Saturday 3 December 2011

Hoe om te gaan met vrienden

Vrienden zijn vaak aangeduid als engelen of als de speciale mensen in je leven. Zij zijn degenen voor wie u een zachte hoek en je bent onbevangen, wanneer in hun bedrijf. Deelt u heel veel dingen en geheimen met je vrienden die je voorkomen dat delen met je familie. U zich prettig voelt in hun aanwezigheid, en mis je hen in hun afwezigheid, vecht je veel met ze, maar je geniet van je leven met hen. Hmmm ... dus niet echt iets speciaals vrienden? Niet allemaal! Ja, er zijn een aantal vrienden die je boos en jaloers op je. Zulke mensen weten het gewoon niet de betekenis van vriendschap. Irriterend, is het woord dat in je opkomt als je denkt van hen. Hoe om te gaan met vrienden die irriterend zijn en moeilijk te verwerken? Hier is het antwoord.
Er zijn verschillende soorten van vrienden. Dus laten we zien hoe om te gaan met deze 'problematische' vrienden.
Hoe om te gaan met een boze Friends?: Dit kan worden opvliegend individuen. Als je weet de reden van hun woede, probeer dan en praat met hen en het oplossen van het probleem in een kalme manier. Als u niet weten wat de reden van hun woede, het is waarschijnlijk een misverstand. Vertel ze dat je nodig hebt om de reden achter hun woede te leren kennen. Probeer kalm te blijven als woede is zinloos en zal nergens toe leiden. Probeer uit te zoeken het misverstand. Als je het gevoel dat je niet de schuld van dergelijk gedrag, het is beter als je dit uit te wissen. Als het jouw schuld, dan onze oprechte excuses aan voor het kwetsen van hun gevoelens. Als hij / zij is nog steeds niet in een stemming om te praten met u, wees geduldig, geef ze wat tijd en wachten op hun antwoord. Maar het is mis als je excuses als het niet uw fout, net omwille van uw vriendschap. U kunt dit doen eenmaal of tweemaal, maar na die u moet beseffen dat uw vriend niet begrijpt en de waarde van uw vriendschap net zoveel als jij. Of hij / zij is niet geïnteresseerd in de relatie of is gewoon misbruik you.
Hoe om te gaan met een gemiddelde bekijken?; Er zijn veel mensen die hebben een gemiddelde aard. Indien u have een dergelijke vriend, kan je geïrriteerd veel. U bent niet fout als je het gevoel dat het beëindigen van uw vriendschap met deze personen. Maar meestal, kan de gemiddelde persoon proberen vastklampen op u. Vervolgens hoe ga je om met hen? Voor de eerste paar incidenten wanneer je hun gemiddelde gedrag te realiseren, kan je zeker negeren, omdat het misschien gewoon een misverstand. Een gemiddelde vriend zou kunnen dat je onbelangrijk voelt in het bijzijn van anderen. Vertel ze dat je niet goed te keuren van hun gedrag en u niet wilt dat ze op deze manier gedraagt ​​met je mee. Vertel hem / haar dat je niet de vriendschap voort te zetten als ze niet hun gedrag veranderen. Zulke vrienden hebben geen nut en verwen de hele groep.
Hoe om te gaan met vrienden die u gebruiken?, Er zijn veel van zulke mensen, die sluit je vriendschap gewoon omwille van wat werk gedaan, in naam van de vriendschap. Mogelijk hebt u voldaan aan zulke vrienden, maar negeerde hun gedrag en verwonderden zich dat hoe kunnen mensen zich gedragen als dit? Vrienden, die gebruik maken van u, zal altijd proberen om U loven, en voelt u zich geweldig als je in een groep. Zij zijn de beste in het vertellen dat je iets nuttig doen voor hen. Het is beter als je de grens trekken bij de eerste instantie zelf, dit zou sneeuwbaleffect tot veel grotere problemen. Je zou niet comfortabel voelt bij het communiceren dit naar je vriend, maar vergeet niet dat niemand het recht om jou te gebruiken voor hun rekening zonder uw toestemming heeft. Dus, niet aarzelen om 'nee' te zeggen om een ​​gunst als je voelt dat je wordt gebruikt. Let wel, als ze niet aarzelen om misbruik van je te nemen, waarom dan moet je langer en voel me ongemakkelijk nee zeggen. Nu, het is hun beslissing om hun aanpak te wijzigen naar u toe en handhaven van een gezonde relatie of breken de vriendschap.
Never voel me verdrietig of schuldig indien een dergelijke vriend verbreekt de relatie met u. Omdat het bewijst dat hij / zij niet je vriend was in het begin, hij / zij was gewoon een persoon die gebruik je voor hun egoïstische motieven, en was gewoon vreemdgaan u en uw emoties. Being eenvoudig en het overdragen van je gedachten en gevoelens om je friends mondeling is de beste manier om een ​​oplossing voor het probleem te vinden. Ik weet zeker dat dit artikel zou je hebt geholpen bij sommige manieren op hoe te gaan met vrienden. Veel Succes!

No comments:

Post a Comment