Tuesday 6 December 2011

Self Esteem in Girls

Gevoel van eigenwaarde is een belangrijke waarde in het leven van ieder mens. Helaas is het zelden een onderscheidende kwaliteit van een vrouw. Vrouwen kunnen zijn ontstaan ​​overwinning in bijna alle velden, echter, wanneer het gaat om het gevoel van eigenwaarde, vrouwen verliezen jammerlijk. Laag zelfbeeld is de belangrijkste reden waarom in weerwil van hun briljante prestaties op alle gebieden, vrouwen kunnen niet opkomen voor wat hen toebehoorde. De oorzaak is van lage eigenwaarde ligt in de manier waarop vrouwen worden opgevoed. Sinds mijn kindertijd, vrouwen ervaren een discriminatie in alle geledingen van de samenleving. Deze inferieure behandeling die hen maakt hen kwetsbaar voor een laag zelfbeeld op latere leeftijd. Bouwen aan zelfvertrouwen bij de meisjes tijdens de kindertijd zelf is absoluut noodzakelijk, als je wilt zien je dochter opgroeit tot een sterke en trotse vrouw.
Oorzaken van de lage zelfwaardering in Meisjes; Er zijn verschillende oorzaken van een lage eigenwaarde bij meisjes. Helaas hebben we, als ouders, zelf verantwoordelijk zijn voor de bevordering van het gevoel van een lage eigenwaarde bij meisjes. Onrechtvaardige vergelijkingen met mannelijke broers en zussen of vrienden, kritiek, gebrek aan waardering on accomplishments kunnen allemaal leiden tot een laag zelfbeeld bij de meisjes. Een andere belangrijke reden voor de lage eigenwaarde, is dat jonge meisjes zijn zeer bewust van hun fysieke verschijning en verwachten dat hun lichaam absoluut perfect. Elke onvolkomenheid in de fysieke verschijning, verbrijzelt hun vertrouwen en resultaten in extreme depressie. Zoveel als 60% meisjes ontevreden zijn over hun lichaam en 20-40% meisjes beginnen diëten op de leeftijd van 10. Bovendien zijn deze jonge meisjes vaak geconfronteerd met zaken als tiener tiener dating en seksuele relaties. Het is alleen duidelijk dat hun jonge lichaam en geest niet kan omgaan met stress als gevolg van dergelijke kwesties, die uiteindelijk resulteert in een depressie. Laag zelfbeeld is het uiteindelijke resultaat wanneer het lichaam wordt de barometer van eigenwaarde.
Het ontwikkelen van zelfvertrouwen in Meisjes; Stappen voor het ontwikkelen van zelfvertrouwen bij meisjes moeten worden genomen uit de kindertijd zelf. Er zijn veel dingen die je kunt doen voor de verbetering van eigenwaarde bij de meisjes. Het eerste dat moet gebeuren is, uw kind uitleggen dat de fysieke verschijning heeft weinig te maken met iemands ware de moeite waard in de samenleving. Leggen de nadruk op haar jonge geest, dat de modellen op de covers van tijdschriften zijn niet de barometers van het lichaam type. Waardeer de goede eigenschappen in je kind en om oneerlijke vergelijkingen met haar leeftijdsgenoten. Toewijzen haar wat gedurfde en moedige taken, vaak bedoeld voor jongens, en vervolgens haar beloning op het vervullen van hen (net voorzichtig te zijn over de taken die u het toewijzen van haar). Niet beperken haar voorrechten or afstand haar vrijheid nemen, met name als je de zelfde offering haar mannelijke broers en zussen. Prenten in haar jonge geest, de betekenis van waarden zoals gelijkheid, eigenwaarde, staande voor een van de rechten enz. Een ander belangrijk ding om te doen is om haar te beletten aan de hand fad diëten of steeds geobsedeerd door haar uiterlijk.
Eigenwaarde en zelfverbeteringsboeken gaan hand in hand. Eigenwaarde is een waarde die werkelijk bepalend voor de waarde van een persoon in de samenleving. Zelfvertrouwen bij de meisjes is het van groot belang als we willen een samenleving vrij van mannelijke dominantie en echt gebaseerd op de fundamenten van de gelijkheid zien.

No comments:

Post a Comment