Tuesday 20 December 2011

Hair Mask Recepten voor Kroezend Hair

Mensen die krullend of golvend haar zal u vertellen hoe moeilijk het is om te beheren en te onderhouden. Hoewel het kijkt mooi en vrij ongebruikelijk vergeleken met regelmatige steil haar, is meer vatbaar voor drogen, wat betekent is het altijd vatbaar zijn voor verlies vocht en draaien kroezig. Kroezig en droog haar is slechte combinatie, omdat het leidt tot gespleten haarpunten, breuk, broosheid geven je haar een slordige indruk. Naast een goede haarverzorging regime, zoals regelmatige toepassing van oliemassages, uitproberen enkele van de volgende haarmasker recepten voor kroeshaar hieronder opgesomd. Elk van deze recepten toepassingen ingrediënten die rijk in smeerolieleidingen en vochtinbrengende eigenschappen.
Hair Mask Recepten voor Kroezend Hair
Aardbei Hair Mask Recepten; Recept 1; Ingrediënten; Verse aardbeien, 8; Mayonaise, 1 eetl; Mash de aardbeien, en roer de mayonaise. Temperen haren en Massage Deze haarmasker erin, in de hoofdhuid en rechts omlaag naar de strengen. Wrap hoofd met een douche-cap en laat het op gedurende twintig minuten. Uitspoelen met een shampoo zoals gebruikelijk.
Recept 2; Ingrediënten; Aardbeien, 200 gram; olijfolie, 2 eetl eigeel, 1; Pureer aardbeien, roer er in olijfolie en eigeel. Toepassing het masker op uw haren, wrap kop met een plastic dop gedurende 20 minuten. Spoel haar zoals gewoonlijk.
Olive Oil Hair Mask Recepten; Recept 1; Ingrediënten; Olijfolie, 3 eetl; Honey, ½ kopje; In een kleine kom Meng honing en olijfolie. Rekening kleine bedragen tegelijk, massage haar totdat goed behaard. Wikkel het hoofd in een warme handdoek en laat het een half uur. Spoel zoals gebruikelijk.
Recept 2; Ingrediënten; Hele eieren, 2; Olijfolie, 4 eetl; Combineer zowel de ingrediënten in een kom. Behulp een grofgetande haarborsteltje, maak het glad door je haren. Wikkel het haar in een plastic wrap, de warmte die in de wrap helpt bij het binnendringen van vocht.
Banana Hair Mask Recepten; Recept 1; Ingrediënten; Ripe banaan, 1; Mayonaise, 3 scoops; Olijfolie, 1 eetl; Pureer banaan in een blender, doorbuigen totdat gladde en geen klontjes overblijven. Voeg olie en mayonaise en blend opnieuw. Toepassen om haren en laat het op gedurende twintig minuten. Spoel haar met warm water en shampoo zoals gebruikelijk.
Recept 2; Ingrediënten; Banana, 1; Heelei, 1; Melk, 3 el; Honey, 3 eetl; Olijfolie, 5 eetl; Blend alle ingrediënten in een blender totdat glad en romig. Toepassing dit masker rijkelijk en laat het op voor half uur. Afspoelen met warm water, gebruik een zachte shampoo en afwassen.
Avocado Hair Mask Recepten; Ingredients; Avocado, ½; Olijfolie, ¼ kopje; Zoete amandelolie, ¼ kopje; Mash avocado en mix in beide oliën. Temperen haren en spreidde het van de wortels naar de tips met een breed getande kam. Laat het op voor 30 minuten en shampoo zoals gebruikelijk.
Mayonaise Hair Mask Recepten; Ingredients; Mayonaise, ¼ kopje; Plain organische yoghurt, ¼ kopje; Egg wit, 1; Beat eiwitten, totdat perky. Blend in yoghurt en mayonaise. Masseer het haarmasker in nat haar. Cover met een plastic douche-cap, verlof in gedurende 30 minuten, daarna uitwassen met koud water en een milde shampoo. Lees meer op:; Hair Mask Recepten voor Beschadigde Hair
Hair Mask Recepten voor Droog Beschadigd Hair; Hair Conditioning Behandelingen at Home
De bovengenoemde haarmasker recepten voor kroeshaar maakt gebruik van een heerlijke mix van ingrediënten die rijk zijn dat je haar beide, airconditioning en rijk aan glans zal verlaten. En alleen in geval jij korte op tijd, spoel uw haar met twee eetlepels appelcider gemengd met drie kopjes gedestilleerd water, en u zijn alle ingesteld op gaan!

No comments:

Post a Comment