Saturday 28 April 2012

Slaapkamer decoratie ideeën

Als u op zoek naar een aantal goede slaapkamer decoreren ideeën, kan dit artikel geven u enkele goede. De slaapkamer decoratie ideeën hieronder zijn de algemene enen en u kunt uw eigen decoreren stijl te kiezen, volgens uw smaak en budget. Deze decoreren ideeën voor slaapkamers zijn ook gemakkelijk degenen, die gemakkelijk kan worden ingericht om uw slaapkamer geven een geheel nieuwe look and feel.
Slaapkamer decoratie ideeën: Wall Decor Ideeën; schilderen van de muren van uw kamer kan bewijzen om de snelste en eenvoudigste manier om perk-up van uw slaapkamer. Het is ook relatief betaalbaar in vergelijking met sommige andere dure slaapkamer meubels en accessoires. Schilderij vereist echter wel doordachte planning, als de schaduw van kleur en de gratis hoogtepunten kan maken of breken uw kamer. Kies neutrale, rustgevende kleuren voor uw slaapkamer als ze houden het lichaam en geest ontspannen en vredig. Als je zoals felle kleuren, zorg ervoor dat je ze te neutraliseren met gratis tinten als hoogtepunten. Uw muur is het eerste gezicht van uw slaapkamer en dus het geven van een make-over is zo effectief slaapkamer decoratie idee.
Slaapkamer decoratie ideeën: Venster Stijlen en tips; Als je een goede, grote Franse ramen in uw slaapkamer, weten dat ze nog meer leuk om te doen meer. Kleinere, compacte ramen kunnen ook gemaakt worden tot de algemene slaapkamer inrichting te verbeteren. De kozijnen en plinten kunnen worden beschilderd met complementaire kleuren. Hun schoonheid kan worden verbeterd door zich vastklampen wijngaarden en klimplanten, die niet te dicht. Goede, zachte gordijnen kunnen een etherische toevoegen voelen naar de slaapkamer. Wat je ook doet, zien dat je niet bent het licht belemmeren, noch de ventilatie. Zorg ervoor dat je geen pack uit de kamer, voor de meer open de ruimte voelt, hoe mooier het eruit zal zien. Het venster kan ook gemaakt worden om er goed uitzien, met behulp van vintage railing ontwerpen met behulp van gegoten of smeedijzer. Als u probeert dit uit, zorg ervoor dat uw ramen zijn groot genoeg, voor deze ontwerpen niet goed uitzien op kleine ramen.
Slaapkamer decoratie ideeën: Linnen en gordijnen; Er zijn zoveel slaapkamer decoreren ideeën die u kunt uitproberen met een doek. Draperieën die naar beneden stromen uit het bed hoofdeinde van het bed gebruikt kan worden als een zeer goede slaapkamer decoratie idee, als je wilt iets nieuws te proberen, of wilt u een lelijke schimmel vlekken op je slaapkamer muur te verbergen. Kies felle en vrolijke kleuren voor uw slaapkamer dekbedden en spreien. Het is beter om gebruik maken van een lange kussen in plaats van twee of meer kleinere, want het geeft een keurige kijken naar het bed. Wit satijnen werkt echt goed voor slaapkamers.
Slaapkamer decoratie ideeën: meubilair en inrichting; De slaapkamer moet altijd bezadigd verlichting. Een of twee sterke schijnwerpers kan worden gebruikt voor leesvoer. Goede lampen kunnen worden gekocht aan goedkope prijzen van rommelmarkten. Zorg ervoor dat u innovatieve degenen, tenzij je echt graven antiek. Op mijn laatste reis naar Zuid-Afrika, kocht ik een uitgehouwen struisvogelei uit de Bruma rommelmarkt. Geloof me, het is de perfecte nacht lamp voor mijn slaapkamer, voor de ingewikkelde gravures release precies de juiste hoeveelheid licht. U kunt proberen iets als dit, of wat ingewikkelde hout werk, voor slechts enkele mooie, eigentijdse lampenkappen, want het is niet wat je gebruikt, het gaat over hoe je het gebruikt. Voor de slaapkamer meubels, kies stevige kasten, dat zijn ruim en toch niet consumeren te veel ruimte. You kunt ook bepaalde gestoffeerde stoelen of een chaise lounge comfy-up van uw kamer. Wat u ook kiest meubelen, ontwerper of vintage, zorg ervoor dat het gaat met de rest van de dingen in uw slaapkamer decoratie idee.
Slaapkamer decoratie ideeën: Accessoires, eenvoudige accessoires, zoals verse bloemen, klassiek, ingelijste foto's en kaarsen en kandelaars, kunnen geven dat extra vleugje klasse aan uw slaapkamer. Gepot kamerplanten kan de scheut groene ook toevoegen aan uw slaapkamer decoratie idee. Prachtige wandkleden en grote glazen kasten zien er echt mooi in de slaapkamers. Terwijl accessorizing uw slaapkamer, goed gebruik maken van alle troep in je huis. Wees creatief en maak mooie meesterwerken van hen. Deze recycling is niet alleen eco-vriendelijk, maar het geeft ook uw slaapkamer een uniek, dat je weet dat niemand anders heeft.
Probeer deze eenvoudige slaapkamer decoratie ideeën. Deze decoreren ideeën voor slaapkamers zal zeker verander je slaapkamer. Als uw wat meer slaapkamer decoreren ideeën, die niet zijn opgenomen in dit artikel, laat het me weten. Ik zal zeker op te nemen in mijn volgende artikel.

No comments:

Post a Comment