Tuesday 13 December 2011

Het verwijderen van vlekken Van Hout

Vlekken op gelijk welk van ons huis meubilair kan een lelijke zicht. Vlekken worden gevormd op grond van de fysische of chemische interacties tussen twee materialen van ongelijksoortige aard. Vlekken zijn niet meer alleen op houten materialen, maar ook op marmer vloeren, keramische voorwerpen, enz. Het verwijderen van vlekken uit hout is geen moeilijke taak. Maar wat voor soort vlek het is, is veel belangrijker! Het materiaal nodig voor het reinigen kunnen verschillen van de vlek vlek. Er zijn vele soorten vlekken, zoals de schimmel vlekken, vetvlekken en watervlekken. Als je hebt waargenomen elk van de hierboven genoemde vlekken op een van uw houten artikelen of vloer, lees dan verder op de procedure van het verwijderen van vlekken uit hout weten.
Removing Vlekken van Hout - vochtvlekken
Nou, schimmel vlekken te verwijderen van een houten vloer is heel simpel! Alles wat je nodig hebt is een schraper, een olie-zeep, een schuursponsje, verdund bleekwater Clorox, schuurpapier. Nu de eerste stap is het wassen van de aangetaste deel van de vloer met olie zeep. Droog de vloer. Vervolgens schrapen om de oppervlaktelaag van schimmel te verwijderen. Met het oog op schrapen, drukt u op de schraper in het hout en trek het samen met de nerf van het hout. Neem nu de schuren spons en verplaatsen in de richting van het graan, om de mal te verwijderen. Voortzetting van de dezelfde procedure voor de resterende vlekken en het gebruik kleine hoeveelheden van het verdunde bleekwater Clorox voor de meer hardnekkige vlekken. Overmaat van het bleekmiddel oplossing zou kunnen bederven het uiterlijk van het hout, dus wees voorzichtig terwijl je dit doet! Als u niet wilt dit allemaal te doen, kunt u kiezen voor het klaar om chemicaliën te gebruiken voor het verwijderen van vlekken uit hout.
Verwijderen van water Wood Vlekken van
Vaak verwaarloosd maar Ja water leidt tot kleuring houten oppervlakken! Echter, hoef je niet om erover te zorgen als het verwijderen van water vlekken uit hout is niet een enorme taak. Het is heel simpel! Met het oog op het water vlekken uit hout, zult u nodig een bepaalde hoeveelheid van de niet-gel tandpasta en een paar schone doeken. Bevochtig een schone doek en breng een aantal niet gel tandpasta aan. Nu wrijf de tandpasta op het getroffen gebied. Volgende, verwijder de film met de hulp van een schoon en bevochtigd stuk doek. Verder droog met een schone doek en poets het houten oppervlak.
Het verwijderen van Grease Vlekken van Hout
Als je een vetvlek op een van uw houten oppervlakken of meubels, moet u direct actie ondernemen. Dit is omdat, vetvlekken over een periode van tijd uitgegroeid tot koppig en dan wordt het moeilijk om ze schoon. Om vetvlekken te verwijderen uit hout, zal je nodig wat zout en hout te polijsten. De procedure is de eenvoudigste van alle! Het enige wat u hoeft te doen is wat zout, van toepassing op de vlek en laat het zout af te wikkelen op de vlek tot het vet wordt geabsorbeerd. Poolse het aangetaste gebied van de houten ondergrond. Hier is een tip om uw hout tegen vlekken van vet te voorkomen. Je hoeft alleen de houten ondergrond regelmatig Pools!
Je hebt gezien dat het verwijderen van vlekken uit hout is zo eenvoudig! Dus de volgende keer dat je een vlek op een van uw houten oppervlakken, laat niet de vlek verpesten de look. Identificeer de soort vlek en deze procedure te volgen om vlekken te verwijderen uit hout. In no time heb je een sprankelende houten oppervlak.

1 comment:

  1. Ik heb dit bericht gelezen . Dit bericht is een mooie één dat we weten faciliteit van Hout . Dat ik zal informeren over uw bericht aan mijn vrienden en al het beste voor uw toekomstige functie .
    Breed Visgraat Parket | Houten Vloeren Aanbiedingen

    ReplyDelete