Wednesday 28 December 2011

Type A Persoonlijkheidskenmerken

Persoonlijkheid kan worden gedefinieerd als de indeling van individuen op basis van gedrag. Hoewel er verschillende onderzoeken over de typologie van persoonlijkheden in verschillende delen van de wereld uitgevoerd, kan men niet vergeten de bijdragen van Carl Jung, wiens theorieën gaf een aanleiding tot de ideeën van de psychologische typen van persoonlijkheden. Een persoonlijkheid test wordt gebruikt om uit te vinden de persoonlijkheid type mensen. Laat het ons weten meer van het type een persoonlijkheid.
Type A Persoonlijkheid
Een van de meest humoristische, maar aptest beschrijving van type A persoonlijkheid is dat deze mensen perfect zijn machines presteren. Dit klinkt misschien ironisch of sarcastisch, maar het is zeer waar. De typische type A persoonlijkheidskenmerken zijn agressie en ongeduld. Deze mensen worden gevonden om de symptomen van vijandigheid show en zelfs onbeschoft op keer. Zij boos over kleine dingen en niet kunnen verdragen ongedaan gemaakt baan, chaos en lawaai. Ze hebben ook een karakteristieke korte humeur. Ze zijn workaholics en dus worden gevonden aan een stressvolle leven. Aan de andere kant, ze zijn zelf-gedreven en hechten veel belang aan motivatie en positief denken. Soms kan men maken uit een type Een persoon van zijn fysieke kenmerken. Fysieke kenmerken van het type A persoonlijkheid mensen zijn strakke lippen, kaken met een ernstige of ernstige uitdrukking. Ze kunnen ook donkere kringen onder hun ogen als gevolg van te stress en gebrek aan slaap. Laten we eens kijken naar het type A persoonlijkheidskenmerken.
Lees meer over:; Personality Types ABC; Persoonlijkheidskenmerken Lijst; Type A Persoonlijkheidskenmerken
Tijd: Tijd is uiterst belangrijk om type A persoonlijkheden. Hun werk en activiteiten zijn volledig afhankelijk van tijd en ze haten late. Zij hun eigen termijnen die in alle activiteiten en streven ze moeilijk om hen te ontmoeten. Voor hen te laat voor elk werk of afspraak is een misdaad. Zij zullen ook worden rusteloos als ze moeten wachten in een soort van wachtrij of worden opgehouden in het chaotische verkeer. Zij op dit moment geworden bewust van de verspilling van tijd die plaatsvindt.
Financiën: Geld is ook een belangrijke kwestie voor hen als zij vertegenwoordigt beveiliging en macht. Maar een van de meest eigenaardige type A persoonlijkheidskenmerk is dat deze mensen denken dat geld is de basis van alle relaties, en dus, geld uitgeven om genegenheid en zorg te tonen. Alles met betrekking tot geld, wat deed het kosten, hoe zullen ze sparen of geld uitgeven enz., zijn belangrijk om type A persoonlijkheden.
Relaties: Een van de harde realiteit van het type A persoonlijkheden is dat het werk is voor hen belangrijker dan relaties. Type A persoonlijkheid mensen hebben echt hoog normen, en vandaar, ze moeite hebben vinden iedereen die kan overeenkomen hun hoge normen. Hun grillen en superioriteit complexe maken ze geïsoleerd uit de samenleving. Bovendien zij genieten zichzelf wanneer ze alleen zijn en zijn zelden gevonden met een merry tijd op feestjes.
Emoties: Deze personen onbekwaam zijn uitdrukken emoties. Zij zelf overtuigd van het feit dat volledig ze missen emoties, zoals ze denken showing emoties van enigerlei is teken van zwakte. Ze ook denken dat emotionaliteit is een obstakel in hun routine en hun werk en zal hen beletten bereiken het doel. Een van de belangrijkste karaktertrekken van type A persoonlijkheid is dat ze uitermate rigide en nooit show inclinatie richting veranderen of aanpassing.
Persoonlijkheid type A traits kan niet unaniem worden genoemd positief of negatief. Zoals ze zijn workaholics, hebben ze de neiging om succesvol te zijn in het leven. Zij kunnen uitvoeren in elk type van carrière die noodzakelijk zijn. Maar helaas, mensen met een type A persoonlijkheid zijn gevonden om een ​​hoge kans van het lijden van hart-en vaatziekten hebben, omdat ze constant onder stress. Ze zijn zelf-kritisch en hebben ook hoge normen voor zichzelf als ze hebben voor anderen. Dit maakt ze gevoelig voor stress op het werk en spanning voor een lange periode in hun leven. Ook is het niet in hun aard om te ontspannen of werk te doen in een rustig tempo, en daarmee zijn ze geacht worden een hoog risico op een hartaanval. Daarom is het zeer essentieel voor het type A persoonlijkheden om stress management activiteiten te ondernemen met het oog op een lang en gezond leven.
Type A persoonlijkheidskenmerken worden verondersteld te worden beïnvloed door diverse externe omgevingsfactoren. Men moet weten dat type A persoonlijkheid is niet abnormaal, maar moet men een controle op de stress niveau te houden om verdere gezondheidsproblemen te voorkomen.

No comments:

Post a Comment