Thursday 22 December 2011

Moustache Wax Recept

Hoewel zeer zelden nodig enkele gelukkigen mannen geen zorgen te maken over hun snor vormen als hun snor blijft in vorm op zijn eigen, zonder al te veel van de inspanningen. Maar voor de meerderheid, vormgeving of verzorgen hun snor kan het een vervelende en lastige taak zijn. Dus voor deze mannen, snor wax is zeer nuttig omdat het helpt hen om hun snor haren op zijn plaats houden, met name aan de uiteinden. This grooming product is vooral nuttig voor mannen die graag meer gezichtshaar hebben of die voorstander zijn van gevestigde vormen als het stuur snor. Snor was herstellende eigenschappen heeft, dat wil zeggen slechts een minimale hoeveelheid was nodig is om te handhaven en om het haar in vorm. De was wordt geleverd in een stick of tube die direct kunnen worden op het haar aangebracht met behulp van de vingers. Maar als u op zoek naar enkele natuurlijke manieren om uw snor vorm en wil je niet veel geld te besteden aan verschillende commerciële beauty producten die beschikbaar zijn in de markt, hier zijn enkele snor wax recepten die eenvoudig en toch effectief ook.
Zelfgemaakte Moustache Wax Recept
Moustache Wax Ingrediënten; bijenwas, Castor olie; dubbele boiler; Een lage kuip of pot; richtingen; Rasp of hak de bijenwas in kleine fijne stukjes en leg ze op het bovenste deel van een dubbele boiler. U kunt een kleine steelpan ook gebruiken binnen een grotere plaats van au bain marie. ; Doe de castorolie in om de bijenwas in de verhouding van 1:2, dat wil zeggen een deel ricinusolie twee delen bijenwas. ; Giet kleine hoeveelheid water in de bodem van de dubbele ketel en de pan op middelhoog vuur de overdracht. Roer de wax en olie samen totdat de was smelt, en een soepele, goed gemengd mengsel wordt gevormd. ; Haal de pan van het vuur en verschuiving van de gesmolten was naar een schone, ondiepe schaal of pot met een deksel. opzij Houd de kom / pot, verwijder de deksel en laat de inhoud afkoelen. ; Nu de was is klaar om te worden toegepast op de snor of andere weerbarstige stukjes haar. Zorg ervoor dat je dekking van de ongebruikte delen van was en bewaar deze op kamertemperatuur. ; Andere Moustache Wax Recepten
Moustache Wax Recept # 1, Ingrediënten; ½ pond arabische gom; ½ pond olie zeep; 1 pint rozenwater, 1 pond witte was; 1 ounce attar bergamot ½ drachm attar tijm; Routebeschrijving
In een pan, smelt arabische gom, olie zeep, rozenwater en witte was. Roer totdat deze vormt een gelijkmatige consistentie. Voeg nu bergamot en tijm geur.
Moustache Wax Recept # 2; Ingrediënten; bijenwas, Vaseline; Kokosolie / shea boter, Etherische oliën; Routebeschrijving
Meng gelijke hoeveelheden van vaseline en bijenwas en smelten in een bain-marie. Voeg nu kokosolie of shea boter (de helft in hoeveelheid vaseline of bijenwas) aan het mengsel en verwarm tot het smelt helemaal. Voor een aantrekkelijke geur, voeg enkele druppels etherische olie eenmaal het mengsel afkoelt.
Hoe Moustache Wax gebruiken?
De eerste stap voor het aanbrengen van de wax is föhnen het haar volledig. Na de snor was is afgekoeld, wrijf je vingertoppen over het oppervlak van de gestolde was. Niet dip een vinger in de was recipiënt, zoals overtollige wax kan resulteren in een vettige snor. Wanneer uw vingertoppen licht zijn bekleed met was, zet ze tegen de haren die u wilt vorm. Naar een evenwichtige spreiding de wax, licht draait je vingers tegen de haren in dezelfde richting als het haar groeit vanzelf. Na het aanbrengen van, vorm en stijl de snor met je vingers. Toe te passen was, indien nodig, en te verwijderen, was de toegepaste gebied met milde zeep en goed naspoelen met lauw water.
Lees meer over:; Moustache Wax - Homemade Recept; Moustache Stijlen en Namen; Beard Grooming Tips; aanbrengen van overtollige wax kan een rommelig of vette kijken naar de snor geven daarom,, voorzichtig zijn, terwijl de toepassing en de extra's verwijderen met katoen. De bovengenoemde snor wax recepten zullen niet alleen de vorm of tam één weerbarstige snor, wenkbrauwen of andere gezichtshaar, maar ze ook helpen om het haar door het coaten met harde, glanzende en beschermende laag te versterken.

No comments:

Post a Comment