Sunday 11 December 2011

How naar Hair Wrap

Het is erg belangrijk om een ​​aantal fundamentele haarverzorging en onderhoud, doe je haar tegen breuk en beschadiging, te voorkomen en gezond te houden. Een van de gemakkelijke manieren van haarverzorging is haar verpakking. Hair verpakking helpt langer onderhouden van uw kapsel stijlen en te voorkomen dat haar tegen uitdroging en breken. Het geeft ook een mooi te kijken als je haar wrap 's nachts. De volgende zijn enkele methoden om te leren hoe je haar wrap uit.
How to Wrap Haar in een sjaal, Sjaals zijn een geweldige manier om je haar met accessoires en ook voorkomen dat schade. Dit chique stijl zal u helpen om uw trendy look. ; Breng wat haar een moisturizer aan om uw haar op droog haar te voorkomen. Neem een ​​vierkante zijde of dun materiaal sjaal en vouw het in een driehoek. ; Draag de sjaal zodanig dat de bovenkant van de driehoek is over de bovenkant van je hoofd. Tuck alle losse haar onder de sjaal. ; Buig je hoofd naar beneden en trek de twee langere uiteinden van de glooiing in de buurt van uw oor, naar de bovenkant van je hoofd. ; Bind de langere eindigt op de top van het hoofd, bijvoorbeeld dat het de blik punt op te nemen. Bevestig de uiteinden met een knoop of clip. ; Je kunt de punten hangen of vouw ze in je sjaal en een mooi meisje soort look. , Zoals: Hoe Wrap Hair 's nachts; inpakken hair' s nachts nodig is om een ​​nieuw kapsel te behouden een beetje langer. Het helpt ook voorkomen dat haar breuk als je haar wrijft tegen het kussen. Verhindert haar knoop raken en knotty indien je omdraait en gooi een hoop bij nacht. Als u onlangs gepermanent je haar of heb je krullend haar rechtgetrokken, het is een geweldige manier om uw haar verblijf krullend of steil om meer tijd. De volgende instructies zullen u helpen leren om haar wrap 's nachts. Deze instructies zijn ook nuttig om de query how om rechte wikkel hair te beantwoorden. Verpakking helpt ontspannen of rechtgebogen haren langer duren, voeg lichaam en voorkomt breuk. De volgende instructies zullen u helpen met hoe je rechte wikkel haar.
Borstel je haar op de hoofdhuid om haar groei te bevorderen stimuleren. Scheiding je haar de ene kant, sweep rond je hoofd. ; Doorgaan vegen je haar tot een keurige kam is gevormd. Zorg ervoor dat er in de buurt geen losse onderdelen.
Neem een ​​lange sjaal-en bind het rond de kop. Zet hem vast met een knoop of clip. Vegen haar regelmatig zal uw haar gladder en verminderen breuk. ; Hoe Wrap haar rond krultang; Krultangen te helpen geven een veerkrachtige krullen om je rechte, gewoon haar. De gewenste krullen kunnen worden bereikt, alleen als je de krultang op de juiste manier. De volgende instructies zullen u helpen leren hoe om haar wrap around krultang. ; Steek de krultang en wacht 5 minuten, goed opwarmen van de ijzer of de indicator licht op enkele krultangen af ​​te gaan. ; Zorg ervoor dat je haar droog en vrij van elke haarverzorgingsproducten. Kam je haar met een borstel om het vrij is van klitten. ; Neem een ​​deel van haar tussen je middelvinger en de wijsvinger en trek deze recht uit de buurt van de hoofdhuid. Houd hem in deze positie. ; Breng de krultang in de buurt van de wortels van de haarpluk verzameld en voer het voorzichtig aan op de haarpunten. Zodra al het haar is vastgezet, klem het ijzer. Zorg ervoor dat je geen haar stak te knikken op het eind te voorkomen. ; Draai het ijzer in de richting waarin u wilt dat uw krullen te stromen. Houd de krultang in deze positie enkele seconden en laat los.
Blijven krullend haar op een soortgelijke manier in verschillende haarplukken. Niet aanraken het ijzer met blote handen of je eindigt met een zeer slechte brandwonden. ; Hoe Wrap haar rond een paardenstaart; Wikkel paardenstaart, ook wel bekend als Madonna paardenstaart, werd beroemd gemaakt door Jessica Simpson. Het is een geweldige manier om pizazz toe te voegen aan uw stijl. Deze stijl helpt toe te voegen volume en de lengte van een paardenstaart. Vraagt ​​u zich af hoe haar rond een paardenstaart wrap, lees dan de volgende eenvoudige instructies. ; Kam je haar met een borstel en zorg ervoor dat het vrij is van klitten en knopen. ; Verzamel het haar in een keurige paardenstaart. Nu met behulp van een rat staartkam en steek het uiteinde in de bovenkant van de paardenstaart.
Neem nu het extra haarpluk op de top van de pony, rond de paardenstaart. ; Secure het einde met een haarspeld. Verwijder langzaam de rat staart kam zonder verstoring van de paardenstaart. Je zult eindigen met een slanke en gepolijste look. , Zoals: Hoe Wrap Hair in handdoek; Wrapping hair in handdoek is de beste manier is om natte haren druppelt. De volgende eenvoudige instructies over hoe wrap hair in handdoek zal je helpen, de volgende keer dat je je haar wast. ; Neem een ​​handdoek en houd hem in beide handen. Hebben een uiteinde van de handdoek langer dan de andere kant. ; Nu bukken tot aan je taille met je hoofd opknoping ondersteboven. Plaats nu de handdoek op je hoofd. ; Vouw de korte eind van de handdoek in een hoek van 45 graden in het gezicht. Wikkel het naar de andere kant van het hoofd. ; Het langere eind van de handdoek moeten worden dubbelgevouwen op een vergelijkbare manier, maar in de tegenovergestelde richting. Dit zal je hele hoofd bedekt met de handdoek. ; Draai het lange eind rond het hoofd, net zoals u het korte eind rond het hoofd gewikkeld. Vouw de gedraaide deel naar beneden en steek de uiteinden onder de handdoek, aan de achterkant van je hoofd. ; Dit zijn enkele eenvoudige manieren die je helpen je leert verschillende methoden van hoe uw haar te wikkelen. U kunt zelfs wrap uw haar met een sjaal als je met een bad hair day. Deze beschermende methode van handhaving schade vrij haar, zal u helpen groeien gezond haar ook en geven u een chique en urbane look.

No comments:

Post a Comment