Friday 30 December 2011

DIY Vinyl Siding Installatie

Vandaag de dag worden meer en meer mensen geïnteresseerd in het gebruik van vinyl gevelbeplating als materiaal voor het doel van home improvement. Dit is omdat het is een geweldige manier om een ​​slimme kijken naar de buitenkant van de huis zonder uitgaven veel geld geven. DIY vinyl siding installatie kan worden gedaan met gemak omdat de gevelbeplating materiaal is niet erg zwaar. Een ander voordeel van vinyl gevelbeplating is dat het kan worden geïnstalleerd op vrijwel elk type huis. Er vele soorten van vinyl siding beschikbaar in zo'n brede verscheidenheid van kleuren, dat u niet hebben zelfs te schilderen toepassing op het te laten mooie look. Men moet nemen nota echter dat op langdurige blootstelling aan koude, vinyl gevelbeplating brosse wordt en is gevoelig voor scheuren ontwikkelen. In zo'n scenario kunt DIY vinyl siding reparatie of vervanging worden ondernomen, welke nogmaals, is niet een zeer omslachtig taak.
Hoe te Vinyl Siding installeren?
Bijna alle materialen die nodig zijn om vinyl gevelbeplating te installeren worden geleverd door de fabrikanten samen met de handleiding. Meestal bestaan ​​uit vinyls siding panelen, voorgerecht strips, trim strips en hoekpalen. Hier zijn een paar tips over installeren vinyl gevelbeplating:
Stap # 1: Installeren starterstrips; Ten eerste, de starterstrips zijn geïnstalleerd aan de basis van de buitenwanden. Voor dit, markeer de laagste deel van alle buitenmuren met de hulp van een snap lijn en lijnniveau. Vervolgens, plaats de starter strips onderaan de muren en fix met spijkers. Dit is geïnstalleerd te verzegelen de uiteinden van de onderste panelen gevelbeplating.
Stap # 2: Het installeren van hoekstukken, hoekstukken zijn opgemaakt bij de hoeken waar twee muren te voldoen. Ze zijn van twee soorten - binnenkant hoekstukken en buiten hoekstukken. Ze dienen als een verticaal kanaal, en de verticale voegen van de gevelbekleding panelen te krijgen verborgen onder hen. Dit maakt de siding look esthetisch. Het plaatsen van de hoekstukken een enigszins lastige taak, omdat het moet verticaal worden geplaatst. Tijdens het installeren, moet worden toegezien dat er een gap van een vierde inch bovenin en dat het onderste deel moet verlengen tot drievierde van een inch hoofde starter strip.
Stap # 3: Installeren van sierlijsten; Het nut sierstrips of J-strips worden geïnstalleerd in de gebieden rondom de deuren, ramen, en het nut openingen. Ze worden gebruikt om de randen van de gevelbeplating die grenzen aan deze openingen te verbergen. Zij zijn geïnstalleerd zodanig dat ze een kanaal voor de regenwater naar run down het oppervlak van de opstelspoor zonder seeping onderstaande via de lacunes in de siding van deze gebieden verstrekken. Snijd een J-strip van dezelfde handeling als de onderkant van het kozijn en bevestig deze met de hulp van de nagels. Wanneer u zetten de volgende strip voor de kant van het raam, die strook overlappen met de eerste strip die je hebben gehecht. Volg dezelfde procedure vast te stellen van de J-strips langs de deuren, ramen en andere openingen.
Stap # 4: Het installeren van Vinyl Siding; Tot slot, wanneer de muur klaar is, de vinyl siding moet worden geïnstalleerd. De installatie moet starten vanaf de onderkant van de muur en omhoog bewegen. Neem de eerste gevelbeplating paneel en plaats deze in de lengte en vergrendel de ene kant van het paneel in de starter strip en vervolgens spijker het aan de overige zijden van de muur. Het is raadzaam om corrosieweerstand nagels te gebruiken op vinyl gevelbeplating. Houd een kleine opening tussen de sluiting en de gevelbeplating drukken zodat de panelen horizontally kan langs. Moet echter er geen enkele verticale beweging. Dit zal zorgen voor wat ruimte voor krimpen en uitzetten van de siding in warm of koud weer. Als je de volgende gevelbeplating panel installeren, zorg dan dat het overlapt ten minste twee centimeter de eerder geïnstalleerde panel. Elke panel van vinyl siding moet worden geïnstalleerd deze manier. Wanneer u bestrijken alle de muren van uw huis, kunt u vinden een hiaat eind waar er niet genoeg ruimte tot een hele opstelspoor panel installeren. In dit geval, moet je een panel cut afhankelijk van de grootte van de kloof. Ene uiteinde van dit stuk van paneel hecht aan de siding paneel, terwijl de andere uiteinde moet worden vergrendeld met de hulpprogramma trims die eerder geïnstalleerd.
Als je de richtlijnen van doe-het-vinyl gevelbeplating installatie grondig, zult u geen enkele moeite met het uitvoeren van de taak. Met slechts een kleine inspanning, en wat vrije tijd op je handen, kun je beter de buitenkant ziet er van uw huis door een grote deal.

No comments:

Post a Comment