Monday 5 December 2011

Hout Furniture Repair

Repair houten meubels is een zeer belangrijk onderdeel van timmerwerk, houtbewerking, houtreparatiemassa and houten furniture zorg, als gevolg van de omstandigheid dat meubilair van hout te kunnen handhaven, er aantrekkelijk uitzien en moet het oog springende. De redenen voor achteruitgang van houten meubelen zijn gevarieerd. De volgende zijn de vaak gevonden oorzaken van schade en bederf dat is de neiging om zich in houten meubels. ; Verwering is een van de meest voorkomende oorzaken die bijdragen aan de afbraak van houten meubelen. Luchtvochtigheid en warmte zijn enkele van de vele geografische factoren die de neiging om de schoonheid van houten meubilair waardoor het lijkt saai en onaantrekkelijk mar ; De tweede oorzaak is ons - de mens. Heel vaak het oppervlak van het houten meubilair is onderworpen aan strenge behandeling die afdoet aan de kwaliteit van het hout. Bijvoorbeeld het bijhouden van een kopje koffie erg warm op de top van het houten oppervlak, of bonken van voorwerpen op het oppervlak. Dit is niet alleen schade veroorzaakt, maar ook de neiging om drastisch verstoren de vezel en de nerf van het hout. ; De derde factor die schade toebrengt aan het hout in grote mate is de aanwezigheid van biologische componenten, namelijk micro-organismen. Deze organismen gedijen op de natuurlijke en organische stoffen van het hout en uitdragen door het bestaan ​​van de vochtigheid. De fundamentele methode om de schade die door micro-organismen te voorkomen is om het oppervlak van het hout schoon en gepolijst, waardoor haar vochtbestendig. Een andere natuurlijke factor die ik vergat te vermelden is insecten, zoals termieten, die de neiging hebben om van te smullen hout. Echter, het houden van het oppervlak van het hout goed onderhouden is de enige optie om de aanval van such insecten te voorkomen. ; Repareren van hout Meubel, de mensheid is hout met een zeer lange tijd te wijten aan verschillende van haar verdiensten. Ambachtslieden, hout werknemers en timmerlieden hebben geperfectioneerd en geïmproviseerde vele methoden van houtreparatiemassa die zijn geïmplementeerd in de reparatie van houten meubilair. De volgende zijn enkele van de meest gebruikte technieken van houten meubels te repareren.
Hout Furniture Repair # 1; Hout meubelen kras reparatie is een zeer belangrijke methode van de reparatie als het gaat om de reparatie van houten meubelen. Houten meubels die zwaar wordt aangetast door verwering of by continuous use begins af te stompen en lelijk due verlies van perfectie kijkje in de gladheid van het houten meubilair. Er zijn verschillende manieren om het verwijderen van de krassen die worden weergegeven op het oppervlak. Een van de meest gangbare methoden die gebruikt wordt is het overspuiten van de gehele oppervlakte. Houten meubelen Refinish is in principe een procedure waarbij de kleur en polijsten van het meubilair zijn opnieuw gedaan of liever gezegd opnieuw toegepast. Tijdens het proces van overspuiten, krassen en scheuren die zijn klein of groot zijn bedekt door de Poolse en worden vervolgens gekleurd en gecamoufleerd in het bos. Dit soort touch heeft van twee fundamentele voordelen: enerzijds, het hout dat is samengesteld bedekt met de lak is beschermd tegen externe schade en anderzijds de Poolse en de kleur van het hout meubels weer de gelaagdheid, de structurering en de nerf van het hout, voorstellende een zeer aantrekkelijk uiterlijk.
Hout Furniture Repair # 2, soms een kleine deuk in het meubilair zorgt er ook voor ernstige schade aan het hout. De deuk is vergelijkbaar met kleine krater waarin vuil en vocht vaak tent te vestigen in zwaar beschadigd het hout. Hetzelfde is het geval voor barsten of dergelijke kleine schade. Het nadeel van al deze kleine beschadigingen is dat ze niet alleen het oppervlak en de uitstraling van het hout te verwennen, maar ook de neiging om de afbrokkeling van het hout verder. Om zich te ontdoen van alle kleine beschadigingen op het oppervlak van de houten meubelen ambachtslieden vaak hun toevlucht tot wat bekend staat als het strippen. Strippen is een zeer belangrijke methode in houten meubels te repareren. Dus wat eigenlijk ambachtslieden doen terwijl stripping, is dat ze de oude oppervlak van de Poolse en verf te verwijderen, met de hulp van krassen of de toepassing van hout vriendelijke oplossingen. Na de Poolse en de verf is verwijderd, zijn de kleine scheurtjes en kraters gevuld met behulp van verschillende resurfacing en hout werkmethoden. Het meubilair is opnieuw gepolijst en gekleurde waardoor het lijkt alsof het is gloednieuw.
Hout Furniture Repair # 3; Herstructurering een andere methode die gewoonlijk wordt gebruikt voor houten meubels te repareren. Repareren van houten meubels met de hulp van de herstructurering is erg ingewikkeld als gevolg van de grotere omvang van schade die wordt veroorzaakt. Vaak wegens verkeerde behandeling, het zo gebeurt dat grote scheuren en krater, verschijnen op het meubilair. De houten meubelen moet dus worden geherstructureerd, die in feite de expertize van hooggeschoolde ambachtslieden zich meebrengt. Enkele van de meest voorkomende processen die betrokken zijn bij herstructurering zijn het verwijderen van diepe krassen, deukjes en deuken, het gebruik van schellak stokken, reparatie van brandwonden, het verwijderen van uitheemse materie en de groei van het hout (bijvoorbeeld: vuil advertentie schimmel), reparatie van blaren en rectificatie van verstoord fineer.
Als u een antieke meubels of meubels die is vrij oud, het is beter dat je het nu herstellen omdat het misschien verder beschadigd raken. The furniture If moet voor het overspuiten of strippen, alle uitvoeren van de taak door u rechtstreeks in huis. Maar als zij nodig herstructurering dan is het beter dat je het naar een professionele vakman die een expert is in hout meubels te repareren.

No comments:

Post a Comment