Thursday 15 December 2011

Slaapkamer Schilderen Ideeën

Een prachtig huis spreekt in volumes voor de eigenaar ervan, kan worden dat is de reden dat mensen proberen hun huizen zo toonbaar mogelijk te maken. Een kamer van uw huis, hetgeen meestal genegeerd wanneer het aankomt op presentabel thuis, is de slaapkamer. Sommige mensen proberen slaapkamer decoratie een prive-aangelegenheid te houden, terwijl sommige te behandelen als gewoon een andere kamer in het huis. Slaapkamer decoreren geeft de slaapkamer een elegant gevoel, dat je misschien graag ervaring met al die intieme gedachten in je geest. Hier zijn een aantal slaapkamer schilderen ideeën waardoor uw slaapkamer meer presentabel als verleidelijke, en voeg genade om uw interieur.
Kiezen van de Kleurenschema, van Binnenlandse Zaken schilderen ideeën vaakst stress op bepalen het kleurenschema voor de kamer na inname van de meubels, accessoires en venster behandelingen houdend. Dezelfde regel gaat met slaapkamer schilderkunst. Als u van plan te verhuizen naar een nieuw huis of een nieuw huis koopt alle accessoires die je van plan om een ​​eigen voordat u start met het schilderen op te bouwen. Idealiter kan je in aanraking met de verf dealer om de complimenteren kleurchips kiezen voor uw slaapkamer. Let op deze kleuren chips op klaarlichte dag als 's nachts. Dit geeft je een ruw idee van hoe je slaapkamer eruit zal zien na het schilderen. Als u nog steeds verward, test de kleur op de muren van uw slaapkamer voordat finaliseren.
Venster Trim Kleur; Of u kleur wilt het venster trims met dezelfde kleur of niet is uw persoonlijke keuze. Idealiter, kunt u ervoor kiezen om de kleur van het venster afwerking met dezelfde kleur, als je ze onaantrekkelijk vinden, om de onaantrekkelijkheid te verhullen. Als u wilt een uniforme look voor uw slaapkamer creëren, u wellicht kleur de trims met zelfde kleur. Als u niet wilt de trim vermomming, kunt u gebruik maken lichte of donkere kleur aan de trim work hoogtepunt.
Kleurnuances; U kunt meer dan een kleur tijdens het schilderen uw slaapkamer, maar je moet ervoor zorgen dat zowel de kleuren die je kiest elkaar aanvullen. Schilderen het onderste gedeelte van de wanden van de slaapkamer met een donkerdere kleur zal geven een open luchtige look aan uw slaapkamer. Het schilderen van de slaapkamer op deze manier kan de lichtere kleur te domineren, en dus geeft een open blik naar de kamer. Nog belangrijker is, is het verstandiger om te kiezen kleuren een tint lichter dan wat je wilt, omdat de meeste van de kleuren lijken te donker wanneer aangebracht over een groot oppervlak. Het uiterlijk van de kleur hangt ook af van de omringende kleuren en de verlichting inrichting van de kamer.
Plafond Color, meer dan vaak wordt slaapkamer geschilderd plafond wit of gebroken wit, die een illusie van meer open ruimte door waardoor het lijkt alsof plafonds zijn hoger creëert. Medium of donkere kleuren van het plafond werkt precies tegenovergestelde en geeft een gevoel alsof de plafonds zijn relatief laag. Indien de plafond van uw slaapkamer is hoger dan normaal, dan kun je schilderen met medium of donker kleuren. Dit zal de slaapkamer geven een gezellige uitstraling. Proberen dit in een slaapkamer met een maximum van normale hoogte zal de ruimte te geven om een ​​overbelaste uitstraling. One van de mooiste en goedkope Slaapkamer schilderij ideeën, is de kleur grote vierkant op de plafond met een all-together andere kleur. Dit zal uw slaapkamer geven een indruk van een lade plafond.
Deze waren enkele slaapkamer schilderen ideeën, die zeker zal toevoegen aan de schoonheid van uw slaapkamer. Onthoud dat de slaapkamer schilderij tips bovengenoemde ook zal afhangen op de meubels en de verlichting arrangement van uw slaapkamer. Nu je bewapend met enkele van de mooiste slaapkamer schilderij ontwerpen ga je gang en voegen hieraan toe dat elegantie toe aan uw slaapkamer.

No comments:

Post a Comment