Thursday 22 December 2011

Splitsing Nagels

Nagels zijn gemaakt op basis van een materiaal genaamd keratine, dat is poreus. Nagels, samen met haar en tanden, is een aanhangsel van de huid. Nu wordt poreus, er is veel ruimte voor de nagels op te splitsen. Deze voorwaarde van splitsing vingernagels is medisch genoemd onychoschizia (Ik weet haar moeilijk uit te spreken!). Voordat we op de vraag waarom en hoe nagels splitsen en hoe het kan worden vermeden, is het noodzakelijk om te weten wat zijn de onderdelen van een vingernagel.Ze zijn nagelplaat, nagel groove, lunula en eponychium. Nagelplaat is de doorschijnend en harde gedeelte gemaakt van keratine lagen. Dan is de nagel groef is de gids, regisseren fingernail groei en is gelegen langs de zijkanten van de nagel vouwen. De dode huid rond de nagelriem is the eponychium and lunula is de witte kleur croissantvorm gelegen aan de voet van de nagelplaat.
Het zal nu makkelijker zijn om de oorzaken en behandelingen te begrijpen voor het splitsen van vingernagels, nu dat de anatomie van de nagel is beschreven. Dus dan is volgens zijn de redenen van waarom vingernagels gesplitst.
Oorzaak van de Splitting Nagels
Overmatige blootstelling aan water en reinigingsmiddelen: Dit is een van de belangrijkste oorzaken van fingernail splitsing. Voorzorgsmaatregelen treffen als u uw handen bloot aan sterke reinigingsmiddelen. Gebruik handschoenen zoveel mogelijk in scenario's, vooral aanspreekt, wassen, schoonmaken en tuinieren. Houd uw hand gedrenkt in water voor een lange tijd. Het is enorm uitnodiging om infecties en allerlei van ongewenste dingen!
Buitensporige Gebruik van nagellakremover: Dehydratatie van nagels kunnen leiden als gevolg van overmatige gebruik van nagellakremover. De olie tussen de lagen van de nagel vezels wordt geabsorbeerd door de nagellak remover, wat resulteert in scheurende en splijtende. Als je moet verplicht te gebruiken, je nagels hydrateren na u zich heeft aangemeld een nagellak remover.
Onvoldoende en verkeerde Care: Een verkeerde type nagelvijl of verkeerde wijze van indiening is een andere oorzaak van beschadigde nagels. Wanneer u file, vanaf de rand naar het midden of op zijn minst in een enkele richting. Vermijd het indienen van heen en weer. Laat de nagels groeien een paar millimeter voordat u start met het indienen ervan. In plaats van een metalen vijl, gebruik dan een korrel schuurpapier boord.
Infectie: Een nagel schimmelinfectie kan zeer waarschijnlijk de reden voor splitsing vingernagels. Deze infecties veroorzaken nagels te zwellen en dik zijn. Dus houd uw nagels infectie gratis.
Die arme: Calcium tekort kan leiden tot broosheid en splitsing van vingernagels. Zorg ervoor dat u consumeren alle essentiële voedingsstoffen en drink veel water. Als de voeding is bewijst een beetje onvoldoende rekening vitamine of verwant supplementen na overleg met een arts. Dus houd een horloge op uw vingernagel gezondheid.
Dit alles is niet een erg aangename scenario, maar het goede nieuws is dat deze schade kan worden gecontroleerd. Bovendien kan worden gedaan zonder veel moeite ook. Dus hier gaat.
Cure voor het splitsen van Nagels
Be Gentle: Als u wilt nemen goed van je nagels, dan vermijd blootstelling aan situaties waar ze zouden worden gemarteld. Verminder de trauma aan uw nagels zoveel mogelijk, zeker als je in een beroep waar je werkt maximum met uw handen. In dat geval, draag handschoenen om je nagels te beschermen. Hebben geen buitensporige nagelkunst optuigen uw vingers.
Bezuinigen op Nail Treatments: Te veel gebruik van nagellak remover en aanbrengen van een laag nagellak met nylon vezels, en niet verlaten nagellak voor maximaal meer dan een week, zal voorkomen verzwakking van de nagels. Houd je nagels kort met een goed afgeronde toppen. Ook, wijzig dan je manicure sessies.
Hydrateren Nails en vertroetel hen: Een lanoline basis lotion toegepast op vingernagels kunnen heel goed omgaan met het probleem van de splitsing vingernagels. So hydrateren hen. Een ander ding dat je kunt doen is toepassen van een mengsel van honing en limoen op de nagels voor de versterking van hen.
Minimale Blootstelling naar Water: Als jij teveel in schotelwas en schoonmaken en soortgelijke stuff, slijtage katoen gevoerd rubber handschoenen om uw handen redden van vocht. De praktijk hetzelfde als het werken met elke vorm van chemische stoffen en water.
Het is zeer minder waarschijnlijk, dat splitsing vingernagels kan een onderliggend gezondheidsprobleem, maar kan niet volledig worden uitgesloten. Voor instant, hypocalciëmie, schildklier probleem, nier-probleem of elke vorm van voedingswaarde-deficiëntie. Dus als je zijn sceptisch, maar zorg ervoor dat er niets zo.
De praktijk alle nagelverzorging methoden en nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen. Nagel de splitsing vingernagels!

No comments:

Post a Comment