Friday 30 December 2011

Sweet 16 Party Thema's voor Boys

Elk jaar hebben we onze verjaardag, en elk jaar is speciaal, maar de zestiende verjaardag is een van de meest bijzondere van allemaal! Op de zestiende verjaardag, een is niet meer een 'kind', maar een 'semi'-volwassene met vele grote privileges! Een van de beste voorrecht is het besturen van leren licentie krijgt! Een andere reden waarom de zestiende verjaardag Het bijzondere is, dat, hoewel men bijna volwassen is, heeft men geen verantwoordelijkheden van een volwassene! Als dat zo vele grote dingen te gebeuren op de zestiende verjaardag, moeten beide jongens en meisjes hebben een gelijke kans om het te vieren!
Een paar dingen moet worden gehouden bij het regelen van een sweet 16 party voor jongens. Allereerst, vind alle leuke decoraties u gebruikt voor uw vijftiende verjaardag en dump ze! De verjaardag jongen gaat zestien! Voor jou, hij is dezelfde jongen die hij was op de laatste verjaardag. Maar voor hem, hij is nu een man, dus hij gaat fungeren als een. Dat betekent, hij gaat al die schattige slingers 'meisjesachtig' nu te vinden! Dus, om haar beter hebt minimaal decoraties die er sportief. In de tweede plaats, rekening te houden met zijn meningen over het eten, het thema van de gasten en alles anders. Dat geeft hem een ​​gevoel van 'big'! Nu dat alles is besproken, laat verplaatsen naar de belangrijke rol, sweet 16 party thema's voor jongens. Hier zijn een aantal jongensachtige Sweet 16 thema's.
Sweet 16 Thema's voor jongens; Na zijn enkele thema's verjaardag voor jongens, die zeker zal worden graag door hen.
Rock Band partij: Jongens van alle leeftijden zijn die hard fans van de rock muziek. Dus, het idee is om een ​​compleet rockende party zorg voor hen! Iedereen behalve vrienden de verjaardag van jongen kan nodig zijn om zich opsluiten in een kamer te ontsnappen uit de krijsende geluiden! Geef de feestzaal een discotheek look. Zet die typische rode blauwe discolichten en een disco bal en het huren van een DJ. Als de DJ te kostbaar is, kan elk van uw familielid werk als part-time DJ (de belofte van de DJ een grote brok van een cent, dus dat hij niet weg te lopen als gevolg van de luide job risico van de koper). Maar wees er zeker van de muziek je gaat spelen, het moet harde kern rock muziek. Linkin Park, Metallica, Pink Floyd zijn een must! Zodra u klaar bent met al deze dingen, alles wat je hoeft te doen is, hen te voorzien van frisdrank en snacks. De verjaardag jongen zal zeer blij met je omdat je eigenlijk kon hij in een discotheek!
Paardrijden: Dit is een van de Sweet 16 party thema's voor jongens, dat zal een hoop worden genoten door hen. Zoals de naam al suggereert, een picknick naar een nabijgelegen race cursus of een boerderij. De verjaardag jongen hou van deze gedurfde sport en dus zal zijn vrienden. Om het feest nog interessanter, kunt u een cowboy dress code voor de genodigden. Het menu van de partij ook moet worden volgens de partij thema. Maïs, spek, biefstuk, hooiberg koekjes enz. zal het perfecte menu voor dit soort sweet 16 thema's voor jongens!
Beach Party: Dit is een van de klassieke thema's partij voor zoete Sixteens. Regelen een feest voor de jongens op het strand. Laat ze met rust, laat ze genieten van de manier waarop ze dat willen. Kunt u een afspraak een volley bal spel voor de genodigden. Enkele andere spelletjes op het strand, zoals zandkasteel wedstrijd of minigolf kunnen ook worden afgespeeld. Neem geen voedsel aan het strand, plaats daarvan is er een barbecue voor te bereiden. Neem ladingen van marshmallows met u en laat de jongens rooster ze. Iedereen zal grondig genieten van alle activiteiten van deze Sweet Sixteen verjaardagsfeest! Lees verder party games en Sweet Sixteen cadeaus voor jongens.
Dit waren enkele van de Sweet Sixteen verjaardagsfeest thema's voor jongens. U kunt ook hen voor de rivier raften of wandelen. Of een eenvoudige partij met een horrorfilm en veel pizza's zal ook een goed idee. In feite, alles wat niet meisjesachtig zal groot zijn!

No comments:

Post a Comment