Thursday 8 December 2011

Hoe Take Off acryl nagels zonder Aceton

Acryl nagels zijn de beste keuze onder de kunstnagels, voor vrouwen die niet kan groeien hun nagels natuurlijk lang. Acrylnagels bij plaatsing goed te kijken beter dan natuurlijke nagels, en men kan in de nagel kunst genieten op hen op vele manieren. De gemeenschappelijke methode om deze nagels te verwijderen is door dompelen ze in aceton, maar aceton schadelijk kunnen zijn voor nagels en huid. Daarom zijn er veel vrouwen die liever aceton-vrij, acryl nagels verwijderen methoden. Als u een deel van deze groep vrouwen, dan zou je willen weten, hoe af te nemen acryl nagels zonder aceton?
De beste oplossing om de query hoe acryl nagels verwijderen zonder aceton, is naar een salon en de hulp van een professionele zoeken. Een manicurust is een getrainde en ervaren schoonheid technicus, die zal de acryl nagels, op een veilige en pijnloze manier. Nagelbed is het levende deel van de nagels en als je probeert de acrylnagels te verwijderen jezelf, je kan tot beschadiging van het nagelbed. Dus, is het raadzaam voor u om hulp te zoeken bij een manicure.
Als u echter wilt verwijderen acrylnagels jezelf, er zijn veel aceton vrije nagellakremover die u kunt gebruiken. Hier zijn de stapsgewijze instructies over hoe het opstijgen acryl nagels veilig en gemakkelijk, zonder gebruik van aceton.
Hoe te nemen Off acryl nagels zonder Aceton
Als u wilt weten hoe af te nemen acrylnagels jezelf zonder aceton, dan de dingen die nodig zijn voor nagel verwijderen zijn:; krant, handdoeken, nagellak remover (aceton-vrij); Big kom; Vaseline; Orange sticks; Nail filer en buffer; Moisturizer; Oke, nu die u heeft verzameld alle dingen vereist om acrylnagels verwijderen,'s get started verhuurd.
Stap I: Spread krant vellen op het oppervlak van de plaats waar je gaat werken op je nagels. Vul de kom met nagellakremover. Het bedrag moet voldoende zijn om uw vingertoppen genieten. Smeer de vingertoppen en nagelriemen van de nagels met vaseline voor de nagelverzorging, en geniet van je vingertoppen in de kom.
Stap II: Doorweek alleen uw vingertoppen en niet de hele hand, en houd de nagels gedimde in de oplossing voor ongeveer 20 minuten. The acryl gel zal start verweking en uiteindelijk, oplossende.
Stap III: Met de oranje stokjes, schraap uit de acryl gel en afvegen met een handdoek. Indien de gel heeft geen gemakkelijk loskomt, dan is uw nagels weer genieten in de verhuizer, voor een paar minuten meer en schraap uit de acryl-gel met de oranje stokjes. Echter zeer voorzichtig dat je niet Schraap het nageloppervlak onder de acryl nagel vacht.
Stap IV: Na de hele acryl laag is geschraapt uit de nagels, handen wassen met warm water en droog ze af met een handdoek. Ontdoen van alle kleine stukjes acryl links op je nagels met behulp van een spijker buffer. Toepassing moisturiser om uw huid kalmeren.
Andere Methoden voor Acryl Nail Verwijdering
Bovenstaande was de methode die u kunt gebruiken om te leren hoe af te nemen acryl nagels thuis zonder aceton. Hier zijn nog enkele alternatieve methoden voor acryl nagels verwijderen zonder het gebruik van aceton. ; Plaats van soaken uw nagels in aceton, kon je opteren voor commercieel beschikbare producten waarvan de meeste zijn aceton-vrij lak verwijderaars. Het helpt af te breken de lijm die de acrylnagels aan uw natuurlijke nagels sticks. Weken uw nagels in deze oplossing zal helpen bij het eenvoudig verwijderen van acryl nagels. ; U kunt duik je vingertoppen in alcohol, in plaats van aceton acrylnagels te verwijderen. De hele procedure van verwijdering van acrylnagels duurt slechts half uur. ; Veel mensen gebruiken tandzijde gecombineerd met nagellak remover, te schrapen uit acryl nagels. Echter, deze methode is niet aan te raden omdat het pijnlijk kan zijn en schade aan het oppervlak van de natuurlijke nagels. ; Mensen proberen weken acrylnagels in heet water, in plaats van nagellakremover. Maar deze methode is niet effectief en niet te helpen bij het eenvoudig verwijderen van acryl nagels lak jas. ; Wilt u acrylnagels verwijderen met aceton, lezen hoe opstijgen acryl nagels thuis. Nu dat je weet hoe het opstijgen acryl nagels zonder aceton, kunt u proberen de verschillende methoden. Maar vergeet niet om afschrapen acrylnagels langzaam en met geduld, want het is belangrijk dat u niet uw natuurlijke nagel oppervlak aantasten, waarbij rekening wordt uitgeschakeld valse nagels.

No comments:

Post a Comment