Saturday 3 December 2011

Het wegwerken van Vlooien Natuurlijk

Aantasting van deze kleine gevleugelde Blood Suckers kunnen net meer dan vervelend, laten we zeggen, 'een pijn in de nek!' Gelet huisdieren rond het huis is een van de grote uitnodigingen voor vlooien om een ​​leuke en nooit eindigende vakantie in ons huis. Deze parasieten azen op bijna alle soorten warmbloedige gewervelde dieren zoals honden, katten, konijnen, eekhoorns, muizen en mensen ook. Als de gekken-jeuk welke de ontvangende vat is niet genoeg, deze parasieten ook leiden tot allergische reacties en uitslag bij het gebeten gebied.
Het wegwerken van de vlooien natuurlijk een slimme aanpak als het gaat om de zorg die wordt verhoogd als gevolg van de bijwerkingen van pesticiden. De aanwezigheid en beschikbaarheid van verschillende home remedies voor vlooieninfestaties teruggooi het gebruik van schadelijke en agressieve chemicaliën. Hier zijn een aantal doeltreffende maatregelen voor het wegwerken van vlooien natuurlijk van uw huis en omgeving.
How To Get Rid van vlooien
De eerste stap in kwijt te raken van vlooien naturally zou krijgen drukke met je vacuum schoonmaakmiddelen. Elke hoek, cervices moeten gaten op de muren (indien aanwezig), onder het bed, tapijten, huisdier bedden, tapijt en elke meubel goed en grondig worden gestofzuigd. Dit helpt bij het wegwerken van de vervelende kleine eitjes, larven en poppen die zich verborgen in donkere hoekjes leuke, ongezien door iedereen. Na een grondige gestofzuigd, weer te geven een tweede schot van. Dit maakt uw werk effectiever en jezelf, om zeker te zijn dat er geen eieren achtergelaten. Daarna, afdichting en opruimen van de vacuümzak op een correcte manier. Afgezien van het stofzuigen, kunt u ook de hulp van een stoomboot die goed genoeg is om vlooien in alle levensstadia doden.
Wassen van het huisdier slaapgedeelte, tapijten en vloermatten met warm water helpt bij het vernietigen van de eieren van de vlooien. Na het wassen, ervoor te zorgen dat de dingen die droog genoeg zijn om zo een vochtige omgeving die de groei van deze parasieten gunsten te voorkomen. Weten meer over hoe u vlooien in het tapijt te doden.
Maak een mengsel van diatomeeënaarde (een lichte bodem bestaat uit silicium diatom blijft en vaak gebruikt als een filter materiaal) en boorzuur (3 kopjes van diatomeeënaarde voor elke ½ kopjes van boorzuur). Beregening het mengsel licht, zorgen ervoor dat u alle plinten te dekken, dan tapijten, onder bedden, kasten en op plaatsen waar uw huisdier slaapt. Lear meer op feiten over diatomeeënaarde.
U kunt ook een combinatie van boorzuur en citrus schiluittreksel voor het wegwerken van vlooien in het huis, na te hebben gewerkt met de stofzuigen. Strooi de boorzuur op de gebieden, zoals hierboven vermeld, gevolgd door het sproeien van het extract. Vacuüm na 2 dagen en gooi het vacuüm zakken. Het is het beste als de zakken worden bewaard in een vriezer als de dropping temperatuur te koud voor eieren of larven te overleven.
Meer op:; Vlooien In HouseHow to Get Rid van vlooien; Getting ontdoen van vlooien natuurlijk van de werf
Waarom de tuin? Nou, de werf is de belangrijkste halte voor de vlooien te wachten op hun vervoerders die hen zou nemen om uw huis, de dragers kunnen zijn dat je of de meeste van de tijd, uw huisdieren. Te ontdoen van vlooien op natuurlijke wijze door het bijhouden van de gras kort, schoongemaakt en gedrenkt. Grassen die regelmatig gemaaid, zodat het zonlicht om de vlo en het nageslacht te roeien.
Het behandelen van de werf met landbouw kalk is een effectieve manier van vlooien uitroeiing. Vergeet niet om de gebieden die gras en vochtig te behandelen. Wanneer de limoen in contact komt met deze parasieten, het werkt door het dehydrateren hen ter dood. Dus, zich te ontdoen van alle dode gras of bladeren, die kunnen dienen als schuilplaats voor deze parasieten.
Het wegwerken van vlooien natuurlijk van uw huisdieren is iets wat maakt het vernietigingskamp een waterdicht is. Zoals vermeld, kan uw huisdieren zijn de grote vervoerders van vlooien. Ja, het wassen van de huisdieren week een must is en derhalve een oogje houden op eventuele symptomen van een vlooienplaag. Abnormale krabben en bijten, zodra dit wordt opgemerkt in de huisdieren, moet worden vermoed als een mogelijke besmetting. Een dierenarts zou de beste keuze om over te denken, in een dergelijk geval. De arts zal u adviseren verschillende medicatie of producten die zullen helpen te elimineren en te voorkomen dat besmetting. Lees meer over vlooien op honden.
So, na het bovenstaande verhaal en hebben gewerkt rond het huis, moet de werf en uw huisdieren, goed genoeg voor het wegwerken van vlooien natuurlijk. De behandelde gebieden zou kunnen vragen voor een tweede schot, omdat er waarschijnlijk kansen van de vlooien weer terug. Blijf op de hoogte van de stofzuigen en schoonmaken, en je huis wordt volledig rommelmarkt gratis in een mum van tijd worden!

No comments:

Post a Comment