Friday 30 December 2011

Hoe maak je een Break Up Stop

Er is niets in de wereld dat kan je het plezier dat een relatie kan geven. Graag ups en downs in leven, onze relaties ook doorlopen een goede en een slechte fase. Als de personen die betrokken zijn in een relatie beginnen te voelen dat de relatie niet voldoet aan hun verwachtingen, besluiten ze te breken. Het is echt een pijnlijke fase van iemands leven. Echter nog steeds moet je hoop niet verliezen en ontdek wat oplossing voor het probleem. Op zulke tijden zijn de meeste van ons zo overweldigd emoties die we stoppen denken vanuit het hoofd en onze hart begint beheersen de situatie. Als gevolg hiervan zijn enkele grote blunders vaak gepleegd. Ten eerste moet leer je de vaardigheden van hoe een break-up stop, vervolgens implementeren hen, en vindt u de eindresultaten zeer vervullend.
Hoe maak je een stop Break Up from Happening?
Er is geen magische als zodanig dat uw pauze kan up stoppen gebeurt. Bovendien, er is geen quick fix oplossing. Het belangrijkste ding dat u hoeft te doen is een goede zet hoeveelheid tijd en inspanning met een positieve geest in om een ​​relatie te redden.
Communiceren; Een van de voornaamste reden van een relatie break is gebrek aan communicatie. De grootste fout die koppels te plegen wanneer de relatie gaat door een slechte patch is dat ze stopt met praten elkaar. Dergelijke stap verergert het probleem verdere. Communicatie is de sleutel tot een gezonde relatie. Communicatie is niet alleen spreken up alleen. Het betekent ook verhuur van de andere persoon te spreken. Dan pas krijg je te weten wat de andere persoon zich voelt over de relatie. Zul je in staat om beter te begrijpen waar uw relatie staat. Op deze manier, de spanning die bestaat tussen u beiden kan worden teruggebracht tot een groot deel.
Wet Geduldig; Als je relatie gaat door een moeilijke tijd, die u nodig heeft een grote hoeveelheid geduld om de situatie efficiënt verwerken. Als uw partner is het uiten van zijn of haar ongenoegen over alle aspecten van de relatie, het horen van geduldig. Zelfs als zijn of haar woorden zijn schokkend is voor u, niet wraak en uw klacht uiten op hetzelfde moment. Het zal aanleiding geven tot een lelijke argumenten en uw problemen zullen alleen maar toenemen. Wachten op een dag of twee en laat het hele ding spoelbak binnen ulieden. Dan pas kun je de pijn en het probleem van de ander te begrijpen in een betere manier. In het geval van argumenten, niet verhef je stem en probeer je partner te domineren. Als je je koel, de mogelijkheid van een breken tijdens een verhitte discussies afneemt.
Werkzaamheden inzake de verhouding, nu dat je het probleem begrijpt en je bent ervan overtuigd dat u wilt verblijven in de relatie, uitzoeken wat er moet worden gedaan om de relatie te laten werken. Je moet de relatie opnieuw te beginnen. Indien nodig, zowel van u kunt de hulp van professionals. Relatie advies van professionals helpt vaak om maakt het probleem gemakkelijker voor jullie allebei. Leer de truc van geven en nemen. Alleen ontvangende is een egoïstische handeling en alleen geven is frustrerend op keer. Besteden veel quality time met elkaar. Je moet gaan doen alle dingen die gebruikt worden om je gelukkig maken. Neem wat extra inspanning die dingen doen die uw partner houdt. Als u beiden delen een gemeenschappelijke hobby, join een hobby klasse waar u kunt wat plezier samen hebben. Ga voor een film datum gevolgd door een diner vaker.
Leert u hoe stoppen een pauze als je gewoon beseffen het belang van de relatie die je hebt. Het beste deel van een relatie is dat het verandert en groeit dagelijks. Relatie problemen zijn geen big deal, maar overleven een mogelijke break-up betekent het toevoegen van meer kracht om de obligatie. Als sommige nieuwe obstakels komen in de manier van uw relatie in de toekomst, zult u in een betere positie om te gaan.

No comments:

Post a Comment