Wednesday 11 April 2012

Hoe Curly Hair Cut

Als ik mensen vraag om suggesties te geven voor een mooi krullend kapsel, de antwoorden zijn meestal negatief. In feite niet veel vrouwen op prijs stellen krullend haar, in plaats van ze liever steil en glad haar, dat kan worden vormgegeven in een groot aantal manieren hebben. Als dat niet goed onderhouden, krullend haar ziet er pluizig en onhandelbaar. Een van de ergste problemen met krullend haar is te snijden en hen vorm te geven. Het kapsel dat de resultaten na het snijden krullend haar is zo onvoorspelbaar. Toch, met goede planning en een gekwalificeerde kapper, kan krullend kapsel ziet er stijlvol en aantrekkelijk. Laten we een kijkje nemen over de wijze waarop krullend haar te laten knippen.
Hoe Curly Hair Cut?
Voorafgaand aan het snijden krullend haar, een besluit over het kapsel zou je aan sport, zoals na het knippen. U kunt het advies van uw vrienden over de kapsels die bij u past. Indien mogelijk, raadpleeg een professionele kapper om kapsels die je haartype, gezicht structuur en persoonlijkheid past suggereren. Voor elke gelaatstrek, krullend haar ziet er het beste na het gelaagde snit. Zijn de volgende tips over hoe om krullend haar te knippen:
Selecteren van de juiste Salon, Het is niet ongebruikelijk dat veel vrouwen met krullend haar spijt na het bezoeken van een kapsalon. Veel van de kappers niet over de juiste kennis over kapsel stijl voor krullend haar. Heel vaak hebben ze de neiging om hetzelfde kapsel als die van steil haar en de resultaten zijn zeer teleurstellend van toepassing zijn. Vandaar dat deze omstandigheden te vermijden, altijd een bezoek aan een kapsalon met professionele kappers. Hoewel ze in rekening mag brengen hoge kosten, de besteding van de kosten is veel beter dan spijt en wachten op de volgende haren te knippen.
Bepaal de Curly Hair Cut; Hoewel de keuze van krullend haar knippen, zorg ervoor dat u verwijzen naar het kapsel ideeën voor krullend haar alleen. Probeer niet om te experimenteren een rechte kapsel op je krullend haar. Ook zorgen voor de lengte die u wilt knippen. Onthoud altijd dat krullend haar ziet er meer als ze nat zijn of geföhnd rechtdoor. Gezien deze unieke karakter van krullend haar, te beslissen over de kapsel type en de lengte die u wilt behouden.
Controleer de structuur van het haar; Overweeg je haar textuur, terwijl het bepalen van de krullende haren te knippen. Hoe minder de haarlengte, zal het strakker worden de krullen. Delicate golvend haar lijkt prachtig met korte kapsels (op schouderlengte), terwijl die van de grotere krullen er goed uitzien met multi-layered bezuinigingen. Ook op basis van het haar textuur, moet het bedrag van laagjes worden besloten. Een overdreven gelaagdheid van krullend haar zal resulteren in een grotere uitstraling.
Andere tips; Zoals reeds vermeld, krullend haar ziet er anders uit in natte toestand. Daarom moet snijden steeds gebeuren in droog haar. Als het gaat om het vormgeven krullend haar, botte bezuinigingen zijn strikt niet aan te raden. Trimmen krullend haar in botte stijl zal resulteren in een doffe blik. Een andere belangrijke tip voor het knippen van krullend haar is te snijden net voor of na de krullen. Anders snijden in het midden van krullen zal een slordige en oneffen look te geven.
Als u wilt een nieuwe look, dan kunt u overwegen kort krullend kapsel. Sommige van de andere duim te volgen regels met krullend haar zijn goede haarverzorging, verzachten onhandelbaar haar door het toepassen van haarspray en rechttrekken lang over krullend haar met een milde product en een stijltang. Na deze eenvoudige tips tijdens het snijden krullend haar zal u helpen om een ​​nette kapsel te bereiken, dat zal je stijl-en verliesrekening en persoonlijkheden wedstrijd.

No comments:

Post a Comment