Tuesday 13 December 2011

Schilderij Vinyl Siding

Een vinylpolymeer gevelbekleding is een weerbestendige coating aangebracht op de buitenmuren van een huis of gebouw. Vinyl gevelbeplating helpt bij de bescherming van de muren van intens zonlicht en zware regenval. Vinyl sidings zijn gemaakt van taai en hoge kwaliteit polyvinylchloride (PVC). Ze worden doorgaans vastgesteld in de vorm van panelen op de muren. Er wordt aangenomen dat vinyl sidings het algemeen geen enkele vorm van schilderen of reparatie nodig hebben, maar soms, vanwege de lage onderhoud en frequente blootstelling aan zonlicht en zware regenval, kunnen ze beschadigd raken en dus beginnen te verliezen hun kleur. Er moet echter schilderen vinyl siding niet meer een serieuze zorg, omdat dit artikel zal uitleggen u de procedure van hoe vinyl gevelbeplating paint ....
How Vinyl Siding Paint
Materiaal dat nodig is; Voor het schilderen van vinyl gevelbeplating, hebt u een verf voor vinyl gevelbeplating, bestaande uit een mix van acrylharsen en urethaan, kleine penseel en spons borstel en handschoenen gemaakt van latex materiaal.
Procedure Vinyl Siding Paint
Reiniging; De eerste stap in de schilderkunst elk materiaal, is het grondig reinigen en dit geldt voor vinyl gevelbeplating too? Reinig het hele gebied te worden geschilderd met de hulp van een beetje water en een spons. Vergeet niet om de reiniging deel te doen, want als je niet het terrein schoon en beginnen direct met het schilderij, de verf zal niet stick of blijven op de muur permanent op grond van het vuil aanwezig op de muur.
Schilderij; Zodra u het gebied volledig gereinigd, kunt u beginnen met de werkelijke activiteit schilderen. Begin schilderij uit de bovenhoek van het gebied en ga dan naar de andere bovenkant van de muur. See die u toepast single en even slagen while schilderij, als slagen toegepast op een lukrake manier zullen de vinyl siding maken kijken onaantrekkelijk. Normaal gesproken kunt u gebruik maken van een groot schilderij borstel terwijl het schilderen van de gemakkelijke en meer zichtbare gebieden. Maar voor de moeilijk te bereiken en zeer acute degenen, kunt u gebruik maken van de kleine borstels te maken, zodat de kleur goed is toegepast en op elke hoek van de vinyl gevelbeplating. Gebruik een andere jas te maken in de schaduw er dikker en blijven op het opstelspoor voor een langere tijd. Ervoor te zorgen dat elke hoek is overdekt en wordt gelijk geverfd.
Tips om Vinyl Siding Paint
Hoewel de procedure voor schilderen vinylbekleding ziet er eenvoudig er sommige instructions en dingen to worden opgevangen terwijl doen activiteit. ; Zien dat je de gevelbeplating properly schoon en zorg dat er geen stof op. Voor de meer kleverig stof materiaal, gebruik van een hogedrukreiniger, die zal verwijderen. ; Selecteer een schaduw die niet alleen past bij uw keuze, maar dient ook voor een langere tijd. Dring aan op het toepassen van een lichte schaduw. Dit komt omdat in tegenstelling tot donkere tinten lichter kleuren absorberen geen zon of warmte en dus te voorkomen dat de gevelbeplating beschadigd raakt. ; Verf de opstelplaats in de regen als de schaduw niet genoeg tijd om te drogen en dus de verf zou komen weggespoeld meteen. Het is daarom raadzaam om de vinyl gevelbeplating verf in een droog seizoen voor een correcte en langdurige verf te waarborgen. ; De doelstelling achter keuze van verf met acrylharsen en urethaan is that vinyl opstelsporen neiging soms krimpen en hebben warmte of weersomstandigheden. Zo'n type van verf is de elasticiteit van deze neiging van vinyl rangeersporen te houden. ; Voor uw eigen veiligheid doel, draag altijd latex handschoenen, zodat de kleur niet zou een deel van je lichaam beschadigen. , Dus mensen, dit was een artikel op het schilderen van vinyl rangeersporen. Ik weet zeker dat de bovengenoemde procedure en tips zou je zoekopdracht hoe vinyl gevelbeplating verf en helpen u bij het invullen van deze activiteit succesvol op te lossen. Echter, in geval u het moeilijk vindt, professionele hulp te zoeken en krijg het werk gedaan. Dus ga je gang en laat de mensen jaloers op jouw mooie zoek huis!

No comments:

Post a Comment