Friday 2 December 2011

Hoe maak je een Great Terug naar school Look

Wil jong .. De rest van mijn leven ..Nooit snel, maar nee zeggen .. tweemaal alles proberen ..; Toen de engelen komen van .. en vraag mij te vliegen ..; I'm gonna be 18 .. Tot ik sterf ..- Bryan Adams
Hoe vaak hebben deze lijnen lopen door je geest. Ieder van ons gewend raakt aan dezelfde oude saaie look die we hebben en snakken naar iets nieuws. Wie wil overal te dragen die saaie pakken je gaan? Het dragen van badpakken en 'power kleding' de hele tijd kan uw gevoel pretty darn oude tijden. Dus wat doe je weer jong voelen?
Je zou kunnen proberen de achterkant naar school kijken! Wat is het terug naar school eruit? Simpel gezegd, het is wat de tieners van de dag naar school te dragen. Teen mode is meestal hip en trendy, en een van de makkelijkste manieren om jezelf jonge voelen. Let wel, het is niet voor degenen die niet jong van hart. Het is voor degenen onder u die willen nieuwere dingen uit te proberen, zijn niet bang van een beetje experimenteren en het allerbelangrijkste, jonger dan wat hun rimpels raden! Dus bent u klaar om te knoeien met een beetje terug naar school mode?
Ontvang een geweldige Terug naar school kijken; Je moet een klein onderzoek doen op wat je gaat dragen. Het zal behoorlijk zinloos om de schoolspullen slijtage van de dag, anders ga je uiteindelijk het gevoel weer oud. Dus in mijn rug naar school tips, ik stel voor dat u begint met het kijken naar een aantal tiener films, zoals de High School Musical series en andere tv-shows uit de Disney stal. Hun karakters worden karakteristiek modieus en de kleren die ze dragen, vroeger of later, uitgegroeid tot een rage met schoolkinderen.
Back to School Gids voor Mannen, mannen kunnen proberen modelleren hun kijk rond Zac Efron's of Justin Timberlake's. Je moet beginnen met een kapsel en een scheerbeurt. Meestal schoolkinderen hebben geen baard hoor! Dus begin met een schone scheerbeurt. Kon je een heel kort kapsel, of lang te laten groeien je haar. Je zou kunnen proberen wat gekke emo mode en kapsels, als je denkt dat je bij jou past. De achterkant naar school look kleren hebben veel strakke kleding, dus je moeten overwegen tucking in het overschot vet, eventuele. Shirts zijn meestal katoen en misschien in een of twee kleuren. Witte shirts zijn echt populair. Jeans voor de rug naar de school kijken noodzakelijkerwijs skinny en kunnen donkerblauw of zwart, met fancy zoek bezuinigingen en steken. Enkele gekleurde truien zou de weg te gaan in de winter is. Je zou kunnen door het dragen van accessoires op een koele horloge of zonnebril. Zorg ervoor dat overal in de buurt van het loopvlak van de kleur goud.
Back to School Guide voor vrouwen; Haal het terug naar school look voor vrouwen is een beetje moeilijk, want er is zo veel dat vrouwen moeten doen. Meisjes deze dagen besteden veel aandacht aan hoe ze eruit zien en dus is er veel werk dat zal gaan in het verkrijgen van de terug naar school kijken voor vrouwen. Ook u zou moeten een kapsel eerst. Of eigenlijk, misschien moet je je haar laten groeien meer zo lang haar komt vaker voor deze dagen. Meisjes proberen om de look van Miley Cyrus te kopiëren, enz. Hun Vanessa Hudgens haar is vrij lang en krullend zodat je nodig hebt uw haar te stylen op vergelijkbare wijze. U kunt uw haar te openen of vast te binden hem hoog op de achterkant van je hoofd in een paardenstaart. School meisjes over het algemeen niet veel gebruik make-up, maar u heeft gewoon een beetje van touch-up room dragen. Er is geen vaste norm voor de kleding die meisjes dragen, zodat je gewoon je ogen open houden en zien wat mensen kopen. Je kon accessorize using zonnebrillen en horloges. Grote zonnebrillen zijn in de mode, net als horloges met metalen zoek Twisted Arm bands. You zou kunnen proberen een van die plastic armbanden ook. Tassen zijn een must.
Dus dit was alles over hoe je een geweldige weer naar school kijken. Deze looks zal je jong voelt en een zeker-shot genezen, als je je verveelt met je huidige look.

No comments:

Post a Comment