heb je ooit shoplifted of gestolen iets? ; Wat gebeurde er de eerste keer dat je ooit alcohol dronken? ; Wat is uw all-time droomslaapkamer fantasie? ; Als u een 'same-sex' type persoon, die een van je vrienden zou je een pasje gemaakt op waren? ; Heeft u ooit al in een heren toilet? ; Heb je ooit geplast in een zwembad? ; Heb je ooit een oogje hebben voor een van uw docenten? ; En als je meer wilt, hier is een andere lijst van de waarheid of durven vragen voor uw uitkering.
Willekeurig tot nadenken stemmende vragen aan je vriendin vragen; nu als je wilt een paar willekeurige nadenken stemmende vragen op haar gooien, hier zijn een paar suggesties. ; Als je vriend verteld dat ze me gezien met een andere vrouw, zou uw eerste reactie zijn wat? ; Wat was je eerste indruk van mij toen we voor het eerst ontmoet? ; Wat is belangrijker - lust of liefde? ; Wat is belangrijker - romantiek of seks? ; Als je zou tweelingen, wat zou je liever hebben? Twin jongens, twin meisjes of een gemengd pair? ; Definieer huwelijk in een zin. , Wat is uw idee van de perfecte huwelijksreis bestemming? ; Wat zou je liever hebben - een miljoen dollar, of 20 jaar van volledige onvoorwaardelijke geluk? ; Nou, deze waren een paar willekeurige vragen aan je vriendin vragen. En als je meer nodig, hier zijn een paar willekeurige vragen krijgen om iemand te leren kennen. Hebben een leuke tijd!

No comments:

Post a Comment