Monday 26 December 2011

Western Party Decorations

Het land, westelijk partij thema is zeer populair als het is een perfecte idee voor een verjaardag, jubileum of zelfs een vakantie partij, onder wederpartij ideeën. Zij het volwassenen, jongeren of kinderen, iedereen graag verkleden als cowboys en cowgirls. Een echte cowboy westerse partij in een schuur is bijna onvergelijkbaar. Een schuur mag niet haalbaar zijn voor meeste mensen, zodat ze kunnen zelfs hebben in hun achtertuin. Teneinde een echte westerse feestje thuis hebben, moet u de omgeving versieren om een ​​geschikte sfeer creëren. Partij decoraties voor partijen van verschillende thema kan worden gemakkelijk beschikbaar. Volgende zijn ideeën voor westerse feestdecoraties.
Westerse Partij Uitnodigingen
Sturen westerse party uitnodigingen die creatief en passend voor het feest thema. Maak een 'Meest Wanted' kaart met de afbeelding van de gast. Heeft u een uitnodiging met verbrande randen of vlekken. Koop koebellen of een sheriff badges en schrijf de namen van uw gasten op om persoonlijke uitnodigingen te maken.
Western Party Decoraties; oude stukken hout die niet meer in gebruik zijn geweldig voor westerse feestversieringen. Make uithangborden met behulp van oude stukken hout. ; U kunt zaagsel of verstrooien hooi of balen stro op de vloer. Plaats cactussen, stenen en plastic reptielen langs het pad. ; Oude lampen, lantaarns en kaarsen kunnen worden gebruikt als westerse feestversieringen. De open haard aansteken wanneer u er een hebt, of afwisselend u kunt zelfs een vreugdevuur. ; U kunt foto's van een boerderij, een zonsondergang, westerse steden, etc. vergroot en opgehangen op de achtergrond om de sfeer te creëren. 'De meeste Wanted' posters met de gasten foto's kunnen ook worden gebruikt. ; Voor het verfraaien van de muren, kunt u posters met gekke onderschriften, foto's, paarden, enz.; Maak gebruik van accessoires als cowboy cowboy hoeden, bandana's en Sheriff's badges voor de westerse feestversieringen. Voor een Western-thema verjaardag, versieren de plaats met slingers en rode ballonnen. ; Maak een kartonnen kozijn een 'saloon' te creëren. U kunt zelfs gebruik dikke touwen aan de muur of spoel rond pijlers draperen. ; Tabellen kan worden versierd met geblokte of fel rood tafelkleed. Gebruik kleurrijke houten of metalen voorwerpen. U kunt ook papieren borden met ontwerpen van een bandana of een cowboyhoed. ; Western Party Ideas
Een barbecue is een van de Best Western partij ideeën. Voor een Western-thema verjaardagsfeest, kunt u kip, hotdogs, hamburgers, salsa sauzen, chips, etc op het feest menu. Chili of biefstuk kan ook worden goede optie. Maak gebruik van de boot bekers om drankjes te serveren. Algemene Westerse feestartikelen include cowboy hoeden en bandana's. Zoek op internet naar westerse feestartikelen voor decoraties of partij gunsten. Zet wat country muziek en spelen westerse party games rond het vuur. 'Hoefijzers' is een populair spel voor westers land partijen. U kunt zelfs het huren van een country muziek band.
Met deze ideeën voor de westerse feestversieringen, maakt u een rustieke omgeving en zijn klaar om wat plezier te hebben, landelijke stijl!

No comments:

Post a Comment