Sunday 25 December 2011

Het reinigen van een DVD-speler

Een meerderheid van de mensen over de hele wereld bezit en gebruik van een DVD-speler voor hun vermaak. Het is uitgegroeid tot een van de belangrijk huishoudapparatuur een persoon zelf. Maar als het gaat om een ​​elektronisch apparaat, is het waarschijnlijk dat een aantal technische problemen in de tijd te geven. DVD-speler onderhoud moet worden beschouwd als zeer cruciaal voor het goed functioneren van het apparaat. Als u niet de juiste zorg te nemen van, en het niet-dienst op regelmatige basis, zou het niet werkt zoals verwacht, en uiteindelijk zijn leven zou krijgen verkort. Het is daarom van essentieel belang om een ​​DVD-speler schoonmaak schema, dat niet alleen maakt de speler het laatst voor een aanzienlijke hoeveelheid tijd te handhaven, maar ook laat ons toe om DVD-films te kijken zonder de mogelijkheid van onderbreking te wijten aan harde schijf overslaat of onduidelijk beeldkwaliteit.
Je wordt verondersteld om de DVD-speler uit de zowel binnen als van buiten scharrelen. Schoonmaken van de buitenkant is zeer eenvoudig, echter, het reinigen van de binnenkant is een moeilijke taak en moet heel voorzichtig gebeuren zonder beschadiging van de binnenkant componenten. In het algemeen, het interieur trekt meer vuil en stof in vergelijking met de buitenwereld delen. Met de hulp van een aantal huishoudelijke producten en regelmatig onderhoud, kunt u uw DVD-speler draait soepel zonder problemen.
Tips voor het schoonmaken van een DVD-speler
Exterieur Cleanup, je moet de DVD-speler buitenkant te reinigen met behulp van enkele huishoudelijke producten zoals 'alcohol' en 'bruisend water'. Giet een half kopje van een van hen in een kleine kom, duik een niet-pluizende doek in de kom, knijp het uit, en zacht veegt het buitenoppervlak. Als er stof en vuil in een van de hoeken en spleten waar de doek niet kan bereiken, pekel een katoenen staafje in te wrijven alcohol of bruisend water en schone dienovereenkomstig. Gewoon ervoor zorgen dat de katoen niet uit komen het staafje als je het vuil te verwijderen uit de hele spleten en andere openingen.
Interior Cleanup; Als je merken dat de dvd niet wordt geladen, wordt overgeslagen, of er is een verbuiging in de audio-en videokwaliteit van de DVD-speler, hoeft u alleen maar te begrijpen dat je de binnenkant van de speler te vangen. Scavenging de binnenkant voornamelijk betrekking op het schoonmaken van een dvd-speler lens die zorgt dat de dvd is behoorlijk wordt gelezen door de speler. De eenvoudigste en meest geprefereerde optie om dit te doen is de aankoop van een lens reinigingsschijf. Deze schoonmaak-schijven zijn gemakkelijk te verkrijgen in een lokale elektronica winkel, en worden vaak beschouwd als de eerste stap in het oplossen van problemen repareren van een dvd-speler.
Als je denkt aan het reinigen van uw dvd-speler goed recht van binnenuit, moet je het demonteren en schoon zeer zorgvuldig. Draai het om en kijk voor schroeven en de tape die de zaak stelt samen. Verwijderen van de schroeven en te verheffen de tape van de speler binnen componenten bloot. Schone oppervlakken aan de binnenkant en onderdelen, met uitzondering van de heldere groene printplaten, met een wattenstaafje gedoopt in alcohol. Na de gereinigde oppervlakken uitdrogen voorzichtig monteer de speler weer bij elkaar.
Het schoonmaken van een dvd-speler sporadisch helpt om afstand te houden technische problemen waardoor de soepele werking gedurende een aanzienlijke periode van tijd.

No comments:

Post a Comment