Saturday 31 December 2011

Keukenkraan Installatie

Gewoon een paar dagen terug was ik bij mijn nicht en haar vader was al in de gootsteen, geheel verdiept in iets. Hij was gewapend met een sleutel pijp, tangen, wat tape en dergelijke. Ik groette hem en toen hij zich omdraaide om terug te begroeten me, hij was helemaal zenuwachtig en leek soort in water geweekt. Ik vroeg hem wat hij tot, en hij legde mij over hoe hij was de keukenkraan te installeren en dat is waarom hij nat was. Dus ik probed hem verder over de hele keukenkraan installatie proces, en het was heel interessant om hem uit te leggen hoor, maar het was mechanisch.
Vandaar de Bottomline worden afgeleid uit hiervoor is dat, keukenkraan installatie niet is een zeer bergop taak of u nodig niet een hot shot monteur, veeleer een loodgieter dat te doen. Evenmin moet u een aantal jazzy tools om dit te doen. Dus, we klaar om te beginnen over hoe kunt u het installeren van een keuken kraan? Hier gaat het!
Hoe maak je een keuken kraan installeren?
Gewoonlijk indien haar een nieuwe spoelbak, de taak wordt gemakkelijker dan wanneer de gootsteen is al in plaats, en je moet de kraan installeren. Nu, in de geval van een nieuwe gootsteen, wat u kunt doen is, kunt u eerst altijd installeert de kraan voordat vaststelling de gootsteen, die u kunt niet in het geval van een reeds bestaand gootsteen. Maar niettemin, hier is een stapsgewijze illustratie van hetzelfde.
Dingen die je zou Need:
Nieuwe keuken kraan, slang van siliconen breeuwen, wastafel wrench, kanaalvergrendeling tang en teflon tape. Nadat je monteren dit alles niet zomaar vergeten om de keukenapparatuur te verplaatsen uit de buurt van de gootsteen, in het bijzonder de elektrische Ones.
Methode:; Aan het begin, afsluiten van de watervoorziening, vooral als je een oude kraan voor keukenkraan installatie vervangen. Vervolgens, rond de kraan, fix een kraal van silicium breeuwen. Tussen basisstation de kraan's plaat en de gootsteen, zet of liever insert een rubberen pakking. Dit zal creëren een waterdichte zegel. ; Als er geen pakking, de holte van de kraan behulp loodgieter stopverf. ; Nu laat de kraan door de gaten gaan in de gootsteen bedoeld voor de kraan en druk goed in om een ​​afdichting formulier. ; Aanscherping, met behulp van het bekken moersleutel, de ringen en de moeren vast te stellen de warme en koude staart delen. ; Voor het maken de verkrapping en montage van de moeren eenvoudiger en handige, soms is er een lange socket verschaft in de kit. ; De schacht van een schroevendraaier wordt aanvaard door een gat in die socket, geleiden terwijl aandraaien de moeren. ; Neem de tape en wikkel het rond (4 keer) de warme en koude staart deel threads, en volg dit door aansluiten van de water lijn naar de kraan. ; Terwijl je dit doet, als je stumped op een moment, hebben de fabrikant handleiding handig. Dit zal u vertellen of je nog andere tools of hardware. Het zal u ook voorzien met de juiste kraan repair instructies of anderszins. , Nu, doe je het vorige stap wikkelen van het teflon tape, maar rond het warm en koud water kleppen, en als de eerdere stap, ze komen met de waterleidingen. ; Voor het vastzetten van de moeren, gebruik kanaal blokkeren tangen. ; Nu veronderstelling dat uw kraan spuitslang heeft, wederom fix een kraal van silicium afdichtingskits rond de basis van de spuitslang, geleiden uw slang door de gootsteen opening. ; Nu draai en veilig de spuitslang basis hechten aan de gootsteen met ring en moer. Draai met een steeksleutel wastafel. ; Met 4 omwentelingen van teflon tape op de draden, link de veldspuit slang kraan. Now vast en zet hem van kanaal lock tangen. ; Draai de waterlijn en controleer op lekkage. ; Eindelijk, na uw keuken kraan installatie, zorg ervoor dat je te ontdoen van de beluchter uit de kraan en spoel de lijnen. Dit zal resulteren in het wegwassen, als puin en zal verstopping en lage stroming van het water te vermijden.
Merk op dat, men niet nodig om een ​​super slim zijn om een ​​keuken kraan te installeren. Ik ben ervan overtuigd dat de volgende keer uw keuken kraan gaat kapot, dan zou je weten hoe je ermee om!

No comments:

Post a Comment