Friday 9 December 2011

Acne litteken verwijdering Home Remedies

Acne is een gemeenschappelijk huidaandoening veroorzaakt door de overbelasting van de talgklieren en dat follikel blokkade veroorzaakt. Acne, wanneer geheeld littekens achterlaten op het oppervlak van het gezicht, nek, rug, enz. Ernstige acne veroorzaken cysten of noduli onder de huid, wat leidt tot littekenvorming. Er zijn verschillende soorten van acne littekens, maar die resulteert in vorming van cysten permanente littekens. Hoewel deze littekens zijn niet schadelijk op enigerlei wijze, kunnen ze leiden tot een gebrek aan zelfvertrouwen in schoonheid bewuste mensen.
Er zijn verschillende manieren om ontdoen van acne littekens op rug, nek, enz. zoals chemische peeling procedure, dermabrasie, punch technieken, lasertherapie, subcision, enz. Echter, al deze gezicht en lichaamsacne littekens behandelingen zijn erg duur en ook komen met verschillende bijwerkingen. Is het best om toevlucht tot litteken verwijdering home remedies acne voor wegwerken van deze littekens, zoals ze zijn veiliger.
How to Get Rid van acne littekens Natuurlijk
Acne litteken verwijdering kan worden gedaan met behulp van verschillende natuurlijke methoden en binnen de grenzen van uw eigen huis. Sommige van de makkelijk te huismiddeltjes te doen voor het verwijderen van acne littekens zijn als volgt:
Oplossing # 1: citroensap; Was je gezicht of het litteken plek op je lichaam met water en dep een theelepel citroensap in een katoenen bal en zachtjes op het litteken van toepassing. Laat het 10 minuten, daarna spoelen. Echter, om een ​​punt te worden opgemerkt tijdens het gebruik van citroensap is dat het maakt je huid lichtgevoelig. Dus voordat je naar buiten in de zon, gebruik dan een zonnebrandcrème op het litteken gebied.
Oplossing # 2: baking soda en olijven; Meng een theelepel bakpoeder met twee theelepels van gefilterd water en dep een beetje op het litteken. Na 60 seconden, spoel het mengsel off. Zuiveringszout exfolieert de huid, waardoor het glad en zijdezacht en is een prachtige remedie voor acne litteken verwijdering thuis. Zodra u geëxfolieerd uw huid met zuiveringszout, neem een ​​erwt sized hoeveelheid olijfolie en toepassen op uw gezicht of litteken. De vochtinbrengende voedingsstoffen aanwezig zijn in de olie zorgt ervoor dat de huid om de verloren elasticiteit en souplesse te herwinnen.
Oplossing # 3: Tomaten Komkommer & plakken; Meng de tomaat en komkommer met wat water tot een pasta. Als je eenmaal hebt gewassen je gezicht, gelden de pasta en wacht 25 minuten voordat het te spoelen uit. De komkommer in de huid helpt kalmeren geïrriteerde huid en de antioxidanten in de tomaten helpen voorkomen huidbeschadiging. Deze twee zijn goed voor het aandraaien van de huidporiën.
Remedy # 4: Sandalwood en Zwarte Gram; Mix wat sandelhout, zwarte gram en rozenwater tot een pasta formulier. Gebruik geen gewoon water om de pasta te vormen. Toepassing de pasta op het litteken of op de hele gezicht en laat de pasta te verblijven voor de hele nacht terwijl u slaapt. Afwassen de pasta de volgende ochtend met koel water.
Oplossing # 5: ijs; Icing helpt te verminderen rode vlekken en littekens op het gezicht door het veroorzaken van de poriën in het gezicht te contracteren. Plaats enkele ijsblokjes in een doorzichtige plastic zak en zet het op uw gezicht voor een paar minuten. Neem de verpakking off het gezicht gedurende 20 seconden en herhaal hetzelfde proces van plaatsen als verwijderen voor een aantal malen. Gebruik niet deze icing methode om littekens duidelijke op je voorhoofd, want het kan strekken om scherpe, ondraaglijke pijn in het hoofd.
Oplossing # 6: Etherische oliën; U kunt zich aanmelden lavendelolie, rozenbottel olie of Rosa Mosqueta olie op het acne littekens om de littekens te wissen. Je kunt zelfs hen rechtstreeks toevoegen in combinatie op de littekens op de wegebbende proces te versterken. Als gebruikmakend van een combinatie, meng de oliën in gelijke proporties en toepassen ze op de littekens meerdere malen per dag. Significante veranderingen zullen zichtbaar zijn binnen 6 weken.
Remedy # 7: Fruits; Wij allen eet vruchten voor hun voedingswaarde echter vruchten vormen ook geweldige acne litteken verwijdering behandeling. Vers fruit puree is goed voor de zachte zuren afschilfering. Just smear 1 / 4 kopje van vers vruchtenmoes zoals ananas puree en laat het gedurende 15 minuten. Het ascorbinezuur in de vitamine C zal geven een verhelderende effect op het gezicht en zal ook blot helpen de acne littekens.
Lees meer over:; manieren om acne littekens verwijderen - het wegwerken van acne littekens; How to Get Rid van acne littekens Natuurlijk; Dat waren enkele van de acne litteken verwijdering huismiddeltjes die men kan gemakkelijk thuis doen. Echter, ongeacht het type woning te verhelpen die u kiest, is het belangrijk op te merken dat deze behandelingen constante en consequente inspanning vergen. Naast focussen op remedies om acne littekens duidelijke, moet u ook richten op gelet een evenwichtige voeding, uitoefening regelmatig en handhaven hygiënische gewoonten te houden uw huid gezond!

No comments:

Post a Comment