Tuesday 27 December 2011

Hoe om te gaan met een Break Up

Of u laat of je bent achtergelaten, is de pijn van een gebroken hart ondraaglijk. Uiteindelijk maakt het niet uit wie wat heeft gedaan, omdat het 'met elkaar zijn vertrek ", blijft de finaliteit. Hoewel uw relatie heeft tot een einde gekomen is er geen enkele reden waarom moet het leven zuur voor je zijn. Als de ervaring van het uiteenvallen is geheel nieuw voor je, zal het des te moeilijker voor u om te gaan na een relatie opbreken. Toch moet je de te verzamelen jezelf en maak een nieuwe start in uw leven. Het element van liefde zal verloren gaan, maar dat is niet voor eeuwig. Het uiteenvallen doet pijn en het is moeilijk, het is iets dat je nooit had gedacht, dus dat is waarom je moet leren omgaan, met een break up.
How To Deal With A Break Up # No.1; Het eerste wat je moet weten is dat het OK is te huilen, en dit is een serieuze break-up advies. Het maakt niet uit of je een meisje of een jongen. Degenen die zeiden en zeggen dat grote jongens niet huilen, waren degenen die riep schor. Huilen is de eerste stap op weg naar het aanvaarden van de situatie en laat het allemaal uit. Pak sommige weefsels, vind je comfort zone of privacy, en lozen het gevoel in een keer.
Hoe om te gaan met een pauze Up # No.2; Denk aan waarom en wat maakte een van jullie bereiken dit besluit. Het duurt twee tango, dus de fout niet van jou was alleen. Beiden heb je in de relatie, dus met de deugd van dat, zal het zowel uw fouten die leidden tot de break-up. Het zal halen van de redenen voor de pauze veel duidelijker, en zullen u helpen om wat meer duidelijkheid van het denken.
How To Deal With A Break Up # No.3, Gisteren was de laatste keer dat jullie gevochten en opgehangen op elkaar op een zeer onaangename noot. De wonden vers zijn, de pijn is meer dan woorden kunnen uitdrukken, en u wilt uw telefoon te halen en de knop die snel belt zijn nummer te drukken. Maar doe het niet! Denken over de goede tijden samen doorbrachten zal u verleiden om uw beslissing te heroverwegen. Onnodig te zeggen, kun je niet vergeten de verschrikkelijke dingen en de reden voor break-up. Vast zijn op uw beslissing, want dat is het beste.
How To Deal With A Break Up # nummer 4; Terwijl het omgaan met breken, moet je leren om uw eigen ruimte houden. Het beste bedrijf dat je ooit kan hebben, is dat met jezelf. Voortdurend met iemand anders, geeft je niet de tijd en de ruimte om na te denken over wat je wilt of waar u heen wilt. Dit is uw kans om uw ruimte liefde, verkennen en constructief te benutten het voor gaan na een break-up. Begin met het socialiseren met vrienden die je nog niet hebt ontmoet voor heel ergens, hangout samen naar coffeeshops, join boek en de film clubs en wees gewoon jezelf.
Hoe om te gaan met een pauze Up # nr. 5; Haat is te sterk een woord en te onbeduidend een woord om een ​​deel van je leven. Het is volledig begrepen, namelijk aan de ontvangende kant (los van het feit dat u links of je bent het verlaten), gevoel van haat jegens de andere persoon is heel natuurlijk. Het is natuurlijk maar niet noodzakelijk. Omgaan met de haat opzicht door het weggooien van alle dingen die u eraan herinneren van hem of haar. Geef het allemaal weg of gewoon trash het. Elke keer als je wilt zeggen: 'Ik haat hem of haar', vervang het met 'Ik hou van mezelf' en zie de haat overstijgen de liefde voor jezelf!
Hoe om te gaan met een pauze Up # nr. 6, genoeg van het vermijden van vrienden en familie en de angst voor break-up gerelateerde vragen. Kom uit je schelp. Roep je vrienden en gaan winkelen. Vang een film dit weekend met je oude vrienden of familieleden. Verwen uzelf in kleine traktaties van dierbare herinneringen met hen als u een dagje uit met uw dierbaren te nemen. Terwijl je dit doet, zult u zich realiseren dat er meer aan liefde dan je hebt verloren.
Hoe om te gaan met een break Up # nr. 7, de laatste en de laatste tip van omgaan met break-up is om los te laten. De Demi Moore's lijn vanaf de Indecent Proposal gaat, 'Als je iets wilt slecht, laat het gaan. Indien zij komt naar u terug, dan zijn jouwe eeuwig. Zo niet, dan het was nooit jouwe te beginnen met ', geldt ongeacht wat de situatie is. Net loslaten van alle zieke gevoelens, opgesloten emoties en de obsessie vast te houden aan het. Hoe vroeger u laten gaan, hoe makkelijker uw kansen zijn van komst naar vrede mee.
Deze 7 regels zijn de beste manieren om deal met een relatie break up. Een break is up onvermijdelijk, maar liefdevolle jezelf is iets u kunt altijd doen. Liefde jezelf, alsof er geen morgen en dit liefde zal eeuwig de jouwe. Cheer up, omdat je nu weet hoe om te gaan met een break-up.

No comments:

Post a Comment