Monday 19 December 2011

Misbruik Vrouwen in Relaties

Feministische bewegingen en sociale activisten hebben lang behandeld het probleem van vrouwen in misbruik relaties, zij fysieke, emotionele of verbale. Terwijl de maatschappelijke vraagstukken van mishandelde en misbruikte vrouwen altijd al in de media schijnwerpers, is niet veel bekend over misbruik van mannen. Zodat is het eigenlijk waar dat mannen moeten tegen misbruik Ook lijden in een relatie? Goed hebben we niet allemaal gehoord van termen zoals pikte kip en niet mans genoeg om een ​​vrouw controle. Hoewel samenleving heeft altijd keek na vrouwen als het zwakkere geslacht die geboren is te koesteren en iedereen, de waarheid over misbruik vrouwen in relaties kan niet worden genegeerd liefde.
Controlling Beledigende Vrouwen in Relaties
Misbruik vrouwen hebben vaak gedefinieerd als egoïstisch, narcistische vrouwen die kiezen om toebrengen fysieke, seksuele en / of emotioneel misbruik aan de mensen controle in de relatie. Deze schade kan worden obtruded op de echtgenoten, vriendje of zelfs de kinderen. , Hoewel de fysieke misbruik mag niet zijn dat alles voorkomende (Het bestaat), mannen de neiging om nog veel meer te lijden van emotionele en verbale beledigingen. Ze hebben de neiging om bedrog en woede te gebruiken om emotionele onrust of leugen, medeplichtige, te creëren en af ​​te persen om te krijgen wat zij willen. Meeste van deze misbruik vrouwen hebben een drinken of andere verslaving probleem, of een voorgeschiedenis van delinquentie, spijbelen of weglopen. Hier zijn enkele tekenen van misbruik vrouwen in een relatie.
Misbruik Vrouwen tekenen
Mondeling Beledigende Vrouwen Signs: De karakteristieken die meestal aanwezig zijn in misbruikende mannen worden weergegeven door vrouwen alsmede. Een van de meest voorkomende vormen van mishandeling van mannen is verbaal misbruik. Hoewel het moeilijker is om ter plaatse, omdat er geen fysieke tekenen van de abusiveness, de gevallen van verbaal geweld is heel gewoon. Een verbaal misbruik vrouwen zouden meestal aanval de aard en capaciteiten van de partner, waardoor hij afvragen als er iets mis met zijn capaciteiten. Dit kan ook openlijk luide uitbarstingen en naam roepen of subtiele opmerkingen en de hersenen wassen. De constante misbruik en disrespect tegenover van kinderen en vreemden kan ook leiden tot verlaging van de eigenwaarde. Lees meer over verbaal geweld borden.
Emotioneel Beledigende Vrouwen Signs: Sommige misbruik vrouwen ook toevlucht tot emotioneel misbruik die wordt gekenmerkt door grillige stemmingswisselingen, angstvallig en bezitsdrang. De dader zal willen weten over de verblijfplaats van de persoon te allen tijde. Zij kunnen ook een duidelijke inspanning van het isoleren van de mishandelde persoon van de vrienden en familieleden. Als de mishandelde man probeert te breken van de mal, kan ze hem bedreigen met alle gevolgen vandien, zoals het wegnemen van de kinderen of zelfmoord te plegen. Meest emotionele misbruikers zijn persistent leugenaars die make-up valse verhalen en beschuldigingen, zoals die van kindermishandeling.
Naast deze tekenen van gewelddadige relatie vindt u een onrechtmatige vrouw willen verantwoordelijkheid nemen voor haar eigen chaotische leven en plaats spelen slachtoffer in voorkant van anderen. Achter gesloten deuren u zou vinden haar verbolgenheid en geschreeuw voor eenvoudige dingen. Ze kan ook hit, scratch, shove of gooi dingen op de misbruikte persoon. Wanneer de misbruikt persoon wil tot eind de relatie kan de misbruiker geworden rancuneuze en gevaarlijk. Ze misschien willen hun partner, of de partner nieuwe metgezel, kinderen te doden, of onsuccesvolle zelfmoorden stadium.
Meer weten over misbruik relaties lees meer op:; Beledigende Verbindingen Signs; Beledigende Relaties: Feiten Over Beledigende Verbindingen; Mannen die moeten met dergelijke misbruik vrouwen deal in relaties ervaren vaak angst, schaamte en verbijstering. Dit komt deels doordat van de samenleving en de wet en bestelsysteem die weigert te geloven dat een man wordt geraakt door een vrouw, en deels vanwege een angst voor verlies en vervreemding. Zelfs de huiselijk geweld wetten zijn uitgevaardigd bijhouden een misbruikt en gehavend vrouw in achterhoofd. De beste cursus van actie in een dergelijk geval is om te stoppen rationaliseren misbruik gedragingen als normaal en verplaats uit deze relatie. Dit zal u toestaan ​​om de vicieuze cyclus van misbruik doorbreken en u een beter meer vervullend leven leiden toestaan.

No comments:

Post a Comment