Wednesday 7 December 2011

Tips voor krullend haar

De natuurlijke krul van het haar heeft zijn eigen aantrekkingskracht. Het verhoogt de charme van de persoonlijkheid van een vrouw. Echter, er valt niet te ontkennen feit dat mensen met krullend haar vaak veel uitdagingen in het beheer van die krullen. Meestal is het probleem ontstaat omdat de textuur van krullend haar is vaak droog en neigt tot kroezen heel gemakkelijk. Een andere uitdaging met krullend haar kapsel is stijlen. Dit komt omdat het gebruik van de meest haaraccessoires zoals chemicaliën of heet styling strijkijzers op krullend haar kan maken bros. De volgende tips voor krullend haar kan u voorzien van de juiste oplossing voor al deze problemen.
Hoe de zorg voor Krullend Haar
Hier zijn een aantal krullend haar tips die u kunnen helpen geven een goede haarverzorging en de controle van de grote problemen in verband met krullend haar:
Wassen Haar: Regelmatig wassen van krullend haar is zeer belangrijk. Dit is omdat wanneer vuil is toegestaan ​​om te verblijven op krullend haar, kan het verergeren het probleem van de droogte nog verder. Veel vrouwen willen niet shampoo krullend haar, omdat het grof en droog na iedere wasbeurt. Om dit tegen te milde shampoo speciaal gemaakt voor krullend haar. Zoals shampoos zijn rijk aan hydraterende inhoud en behulpzaam zijn bij het verminderen van de ruwheid van krullend haar. Echter dagelijkse wassen is niet goed voor krullend haar omdat deze de natuurlijke vochtbalans van het haar en maakt het haar onhandelbaar.
Conditioning Haar: Wassen moet worden gevolgd door diepe conditionering met een conditioner die een hoge moisturizer inhoud heeft. U kunt geen shampoo krullend haar dagelijks, maar crèmespoeling kan dagelijks gebruikt worden. Conditioners hebben een hydraterende werking die helpt bij het verzachten het haar om een ​​groot deel.
Haren kammen: Geen kam op krulhaar niet gebruiken slechts nadat een douche. Wacht tot het haar wordt iets drogen en vervolgens kammen. Dit moet worden gedaan omdat het kammen op nat haar kan breken. Tijdens het wassen, krullend haar heeft de neiging om slecht met elkaar verstrengeld. Gebruik altijd een kam met wijde tanden, want het kan de taak van ontrafelen veel gemakkelijker te maken. Gebruik nooit een haar borstel op krullend haar.
Drogen van haar: de beste manier om krullend haar droog is drogen aan de lucht, omdat dit manier kan de frizzing van haar te voorkomen. Als u in een haast, dan kun je dekking van de haren met een handdoek en laat het Dep het overtollige water. Echter, niet wrijven het natte haar met de handdoek. Föhnen krullend haar moet gebeuren met de juiste zorg. Ontdoen van de maximale water door handdoek drogen voordat u de föhn. Zet de droger op de laagste warmte en wijs vervolgens de spuitmond van de föhn in de neerwaartse richting en föhnen het haar.
Curly Hair Style Tips
Meestal doen korte kapsels niet goed uit op vrouwen met krullend haar. Indien u heb krullend haar, is het raadzaam om een ​​knipbeurt waarbij de lengte van het haar beneden de schouders of op zijn minst blijft tot schouderhoogte te krijgen. Lange kapsels ertoe bijdragen dat het volume van de krullen van het gezicht. Krullend haar ziet er uitmuntend met gelaagde bezuinigingen. De lagen helpen om een ​​mooie vorm te geven aan krullend haar en zal u er meer aantrekkelijk. Haarkleuring idee om de krullen te markeren in de buurt van je gezicht zal helpen om uw gelaatstrekken heel goed te accentueren.
Er zijn vele kapsels die goed staan ​​op krullend haar. Als je niet veel tijd bij de hand om je haar stijl hebt, kun je zomaar een hoofdband en natuurlijk laat de krullen stroom en het ziet er leuk. Een andere eenvoudige kapsel idee voor krullend haar is de helft deel van het haar vast te binden en houden de overige haar in ongebonden. De krullen van het open gedeelte aan beide zijden van het gezicht kan je prachtige look. Als je dol op broodjes, en trek vervolgens de gehele haren aan de achterkant en een losse broodje van te maken en zet hem vast met een elastiekje. Dit geeft een uiterst vrouwelijke look voor bijna alle vrouwen.
Net na de tips voor krullend haar is niet genoeg om een ​​gezonde look te geven aan uw krullend haar. Samen met de juiste haarverzorgingsproducten, een dieet rijk aan eiwitten, vitaminen en mineralen zijn essentieel voor de gezondheid van uw krullend haar te verbeteren.

No comments:

Post a Comment