Thursday 22 December 2011

Cowboy Western partij

Een cowboy westerse partij is zeer populair onder kinderen tussen de leeftijd van 2 tot 10 jaar. Het is een geweldig feest thema te volgen, omdat er veel kan worden gedaan. Een ander aspect is dat je veel detail bevatten als je wilt allemaal uit gaan, of kan zelfs trek hem af met een paar toevoegingen, die je zelf kunt maken. Echter, je het doet, een ding is zeker, de kids hebben altijd een explosie, alleen ervoor zorgen dat je ze bezig met een heleboel activiteiten. Hier zijn een aantal richtlijnen over hoe te plannen en te organiseren het feest.
Het plannen van een Cowboy Western partij
Western Party Uitnodigingen; Een populaire en veel gebruikte optie is de 'wilde' poster. Ze hebben meestal 'wilde' geschreven als de kop, met foto van je kind eronder, gevolgd door de partij informatie. Als u ervoor kiest om ze zelf, een paper die zal kijken als een vergeling posteroptie gebruikt herinneren. Je zou kunnen mailen, verdeel ze opgerold en vastgebonden met lint. Als u persoonlijk het leveren van de uitnodigingen, zou je gooien in een strooien cowboyhoed dat het kind zou kunnen dragen aan de partij. Een ander idee is een bandana uitnodiging. Koop verschillende gekleurde bandana's, en schrijf een uitnodiging tekst op ze met behulp van permanent marker. De ouder om hun kinderen te sturen voor de partij het dragen van de bandana rond hun nek. Een makkelijke optie is om cowboy thema uitnodigingen voor een feest kopen bij een winkel. Vergeet niet om stuur ze ongeveer twee weken van tevoren.
Western Party Thema Decoraties; Dit zijn alle items die u zou kunnen gebruiken om een ​​westerse sfeer te creëren: wagenwielen, cowboy hoeden, zadels, paardrijden vaten, paard tack, cactus decor, en gitaren. Beginnen met een 'Howdy' banner op uw gasten, die je zou kunnen kopen of maken krijgen. rond Place balen hooi, op een waarvan je kon een zadel, die de kinderen zou kunnen gebruiken als een denkbeeldige paard plaats. Dek de tafels met rood-wit geblokte tafelkleed en plaats cowboy hoeden gevuld met snoep op hen. Als u wilt dat alle uit te gaan en een oude west stadje te maken, kon je dat doen door kartonnen uitsnijdingen van een berline, de gevangenis, hotel en ranch op te slaan.
Western Party Food; U kunt een authentieke country en western partij niet hebben zonder BBQ. Beef ribben, hotdogs en hamburgers, barbecue trok beef sandwiches, gepofte aardappelen of aardappelsalade, and maïsbrood zijn enkele van de voedingsmiddelen die u zou kunnen omvatten. Je zou kunnen hebben sarsaparilla, root bier of limonade om uw gasten gehydrateerd. Indien mogelijk, na pittige chili snacks uit grote potten geplaatst in een chuckwagon geserveerd, zal toevoegen aan de smaak van het thema. Toch zal dit alles onvolledig zijn zonder een cowboy boot of hoed vormige cake.
Het organiseren van een succesvolle cowboy western feest, moet je eerst naar West-themafeest ideeën voor onderzoek en vervolgens een plan van wat je nodig hebt om te kopen en te doen. Dan beginnen met het kopen alle westerse thema vereiste feestartikelen. Ze zijn beschikbaar in overvloed en verschillende prijsklassen, en zal ook dienen als inspiratiebron. Een kindermenu westerse partij moet zijn westerse party games, en indien mogelijk ook activiteiten zoals een echt paard rijden voor de kinderen of een optreden van een touw truc expert. Voor een volwassen westerse partij, kon je aan te moedigen Impromptu spellen door het verlaten van verpakkingen van rood en blauw poker kaarten op tafel. Ook zorgen dat je oude-time westerse muziek te spelen, en pro-actief om mensen te verenigen in een square dance. De ideale manier voor westerse verjaardagsfeestjes einde, is het sturen van de gasten naar huis met Western Party gunsten zoals mint snoepjes verpakt in een westerse druk, adjunct-badges, chocola gouden munten, of cowboy ranch merken tatoeages.

No comments:

Post a Comment