Sunday 18 December 2011

Moderne slaapkamer decoreren ideeën

Een slaapkamer is een plek waar je jezelf kan zijn. Het is een verlengstuk van je persoonlijkheid en karakter. Moderne kamers zijn de voorkeur van mensen die graag een makkelijk te onderhouden, eigentijdse uitstraling. Hier zijn een paar moderne slaapkamer decoreren ideeën. ; Kleurenschema: een moderne slaapkamer moeten kleuren zoals paars, wit, pastel en aardetinten. Een combinatie van kleuren zoals greens en bruin, paars en gouden zijn ook erg in de mode. ; Stoffen: Verzachtend, zachte stoffen worden gebruikt. Zware fluweelachtige gordijnen zijn een groot 'nee' moderne slaapkamers. Bekleding met geometrische ontwerpen zien er erg modern. ; Accessoires: Accessoires worden gebruikt om glamour geven aan de slaapkamer. Tot de accessoires behoren zaken als wandkleden, nachtkastjes, bedlampjes en kroonluchters. In de moderne slaapkamer decoratie, toebehoren intelligent en minimaal gebruikt. Gebruik metallic accessoires zoals metaal en metaal-lampen kroonluchters. ; Meubels: Gebruik slanke, chique meubels in plaats van de oude landelijke stijl meubels voor een moderne look. Gebruik bijvoorbeeld Italiaans leer bedden of lage verhoogde platform bedden. U kunt ook kiezen cocon bedden die komen in onregelmatige ontwerpen, naar uw kamer een unieke look te geven. Hoewel de keuze van stoelen, tafels, nachtkastjes, kledingkast en de andere slaapkamer meubilair ziet er op toe dat ze een gestroomlijnde zuivere snede kijken. Lees meer over moderne slaapkamer meubilair plannen. ; Naast al die moderne slaapkamer decoreren ideeën, moet een paar dingen in gedachten worden gehouden vóór het begin van elk project. De slaapkamer moet helemaal gratis rommel. Ongewenst materiaal zoals oude kleding, cosmetica, boeken, ed moeten eruit gegooid. De kast moet worden ontworpen op een zodanige manier dat het biedt voldoende opslag. Er moeten veel van de natuurlijke verlichting in de slaapkamer en het moet bij voorkeur face het oosten.
Als we denken aan versieren van een slaapkamer, moeten we allereerst hebben een bijzondere kijk of thema in het achterhoofd. Dan is alles moet draaien rechts van meubilair, kleurstelling, dessins, window dressing tot verlichting en accessoires daar omheen. Hier zijn een paar moderne slaapkamer decor ideeën.
Moderne Italiaanse slaapkamer; Verf de muren grijs, zoals aardetinten zijn typisch Italiaanse kleuren. Plaats een Italiaanse ronde leren bed van licht bruine kleur in het midden van de kamer. Hang vijf spiegels van verschillende geometrische vormen op de muur achter het bed. Plaats een lange glazen tafel voor het bed en versier het met een plant. Houd slanke lederen stoelen vergelijkbaar met stoelen studie over beide zijden van deze glazen tafel. Gebruik de grijze en bruine bekleding voor de kamer, en je moderne Italiaanse slaapkamer is klaar.
Dramatische moderne slaapkamer; Wie doet een beetje drama niet genieten in hun leven? Voor het geven van een dramatische look aan uw slaapkamer, bedek de wanden met volle lengte donker getinte spiegels. Plaats een lage hoogte bed gemaakt van licht gekleurd hout in de kamer. Gebruik citroen gekleurde bekleding voor de kamer. Spreid een citroen tapijt in de voorkant van het bed. Bewaar alleen de ene kant tafel en leg een rode vloeistof licht op om drama toe te voegen aan de kamer. Een vloeistof lamp ziet eruit als een omgekeerde emmer met bloed uit komt. Plaats rode kussens op het bed om de lamp te passen. Gebruiken een verscheidenheid van lichten in de kamer als verlichting, felle lichten en overhead lichten aan verschillende stemmingen ervaring in dezelfde kamer.
Moderne Japanse slaapkamer; De Japanse staan ​​bekend om hun modern en strak op zoek naar woningen. Probeer deze Japanse interieurinrichting ideeën voor uw slaapkamer. Verf drie muren wit en de ene achter het bed in rode kleur, zoals wit en rood zijn typisch oosterse kleuren. De slaapkamer moet idealiter een Raku Japanse tatami bed. Als om wat voor reden dan ook niet in staat zijn om het te krijgen, kunt u vervangen door een eenvoudig beschikbaar laag platform houten bed. Gebruik witte gordijnen en stoffering voor de gehele kamer. Plaats een lange kussen versterken op het bed. De gedrapeerde versterken in een witte doek kussen bekleding dient Japanse inscripties op. Gebruik maken van twee houten bijzettafeltjes. Plaats een Japanse vaas met een natuurlijke plantaardige aan de ene kant tafel en een kleine lamp met gele licht op de andere. Versier de muur boven het bed met twee ingelijste foto's met Japanse artwork op hen. Voeg een Oosters tapijt en voila! Uw moderne Japanse slaapkamer is klaar.
Moderne Fun slaapkamer; moderne slaapkamer versieren kan een element van plezier toe te voegen aan je leven. Verf de hele kamer in paarse kleur. Gebruik witte meubels zoals een witte cocon bed, die wordt geleverd in een onregelmatige vorm en een witte nachtkastjes, die rechtstreeks in contrast met de muurverf. Hang verschillende grootte, colored papier lantaarns vanaf het plafond op de top van het bed. De lantaarns zal een heleboel van kleur en leuk om de kamer. Gebruik witte bekleding en gordijnen. Plaats multi-gekleurde kussens in tegenstelling tot het witte bed te dekken. Bewaar alles op de nachtkastjes om de ruimte te geven voor een nette uitstraling.
Moderne romantische slaapkamer; slaapkamer is een plek voor intimiteit en romantiek, en wat voor kleur zou romantiek beter dan rode vertegenwoordigen? Om de kamer een moderne uitstraling, verf de kamer room en het gebruik rode accessoires zoals een rode vaas, een rode booglamp, rode geurende kaarsen en een rode kroonluchter. Gebruik roze satijn of zijde stoffen voor bekleding. Voeg een element van raadsel de kamer door de muren zijn versierd met foto's van vrouwelijke figuren, wiens gezicht is de helft bedekt met haar of doek en is niet volledig zichtbaar. Dit is een van die moderne slaapkamer decor ideeën die zeker zal ontbranden je passie. U kunt ook lezen meer op modern interieur ontwerpen ideeën en moderne vs moderne slaapkamer meubilair voor een beter inzicht.
Een slaapkamer is een plek waar u zich laten verwennen en de degene die je liefde. De moderne huisinrichting should lenen zowel warmte en verfijning aan uw persoonlijke ruimte. Hier is de hoop dat deze moderne slaapkamer decoreren ideeën tegelijkertijd troost te brengen aan u en voeg kruiden in uw leven!

No comments:

Post a Comment