Saturday 24 December 2011

Vóór het huwelijk samenwonen

Als u geconfronteerd met een dilemma, de vraag of samenwonen voor het huwelijk is een goed idee dan is zijn de moeite waard het bespreken van de voors en tegens van het al eerder voor de toekomst. Een beetje meer denken zal nooit kwaad. Een relatie doorloopt verschillende stadia, uiteindelijk culminerend in een huwelijk, hopelijk voor velen.
Sommigen verkiezen een leven in relatie, dat is een relatie met vrijblijvend als in het huwelijk. Of je nu gaat voor live of een huwelijk, volgens mij, compatibiliteitsproblemen zijn dezelfde in beide. Samenwonen voor het huwelijk is een andere fase dat veel koppels besluiten doorlopen voordat daadwerkelijk storten in het gehuwde leven.
Voor velen de keuze van de samenwonen voor het huwelijk is gemaakt van gemak en voor velen is het iets van een proef voor het huwelijk. Opvattingen over samenwonen voor het huwelijk zijn verdeeld. Echter, mensen die nooit echt door samenwonen gegaan voor het huwelijk geven slechts een advies dat is theoretisch van aard, in plaats van praktische ervaring. Haar geheel uw eigen beslissing.
Hier zal ik bespreken bepaalde voor-en nadelen van het samenleven vóór het huwelijk, voor uw inzage. Ze kunnen u helpen bij het nemen van een besluit om al dan niet voor gaan.
Voordelen van samenwonen Vóór het huwelijk
Als je in een relatie, in de beginfase, zowel mensen vragen zich af, hoe het zou zijn als leven samen met de andere persoon. Wezen met een persoon de hele tijd of dating hem of haar en het leven met de persoon zijn twee heel verschillende dingen.
Dus het beste ding over samenwonen voor het huwelijk is dat je kunt weten wat de andere persoon echt graag, dat is zijn of haar ware aard zal aan je worden geopenbaard. U krijgt aan de realiteit van het leven samen en de harde vragen die hij stelt te kennen. U zult weten, hoe goed uw partner is op het delen van verantwoordelijkheden en hoe enthousiast is hij over dit ding te maken.
Het is een soort van voorproefje van wat voor soort getrouwde leven kan je echt verwachten. Het paar krijgt om elkaars eigenaardigheden, onzekerheden, plus-en minpunten weten in meer detail. Deze ervaring van samenwonen before huwelijk zal ofwel versterken en bevestigen uw beslissing om te trouwen of dwingen je tot nadenken. Een van beide manier, zijn goed om deze weergave hebben voordat het nemen van de huwelijksgeloften.
Het kan het oplossen van een heleboel praktische problemen. Het echtpaar kan redden rent kosten en transport kosten, wanneer zij samenleven. Zoals je kunt zien, ik ben voor samenwonen voor het huwelijk! Als er afspraken tussen u en uw partner, zullen de dingen zeker lukken.
Nadelen van samenwonen Vóór het huwelijk
De grote con is dat samenwonen vóór het huwelijk kan doden de opwinding van trouwen. Het huwelijk lijkt misschien een formaliteit na dat. Statistieken tonen aan dat paren die gaan door samenwonen voor het huwelijk, zijn meer geneigd om te scheiden. Kan echter statistieken misleidend zijn, omdat er verschillende redenen voor een paar tot een echtscheiding besluit.
De samenleving fronst zijn wenkbrauwen op mensen samenwonen zonder huwelijk. De mate waarin dit feit u dwarszit is recht evenredig aan hoeveel u de zorg over wat de maatschappij denkt! Of u nu samen leven na het huwelijk of vóór het huwelijk, zijn problemen altijd gaan om daar te zijn in beide gevallen.
Samen te vatten het allemaal op, statistieken en meningen die er zijn, maar wat je voelt is goed, je moet voor gaan als haar je leven na alles! Waar het uiteindelijk is hoeveel je begrijpt en zorg voor elkaar. Als er is tolerantie over elkaars tekortkomingen en respect voor elkaar samen met dat belangrijk ingrediënt genaamd onvoorwaardelijke liefde, heb je een geweldige relatie zeker!

No comments:

Post a Comment