Monday 12 December 2011

Body Language Tips

Hoe interpreteert u deze lichaamstaal tekenen? ; Sparkling ogen - Geluk? ; Het hoofd wordt hoog - Hoog eigenwaarde? ; Afhangende schouders - gebrek aan vertrouwen, verdriet? ; Lichaamstaal is een krachtig middel van non-verbale communicatie. Individu kan spreken veel met de ogen, houding of de manier waarop ze lopen. Lichaamstaal tekens worden ook gebruikt tijdens sollicitatiegesprekken te helpen de interviewer weten wat er niet is op de samenvatting van een geïnterviewde. De volgende instantie taal tips zullen helpen begrijpen wat hij / zij zegt aan anderen zonder een woord te spreken.
Algemene Body Language Tips
Contact met de ogen: Er wordt gezegd dat de ogen zijn de spiegels op de ziel. Ogen zijn erg belangrijk tijdens het communiceren met anderen. Behoud van goed oogcontact tijdens het praten met anderen laat zien dat u hen respect en geïnteresseerd zijn in wat ze zeggen. Echter niet staren. Dat kan de andere persoon zich ongemakkelijk voelen en bewust. Te handhaven oog contact voor 60 tot 70% van de tijd tijdens het praten met iemand. Kijk weg van de persoon voor een paar seconden en opnieuw vast te stellen oogcontact.
Houding: bij zitten met een persoon, niet brace je armen tegen je borst. Additionally mannen moeten niet te overschrijden hun benen ook. Een doorgekruiste houding toont aan dat men te verbergen of te proberen om iets te bewaken vanaf de andere. Hebben een open houding, terwijl in gesprek met iemand. Zitten met je armen en benen (voor mannen) uncrossed en het gezicht van de andere persoon terwijl je praat met hem.
Stand Tall: Denk aan de zinsnede 'gevoel laag'? Kijk naar jezelf in de spiegel terwijl u het gevoel sombere. Je schouders zou hangende en je zou ingezakte voorbij. A ingezakte houding weerspiegelt tot onzekerheid en een laag zelfvertrouwen. Uit te beelden het beeld van een zelfverzekerde, gemotiveerde persoon lopen met een rechte rug en opgeheven hoofd vierkant. Echter, niet houd je hoofd met de kin wijst te hoog. Hierdoor kan anderen jou zien als een snob.
Move Closer: dichter bij een persoon brengt het gevoel dat u vertrouwd bent met hem. Als een persoon leunt of dichter bij u, het is een teken dat hij / zij geïnteresseerd is in jou. Fysieke nabijheid kan ook worden geboden door het verwijderen van objecten tussen twee mensen. Wees echter voorzichtig over het gebruik van deze techniek, alsof je bewegen ook dicht bij een ander persoon, hij / zij kan dit nemen als schending van de persoonlijke ruimte en in de verdediging.
Body Language Tips voor sollicitaties
Maak kennis met de juiste lichaamstaal voor sollicitatiegesprekken weten:, Als je een stoel aangeboden in het interview zit rechtop met een rechte rug. Echter wees niet te stijf. Dit geeft een gevoel dat je een zelfverzekerde persoon die is comfortabel in elke omgeving. Lean iets naar voren, maar niet zomaar eentje. Gebogen houding geeft de indruk dat een gevoel van eigenwaarde ontbreekt dat een slordige houding duidt op een onzorgvuldige houding. ; Houd uw hoofd iets naar een kant, terwijl praten met de interviewer. Dit maakt een verschijnen vriendelijk en easy going. Bedrijf het hoofd erg steil geeft een gevoel dat men hard is en gezaghebbend. ; Handbewegingen worden waargenomen een stuk tijdens een interview. Gehannes met de haren of andere voorwerpen brengt dat men zenuwachtig is. Observeren als men bij het aanraken van zijn neus of de lippen vaak gebruikt wordt als een van de manieren om te zeggen of iemand liegt. Als u niet weet wat te doen met je handen, losjes slotje hen en houd ze op je schoot of de tafel. , Om een ​​zelfverzekerde en positieve kijk portretteren tijdens een interview, zitten met gekruiste benen bij enkels niveau, of beide voeten plat op de vloer. Vermijd te veel beenbeweging, want dit kan zowel afleidend als overbrengen dat de geïnterviewde vertrouwen mist. ; Het is belangrijk om oogcontact te houden tijdens een interview. Kan men vermijden dat verschijnt arrogant of agressief door te knipperen en bewegen het hoofd weg nu en dan. Volgens deskundigen moet men oogcontact gedurende ongeveer 10 seconden, kijk dan even weg voordat het herstel van oogcontact. , Zoals: Hoe spreekt men waarschijnlijk doet de grootste impact als het gaat om een ​​interview. Niet spreken met een monotone stem. Voeg variatie om uw stem door het variëren van toon en toonhoogte, zoals vereist. Pauzeren en ademen voor het beantwoorden van een vraag. Dit geeft je tijd om te denken als portretteren een kalm en ontspannen manier. ; Er zijn veel mensen die weten hoe je mensen met lichaamstaal te lezen. Nu u weet dat deze nuttige tips lichaamstaal te gebruiken om de juiste indruk over jezelf te maken.

No comments:

Post a Comment