Saturday 17 December 2011

Kamer Decorating Ideas for Girls

Een meisje moet twee dingen: stijlvol en fantastisch. - Coco Chanel.
Het moet gezegd worden: Meisjes aangeboren geschikt voor zowel de bovenstaande rekeningen. Het wordt daarom erg belangrijk, dat de ruimte decor voor meisjes moeten natuurlijk uitstralen verfijning en functionaliteit op hetzelfde moment. Meisjes kamer decoraties moet beslist worden uitbreidingen van hun persoonlijkheid, zelfs als het breekt conventies en normen in te stellen. Dus, pre-de conditie van uw geest met een aantal van de onderstaande tips, als je verkennen kamer decoreren ideeën voor meisjes, verder.
Kamer versieren Tips voor Meisjes
Giechelt en krullen, linten en boog,, ze zijn zo schattig, uit hun hoofd om hun tenen ~ Anoniem.; De perfecte plaatje van een pop, is het niet? Echter, wat als je meisje is alles over een fitnessruimte, vistuig, zwarte nagel lak en voetbal type? Maar het is duidelijk, concentreert zich op te complimenteren haar karakter. Pink kan een mooie en een 'girly' kleur, maar ze misschien niet leuk vinden. Dus gewoon open je geest om andere kamer schilderen ideeën voor meisjes. Laat haar om haar de ruimte te versieren. Laat haar verf azuurblauwe als ze is dol op de zee. Je hebt de rest van het huis om uw genegenheid opleggen. Proberen te komen met interessante kleurencombinatie in combinatie met smaken van uw dochter. Als u het gevoel dat het schilderen haar hele kamer rood zou zijn om veel, en toch je meisje indringend op het verkrijgen van de kamer gebeurt in die kleur, ervan te overtuigen dat ze ten minste een wand in wit of een andere rustgevende kleur te krijgen. Dit zal ook geven de kamer een kleurrijk tintje en onderhouden van de visuele evenwicht. Ook zal het plaatsen van een enorme foto van je meisje op de top van het bed haar helpen om dat 'mijn domein' gevoel te krijgen. Dit zal de steun haar om haar de ruimte sneller te kunnen vaststellen, zoals de overgang is vaak erg moeilijk te accepteren voor meisjes. Om meer te leren over een aantal van de kamer kleurencombinatie lees meer op de kamer kleuren voor meisjes.
Experimenteren is een actieve wetenschap. ~ Claude Bernardus.; Hoe anders denk je verwachten dat ze opvallen in de menigte! Begrijpen dat het voor een meisje, haar kamer is haar plaats van trots. Ze moeten in staat zijn om het af aan haar vrienden. Laat het als haar den. Dus, als ze stelt te hebben haar handpalm-prints op de muur, niet schreeuwen! Plaats vinden op een creatieve manier om het op te nemen. Bijvoorbeeld met houten fotolijsten op de top van de prints. Gepersonaliseerd en cool! Dus, creatief denken is het doel hier. Zet een wit bord en een zachte boord voor uw meisje naar citaten, foto's, schilderijen, posters en alles wat dat haar mooie vangsten weer te geven. Laat haar de koningin van het kasteel, en kies wat ze wil voor de kamer, met betrekking tot uw budget natuurlijk.
Een beetje vuil nooit kwaad. AnoniemJa Jonge en actieve meisjes van tegenwoordig doen vies met hun hectische schema outdoor. Uiteraard moet je al het schoonmaken omhoog doen. Dus probeer niet naar haar kamer met onnodige meubels en moeilijk te bereiken hoeken en gaten rommel. Ook rekening houden met licht gekleurde houten vloeren en linoleum vloerbedekking, om gemakkelijk ter plaatse vuil. Onderhoud moet daarom worden gehouden bij het bedenken van kamer decoreren ideeën voor meisjes.
God schiep de jongens, vol van de Geest en plezier. Om te verkennen en veroveren ravotten en rennen. Anoniem; Zoals een moeder, hoef je niet te vertellen hoe waar het is in het geval van meisjes van vandaag, als goed. Dus, alles over de ruimte moet worden minimalistisch van aard. Trouwens, met een groeiende ruimte-beperkingen van vandaag, kinderen slaapkamer decoreren ideeën moeten simplistische worden zonder afbreuk te doen op de functionele factor. Dus, in plaats van een grote dressoir, geef haar een lange spiegel gezet rechtstreeks op de muur, samen met schattige planken aan al haar bric-a-bracs te houden. Ook meisjes hebben veel kastruimte. Als u geen ruimte hebben om haar een extra grote kast te bouwen, gebruik dan je andere ruimtes beschikbaar. Make lades onder het bed of de bouw van kasten onder de ramen. Slimme ontwerpen van slaapkamermeubilair heeft ten doel en bespaart ruimte, ook.
