Sunday 11 December 2011

Rustieke Decorating Ideas

Het eerste woord dat komt onze geest, wanneer we kijken naar een rustieke ingerichte kamer is 'Wow!' Rustiek huis verfraaien ideeën zijn slechts een van de beste manieren om uw huis te geven dat een unieke natuurlijke stijl. Rustieke decoreren is niets maar nabootsen natuurlijke elementen en plaatsend hen in uw huis. Rustieke interieur ideeën zijn populaire methoden voor het interieur deze dagen. Er zijn een aantal elementen die kunnen helpen geef uw huis of kamer een rustieke, landelijke stijl look die meubels, accessoires, kleur thema, etc. Een korte bespreking van rustieke decoratie ideeën wordt hieronder gegeven bevat.
Rustiek decor Thema's
Kleuren; De kleuren worden gebruikt voor de accessoires en meubels in een rustieke versieren thema is een zeer belangrijke factor. Je moet kiezen natuurlijke kleuren tot de rustieke voelen verbeteren. De kleuren zijn bruin, groen, roest dat kleuren natuurlijk verkrijgbaar in de natuur vertegenwoordigen. De kleuren moeten worden aards, natuurlijk en neutraal. Kies kleuren die zijn warm en hebben verschillende tinten van hout. Ga je naar een nabijgelegen winkel en krijgen kleur kleuren pallet. De volgende kleuren pallets als u uw rustieke meubels te krijgen en zien dat de kleuren zijn precies hetzelfde. De kleuren moeten passen goed met elkaar om een ​​natuurlijke look aan de ruimte te geven.
Meubelen; zorgvuldig worden gekozen, rustieke meubels kunnen u helpen een hoop in het geven van de natuurlijke antieke uitstraling aan uw huis. Het is niet dat je de hele meubilair van uw huis vervangen de rustieke blik te krijgen. Voeg gewoon een aantal accessoires of meubilair dat gemakkelijk zal toevoegen aan het rustieke interieur van uw huis. Gebruik van accessoires die een afspiegeling uw persoonlijke interesses. Ben jij een nieuw bed kopen voor uw slaapkamer, dan kun je er een aanschaffen, bestaande uit takken en stammen. Een tafel gemaakt van een boomstam is de meest populaire type van meubilair in een rustieke inrichting. Bezoek een nabijgelegen winkel die antieke meubelen houdt en je krijgt een voor uw huis. Je kunt ook gebruik oude meubel dat is in uw huis.
Toebehoren; Er zijn een aantal accessoires die je kan gebruiken om de rustieke uitstraling aan uw huis uit te voeren. Quilts zijn eenvoudigweg de beste manier om een ​​antieke look te geven aan elk interieur. Gebruik een grote quilt patchwork, het bed te dekken en toe te voegen kussenhoezen met dekbed werk. Quilt work vertegenwoordigen dierlijk leven of bossen kan ook een manier voor de verbetering op de rustieke uitstraling. Quilts kunnen ook worden gebruikt om op te hangen op de muren. Er zijn een aantal van de muur opknoping mogelijkheden die u kunt gebruiken voor rustieke interieur. Gebruiken foto frames met dieren tekeningen, of anders gebruiken oude schilderij beschikbaar met u mee. Geweien, dierenkoppen, oude klokken, oude geweren en veel meer antieke accessoires kan worden gebruikt als wandkleden. Kom met unieke rustieke decor ideeën, bijvoorbeeld een oude schaakbord plaats op een van de tafels. Hang een oude lamp op het plafond of gewoon plaats hem op een tafel. Bezoek de nabijgelegen rommelmarkt, antieke winkels en je uniek kan accessoires krijgen voor een rustiek decor.
Verlichting en Vloeren; Verlichting is even belangrijk zoals kiezend de accessoires voor het huis. De verlichting moeten geven een aardachtige look die de schoonheid van de kamer zal verbeteren. Een lampje, met de steun van een klein houten stam kan verbeteren van de rustieke stijl. Hardhouten vloeren is de beste keuze voor verbetering de rustieke look. Bewaar ze niet kaal en deel ze met karpetten die bestaat uit organisch materiaal en kleuren die zijn natuurlijke en aardse te dekken.
Rustieke decoreren ideeën zijn er genoeg, als je komt met grote innovatieve manieren van inrichten van je huis. Het is niet nodig dat elk deel van uw huis decor noodzakelijkerwijs moet rustieke zijn. Zelfs toevoegen van een paar indoor of outdoor rustieke decoraties kan een rustieke gevoel geven aan uw huis. Alles wat je nodig hebt is een beetje onderzoek naar de accessoires en kleurenthema vereist.

No comments:

Post a Comment