Monday 2 April 2012

Concrete Vs Asfalt Oprijlaan

Een goed ontworpen en goed gebouwd oprit kan de schoonheid van uw bedrijf te verbeteren. Hoewel de bouw van opritten zijn beter gedaan door professionals, is het altijd beter om uw ideeën en wensen met hen te delen. Hetzelfde geldt bij de selectie van de bestrating materiaal, dat is een zeer belangrijk onderdeel van de oprit. Er zijn vele soorten van bestrating materialen, maar beton en asfalt zijn de meest algemeen aanvaarde Ones. Beide hebben hun eigen voordelen en nadelen. Maar je moet de juiste keuze voor uw oprit per het klimaat van uw regio, en uw interesse en budget beslissen.
Selectie van bestratingsmateriaal voor opritten
Er zijn vele soorten van bestrating materialen beschikbaar voor de opritten, maar je moet degene die het beste geschikt is voor u selecteert. Hoewel het bepalen van de juiste bestratingsmateriaal, moet je rekening houden, landschapsarchitectuur, het klimaat van de streek, het onderhoud en de onderhoudskosten en de kosten. Het materiaal dat u kiest moet gel met het landschap ontwerp, zoals opritten kan een belangrijk onderdeel van je landschap. Terwijl sommige bestratingsmaterialen zijn het best geschikt voor gebieden met een koud klimaat, zijn enkele andere bedoeld voor warme plaatsen. Sommige bestrating materialen kunnen gebruikt worden in bijna alle plaatsen, maar volgens de omgeving.
Vandaar, moet u weten de voors en tegens, en alle andere details met betrekking tot deze materialen voor het kiezen van de juiste is. Sinds asfalt en beton zijn de meest voorkomende en populaire opritten, zullen we een kijkje nemen op de verschillende aspecten van concrete vs asfalt opritten. Hoewel concrete oprijlanen zijn gemaakt van gegoten beton over een goede sub-base, asfalt bestaat voornamelijk uit kleine deeltjes steen vermengd met petroleum. Warm asfalt wordt gespreid in lagen (4 tot 8 centimeter diep) met behulp van een bestrating machine, en een zware aandrukking het tot een gladde zwarte oppervlak te creëren. Nu, wij gaan door de verschillende aspecten van concrete vs asfalt opritten in detail.
Visuele aspecten
Het is een veel voorkomende misvatting dat het asfalt opritten alleen kan worden zwart en concrete oprijlanen zijn altijd off-wit van kleur. Beide kunnen worden getint om verschillende kleuren met behulp van andere materialen en enkele technieken. Terwijl bepaalde kleuren niet kan worden bereikt in geval van asfalt, de opties zijn in beton. Gebeitst en stampbeton is erg populair tegenwoordig. Er is een risico van die olie vlekken naar het huis voor degenen die gebruik maken van asfalt opritten, die in feite releases oliën. Hoewel er geen olie vlekken in concrete opritten, eventuele andere vlek kan gemakkelijk worden gezien in dit materiaal, want het is licht van kleur in vergelijking met asfalt.
Bestrijding van klimaatverandering
Het is een bekend feit dat het asfalt is meer geschikt voor huizen in koude regio's, omdat warme klimaten kunnen maken van het materiaal zacht, en dit kan het gevoelig voor scheuren en gaten. In tegenstelling tot asfalt opritten, zijn concrete opritten geschikt voor warme klimaten zoals het is bestand tegen hoge temperaturen. Maar in geval van koude gebieden, moet ervoor worden gezorgd dat de basis van de concrete oprijlaan te vullen met compacte grind. Frost deinende kan nadelig blijken voor concrete opritten als de basis niet goed geconstrueerd. Bovendien kan het gebruik van zout op beton opritten naar het ijs smelt ook schade aan de oprit.
Installatie kosten en het onderhoud
In vergelijking met asfalt opritten, beton die kost rond de 45% meer. Dit is de reden dat het asfalt wordt op grotere schaal gebruikt dan beton Ones. Toch kan het onderhoud van asfalt meer, als het moet worden afgesloten om de drie tot vijf jaar. Zelfs indien de verzegeling en asfalt oprijlaan reparatie kan worden gedaan door de huiseigenaar zelf, duurt het minimaal vier dagen om te drogen te krijgen. De eerste afdichting moet worden gedaan alleen na negen tot tien maanden van de installatie van het asfalt oprit. Anders kan het materiaal zacht en raken makkelijk beschadigd. Vandaar dat, in vergelijking met een asfalt oprit, kan het beton die worden beschouwd als vrijwel onderhoudsvrij. Als dit goed wordt onderhouden en afgesloten, kan asfalt opritten voor een periode van ongeveer dertig jaar, en concrete opritten kan duren voor ongeveer vijftig jaar. Slecht onderhoud kan de levensduur van asfalt opritten voor een korte periode van vijf jaar. U kunt zelfs afdichting een concrete oprit naar de levensduur te vergroten.
Nu, als je de verschillende facetten van beton vs asfalt opritten weet, kunt u beslissen het juiste bestratingsmateriaal voor uw oprit, die de schoonheid van uw landschap en het huis kan verbeteren.

No comments:

Post a Comment