Thursday 29 December 2011

Hoe vaak moet u uw banden Rotate

Banden rotatie is een essentieel onderdeel van auto-onderhoud. Banden spelen een belangrijke rol in een station en als niet behoorlijk of niet onderhouden gedraaid op tijd, ze kunnen leiden tot een onveilige rijden. To zorgen de rijveiligheid en het leven van uw banden, draaiende te breiden is zeer essentieel. Hoe vaak moet u uw banden te draaien, is een gebruikelijke vraag. Laten we eerst meer weten over de noodzaak van de band draaien.
Waarom Zou U Draai uw autobanden?; Voor we het weten over hoe vaak moet je draaien uw banden, ons weten waarom moet je je banden te laten rotate. Elke band van uw auto draagt ​​anders te wijten aan verschil in de lading gedragen door elk en het verschil in wegdek geconfronteerd met elk van hen. Zestig procent van het gewicht van de auto wordt gedragen door voorbanden, zodat ze dragen meer en sneller dan de achterste. Als uw auto is front-wheel drive, zal de voorbanden dragen meer dan de achterste. In geval van achterwielaandrijving de achterste banden nog meer slijtage. Als u meer rijden op de snelwegen, het betekent veel cloverleafs, wat leidt tot hoge snelheid rechts draait. Tijdens het rijden meer op straat, je zou met hoge snelheid linksaf de hand blijkt dat het recht van de hand bochten zijn strakker. Dus, waar u rijdt zal ook beslissen welke band slijt meer. Om die banden langer meegaan, die onderworpen zijn aan meer slijtage, ze moeten worden geschakeld met die slijtage minder, relatief. Draaien met je banden zal ervoor zorgen dat alle banden slijtage in hetzelfde tempo, zodat je niet hoeft aan de banden die volledig uit de synchronisatie te vervangen. Laten we nu controleren hoe vaak moet je draaien uw banden.
Hoe vaak moet u Draai uw autobanden?; Om te weten hoe vaak moet je je banden draaien, is het het beste om te controleren of uw voertuig vervaardiging van aanbeveling in de handleiding. U kunt ook contact uw auto een onderhoudsbeurt professionele precies te weten hoe vaak moet je je band te draaien en te voorkomen dat verdere auto problemen. You kunt ook weet dat de juiste band rotatie patroon voor uw auto. U kunt roteren banden volgens de passende tijdstippen vermeld in de handleiding. Zelfs als uw banden niet slijtage vertonen, moeten ze worden gedraaid zoals vermeld in de handleiding. Als het niet vermeld in de handleiding over hoe vaak moet je je banden draaien, de gangbare praktijk is om ze te draaien tussen 6000 mijl tot 10000 mijl.
Als je eenmaal weet hoe vaak moet u uw banden te draaien, kunt u uw auto naar een band professionele of doe het zelf, als je weet hoe je banden draaien. Dit is een goede tijd om je banden goed geïnspecteerd. U kunt controleren of er geen abnormale slijtage, loopvlak van schade, zijwand schade en dergelijke problemen in de banden. Scherpe randen op een van je banden kan worden gevormd als gevolg van een foutieve uitlijning. In dit geval, zou je het wiel uitlijning gecontroleerd en gecorrigeerd om extra bandenslijtage te voorkomen. Meer weten op auto reparaties.
Wanneer u een band vervangen?; Een band is nodig om te worden vervangen wanneer het profiel op het versleten is. Dit kan worden geïdentificeerd met behulp van de slijtage-indicator. Het loopvlak slijtage-indicator is een kleine verhoogde balk die loopt over de groeven van het loopvlak. Dit gaf aanleiding tot balk markeert het minimaal toegestane profieldiepte diepte. Deze zijn gelijkmatig verdeeld over de gehele band. U moet de banden als ze dicht bij de minimale profieldiepte. Meer lezen over hoe een band te verwisselen.
Meer over de banden:; van bandenmaat te lezen; Tips voor de veiligheid van banden en onderhoud; Tire Ratings: Speed ​​Rating en Load Index, Nu je weet hoe vaak moet je je banden draaien en hoe belangrijk het is voor de lange levensduur van de banden , ik ben zeker dat je krijgt dit op tijd gedaan. Voor extra zorg, kunt u de band rotatie procedure te doen op het moment van olie verversen. Get bevestigd vorm geautoriseerd service station van uw auto die hoe vaak moet je draaien de banden van uw auto en noteer de kilometerstand op het moment van de band draaien. Ook regelmatig de bandenspanning. Volg de eenvoudige auto-onderhoud regels en genieten van een evenwichtige, snel en veilig rijden.

No comments:

Post a Comment