De creatieve verovering van de ruimte zal dienen als een prachtig alternatief voor oorlog. ~ James S. McDonnell.; Als je slaapkamer te nemen versieren als een kunst, die u toelaat om te druppelen constructieve motivatie in een persoon dan heb je de slag gewonnen. Je meisje zou willen terugkomen op haar kamer en niet weglopen. Maak slim gebruik van de ruimte uit te snijden negativiteit van deze persoonlijke ruimte en het in haar comfort zone beurt. Maak het helder en gevuld met kleurige kussens, zodat ze wordt getroost in haar kamer toen depressief. Bijvoorbeeld, als je meisje wordt getroost bij de zee en vervolgens zien dat haar kamer is geladen met zee-memorabilia. You kunt line up een school zeester van de variant van maten en kleuren op een foto spoor gieten, een tentschort of zelfs de planken. Of een oceaan flora plaats in haar kamer, gemaakt door steken schelpen aan houten stokjes of spiesjes, en dan steken ze in een glazen fles gevuld met synthetische schuim en zand. Vergeet niet om de grotere schelpen te regelen eerste, en vul de gaten met de kleinere. Bouwen van een kleine bibliotheek of het lezen hoekje met veel kussens en tapijten aan de ene kant van de kamer, zodat het lijkt niet op een studie, maar dient als een. Ook met dvd's van films aangepast van de beroemde boeken zal inspireren haar om te lezen zo goed, in plaats van onproductief tijd te verdrijven tijd.
Rijkdom bestaat niet in het bezit van schatten, maar in het gebruik dat ervan is gemaakt ~ Napoleon Bonaparte.; Thrive in de zin van dit gezegde. Kamer decoraties voor meisjes hoeft niet altijd duur te zijn, aangezien geld is een belangrijke overweging terwijl het doen van een huis. Goedkope kamer decoreren ideeën zijn gemakkelijk om langs te komen, in het bijzonder voor de kamer van een meisje. Herinneren, zijn meisjes erg gehecht aan elk klein prulletje in hun kamer. Dus gewoon recyclen, zullen ze niet erg. Gebruik maken van alle jurken ze is gegroeid uit, om haar een muur opknoping maken, kussenhoezen of een quilt. Ze vindt het heerlijk om herinneringen in de overblijfselen van haar jeugd. You kunt ook creatief gebruik te maken oude meubels onderdelen. Neem bijvoorbeeld een oude raam en het schilderen. Vraag uw kind om vervolgens stick een array van kleine decoraties zoals schelpen, sterren of pailletten. Vervolgens kunt u uw dochters favoriete foto's op de latten voor haar te herbeleven haar beste momenten elke dag! Stimuleer uw kind om props voor haar eigen kamer te creëren. Ze kan maken van foto-frames met ijs-sticks of lampenkappen met kleurrijke papier. Ze kan zelfs vaste pronkstukken voor haar kamer line een marine mozaïek waarin goedkope dingen als zand en schelpen nodig. Alles wat ze moet doen is het invullen van een grote kom met schelpen en druk vervolgens op schelpen op het oppervlak van het zand in decoratieve patronen, topping met een zeester. Als uw meisje is dol op bloemen, maar uw budget laat niet toe een dure vaas, dan fret niet. Gewoon een grote schelp en zet deze stevig op een schaal van zand. Vervolgens kunt u vooraf geweekt steekschuim in de schaal om de bloemen te houden. Je natuurlijke vaas is klaar.
Nu, met deze gouden regels door het hart, bent u klaar om verder te gaan en meer kinderen te verkennen slaapkamer interieur ideeën dan voor de hand liggende. Kamer versieren ideeën voor meisjes zijn altijd in het volle zicht. Gewoon rond te kijken en u zult struikelen op een!

No comments:

Post a Comment