Thursday 29 December 2011

Moving On Na een break-up

Break-van een relatie vaak spreuken een doom voor de twee mensen bij betrokken zijn. Het leven wordt opeens lusteloos en er is een grote leegte te worden behandeld. Deze fase kan behoorlijk traumatisch voor het paar, vooral voor de persoon die niet aanzetten tot de break-up. Iedereen heeft zijn eigen manier van omgaan met een relatie break-up. Sommige mensen kunnen sluiten zich volledig weg van de wereld, terwijl de meer veerkrachtige degenen kunnen omslaan in extreme extraverten en kunnen beginnen uitgaan en partying als nooit tevoren. Ongeacht welke manier u ook kiest, de basis 3-stap proces van het herstellen blijft hetzelfde - rouw, acceptatie en dan het verplaatsen op.
Ik begrijp, waardoor iemand een relatie advies is heel gemakkelijk, maar het is erg moeilijk voor de betrokken persoon te volgen, aan het woord. Het zou zeer oneerlijk om een ​​rationele en praktische gedrag van een persoon die had net een break up verwachten. Toch ben ik penning in een paar manieren herstellen een gebroken hart en stappen om gaan na een break-up.
Don't Blame; Mensen vaak hun toevlucht tot spel schuld te geven, na hun relatie hits rock. Het is oneerlijk om uzelf of uw partner of iemand anders voor die kwestie schuld. Beschuldigen en wijzende vingers zal niet echt helpen u om op verplaatsen, veeleer zal het proces vertragen. Plaats, denk maar aan dat wat is gebeurd, is gebeurd voor een goede reden. Hebben geen bittere gevoelens voor de andere persoon.
Cry your heart out, einde van een relatie is niet minder traumatisch dan overlijden van een persoon. De gedachte dat de persoon met wie je gedeeld mooie momenten, zal niet langer bij je zijn, is zelf erg deprimerend. Vandaar, niet terugschrikken uiten uw echte gevoelens. Het is oke om uitschreeuwen en jezelf isoleren van de wereld voor een paar dagen, gewoon niet maken er een gewoonte. Bel een vriendin die kan begrijpen u en bieden u een echte advies.
Don't Wait voor Hem / Haar aan Return; Don't live in de hoop dat de persoon je hield terug zal tot u komen. Probeer niet om het contact te leggen met de persoon, op dezelfde hoop. Vergeet niet, er is geen enkel punt in 'zijn van vrienden, want dat zal alleen je meer hoopvolle en post-pone de trauma's van het omgaan met een verbroken relatie. In plaats daarvan, laat het verleden achter en begin je leven opnieuw.
Re-vertrouwd te maken met vrienden en familie; Toen in relatie, het echtpaar de natuurlijke neiging om weg te drijven van hun kring van familie en vrienden en verdiepen in een wereld van hun eigen land. Dus, dit is het juiste moment om opnieuw kennisnemen met degenen lange verloren vrienden en verwanten. Ga uit met ze vaker en u zult ontdekken dat er andere betrekkingen in het leven die net zo belangrijk.
Verwen Yourself; Heb geen medelijden voor uzelf, aangezien dat kan je eigenwaarde belemmeren de lange termijn. In plaats daarvan laat u verwennen door al die dingen die je verlangde voor, terwijl je in de relatie. Kopen sommige leuke kleren, maak een afspraak bij een spa, nemen dat vakantie u zo wanhopig, nodig in korte, doen al activiteiten die je wilde al die jaren doen.
Uitzoeken van de juridische kwesties; Indien er sprake is van juridische kwesties, zoals gedeelde huisvesting, gezamenlijke bank betrokken accounts enz., dan sorteren ze als vroeg mogelijk. Aarzel niet deze zaken omdat ze kan leiden tot complicaties voor u in de toekomst weer aan en open de wonden.
Pas op voor een nieuwe relatie, doe niet te snel in een nieuwe relatie, voordat je jezelf hebt overgegeven genoeg tijd om volledig te herstellen, van de vorige. Het is heel gemakkelijk te vallen voor een persoon die beschikt over een schouder om on huilen tijdens onze moeilijke tijden. Dit is de fout die de meeste mensen doen en eindigen met een totaal verkeerde persoon, die uiteindelijk resulteert in nog een ander fall-out. Dus zorg ervoor dat je emotioneel stabiel genoeg is om een ​​andere relatie behandelen en dan pas verder te gaan.
Bewegen op nadat een break-up is zeker niet gemakkelijk, maar je kunt op zijn minst oprechte pogingen er naar toe. Als je het als een uitdaging en het gezicht van je leven positief, zult u emerge een sterker persoon dan je was.

No comments:

Post a Comment