Thursday 8 December 2011

Waarom hebben mannen Cheat hun vrouwen

Gij zult niet begeren uws naasten vrouw, een deugd van monogamie, is een gebod geprezen uit de vroege dagen van de Bijbel. Mannen die beide vreemdgaan hun vrouwen is niet een nieuw ding en het is duidelijk uit de geschiedenis van de mensheid. Mannen cheat ook al zijn ze zich ervan bewust dat vreemdgaan niet klopt. Waarom hebben mannen bedriegen hun vrouwen is het een kwestie waarvoor er geen duidelijke antwoord.
Valsspelen is een daad van ontrouw, begaan, niet alleen door mannen maar ook door vrouwen. Bij een enquête in de VS blijkt dat ongeveer 52% van de mannen en 44% van de vrouwen bedrogen hun echtgenoten. Echter nu wordt opgemerkt dat het aantal vrouwen vreemdgaan op mannen ook steeds groter wordt. Sommige van de mannen vreemdgaan reden dat ze zich geliefd voelen en gewaardeerd als ze met andere vrouwen.
Waarom doen Gehuwd Mannen bedriegen? Tien mogelijke redenen
De daad van bedrog kan nooit worden gerechtvaardigd, maar de 10 tekenen van een vreemdgaan echtgenoot kan echt nuttig zijn in zeroing in op de redenen voor waarom mannen bedriegen hun vrouwen. ; No More Love: De meeste mannen verliezen hun liefde voor hun vrouwen en het is moeilijk te breken of echtscheiding na een lang huwelijk. Zodat zij zich tot andere vrouwen, troost de pijn van een relatie break-up. ; Geen fysieke Tevredenheid: Na een lange huwelijksleven, de meeste van de vrouwen verliezen hun seksuele drift, wat belangrijk is om een ​​relatie te houden. Dus mannen aan hun onvervulde seksuele behoeften van andere vrouwen. ; Nr. Seksuele Attracties: Getrouwde vrouwen zijn minder bezorgd over hun uiterlijk en schoonheid na het huwelijk en beginnen aan hun sensualiteit te verliezen. Mannen zijn seksueel aangetrokken tot mooie vrouwen, waardoor ze bedriegen hun vrouwen. ; Cheating Wives: Wanneer een man erachter komt dat zijn vrouw bedriegt, krijgt hij terug bij haar door hetzelfde te doen zelf. Daarom, in plaats te confronteren, ontheffen hun woede door vals te spelen. ; Uitdagend en opwindend: Een gevoel van avontuur en sensatie ontstaat, wanneer een man gaat na een meisje. Dit gevoel werkt als een stimulans voor hen om te bedriegen. Ze niet kunnen controleren zich van vreemdgaan en genieten van de sensatie, zelfs indien zij getrouwd zijn. Gemakkelijk te Escape: Mannen hebben de neiging om vals te spelen wanneer een kans comes up, ze voelen dat ze recht hebben op een beetje meer liefde die zij ontvangen niet van hun partners. De wetenschap dat niemand zal weten en zij zullen niet worden betrapt, maakt het gemakkelijker om te bedriegen. ; Ego Booster: De meeste mannen vragen zich af of zij seksueel aantrekkelijk aan andere vrouwen, na een lange huwelijksleven. Wanneer ze ontdekken dat ze zijn, ze bedriegen als het een boost aan hun afnemende ego geeft. ; Opportunity Never Comes Tweemaal: de mogelijkheid van seksuele intimiteit met vrouwen, anders dan hun vrouwen, komt zelden. Als het gaat ze bedriegen, denken dat het een once-in-a-lifetime kans, die nooit meer zal komen. ; Een zeurende vrouw: een zeurende vrouw maakt haar man voelen zich gevangen in een huwelijk. Relatie kwesties met betrekking tot gevechten en argumenten te geven de man een goede reden om te ontsnappen aan het huwelijk en krijgen in dat er geen verbintenis relatie. ; Vergeven Wives: Veel vrouwen hebben er een gewoonte van vergeven hun echtgenoten, in de hoop dat ze terug zouden komen om hen. Dit maakt de echtgenoten vreemdgaan blijven, totdat hun vrouw niet confronteren. ; Na het leren van de redenen waarom mannen hun vrouw bedriegen, zal het makkelijker voor vrouwen om de mentale gesteldheid van hun echtgenoten te begrijpen. Het zal het ook gemakkelijker maken voor vrouwen om hun man beter te begrijpen om te voorkomen dat vals spelen.

No comments:

Post a Comment