Monday 26 December 2011

Silk Screening at Home

Silk screening is een goede optie voor afdrukken ontwerpen op verschillende materialen zoals posters, canvas bakken, enz. De prints gebeurt via de zijde screening proces zijn duurzaam in aard en ze doen niet gemakkelijk fade off. Ook, de materialen vereist voor doet zijde screening thuis zijn beschikbaar gemakkelijk.
Hoe naar Silk Screening doen thuis; Het eerste ding dat u zou vereisen voor het doen zijde screening thuis is een frame. Dit frame kan hetzij een metaal of een houten men. Zorg dat deze wordt uitgerekt met screen maas. De volgende is een schuim rubber dat is 4 tot 6 centimeter dik. U zult ook nodig zeefdruk inkt en zuigmond lichtgevoelige emulsie. Plaats van gebruik deze apparatuur, kunt u ook gebruik halogenide werklicht of enige andere lichtbron. Een stukje glas is ook vereist. Zorg dat haar omvang is iets groter dan dat van het frame. vereiste Andere materialen zijn een film en printmaking papier.
Zorg dat het frame schoon is. Indien niet, schoon met milde zeep en laat ze drogen althans voor een uur. Na deze, jas het scherm met lichtgevoelige emulsie en Schraap overtollige emulsie uit alle kanten. Laat ze drogen voor een periode van 12 uur.
Op een transparantie, zet een ontwerp. U kunt tekenen het ontwerp op de transparantie of vellum met Indian inkt of krijg afgedrukt het ontwerp. De afbeelding of ontwerp kan bedrukt worden met behulp van een laser printer. Sommige laserprinters te warm zijn die kunnen leiden tot het smelten van het perkament. Als je maken design met Indische inkt, borstel het beroertes tweemaal voor de doel van opaciteit. Als deze stap wordt gedaan, moet het scherm of de transparantie niet worden blootgesteld aan ten alle licht.
Nu, kunt u een schuimrubber plaats op het platte vlak en kan de gecoate scherm frame plaats dan over. Op het scherm, omlaag plaats de transparantie ondersteboven en plaats zware voorwerpen zoals boeken op de hoek. 18 centimeter boven het scherm, hang een lichtbron en zet de licht voor aantal minuten door de fabrikant aanbevolen. Zorg ervoor dat het scherm niet wordt blootgesteld aan meer tijd dan gespecificeerd door de fabrikant van het scherm.
Met warm water, het ontwikkelen van het scherm. Tot het beeldgebied is vrij van alle emulsie, spray het scherm. Gebruik meer waterdruk als het scherm niet gemakkelijk te ontwikkelen. Na de procedure van ontwikkelingslanden is voltooid, verwijder de extra emulsie met de hulp van krant die zal helpen bij blotting. Als de emulsie komt uit die leidt tot de degradatie van de kwaliteit van het beeld, dan stijgen de belichtingstijd.
Laat het scherm om te drogen en plaats hem over het papier of een T-shirt. Met het oog op een reservoir van de inkt te maken, voeg inkt aan de ene kant van het scherm. Met een hand, strak houden het scherm en met de andere hand, twee tot drie slagen trekken met de hulp van een rakel. Nu, pick-up op het scherm en controleer de print. Nadat u klaar bent met deze, onmiddellijk het scherm schoon. U kunt proberen een fijnere gaas als de print vegen. Als u denkt dat het T-shirt niet heeft ontvangen genoeg van inkt, dan kun je proberen dunne inkt of u kunt ook gebruik maken van een breder scherm mesh. Lees meer op:; Silk Screening Machine; Silk Screening Tips: Hoe Werkt Silk Screening Work? ; Dus, nu na wetend hoe om zijde screening doen thuis, ik ben ervoor dat u niet zal kunnen weerstaan ​​en zal proberen. Silk screening thuis kunnen zeer interessant en u kunt vleugels geven aan uw artistieke zelf door uitproberen verschillende patronen. Zijn gemakkelijk en toch prachtig anders. All the Best!

No comments:

Post a Comment