Thursday, 19 April 2012

Betonblok Keerwanden

Een keermuur wordt gebruikt voor veel verschillende taken zoals het voorkomen van bodemerosie, het creëren van boom grenzen, egaliseren patio's, waardoor steile heuvels een rij vormen, enz. De voordelen van het gebruik van betonnen blokken is dat ze een lange levensduur, gemakkelijk te installeren, op grote schaal beschikbaar , redelijk geprijsd, en verkrijgbaar in verschillende patronen en kleuren. Je gewoon ervoor zorgen dat uw bouwmaterialen zijn van goede kwaliteit.
Aan de slag; Men moet eerst bepalen hoeveel blokken voldoende zou zijn voor het bouwen van een muur. Het moet in gedachten worden gehouden dat de gebogen wanden meer blokken dan de rechter die vereisen. Om nauwkeurig te kunnen snijden van de blokken, een lijn moet worden gemarkeerd om hen heen met de hulp van een 3 ½ inch baksteen beitel en een moker. De beitel moet precies worden geplaatst in het midden van de gemarkeerde lijn en de voorhamer scherp zou worden gevonden.
Betonblok Keerwanden, om een ​​keermuur die is 4 meter hoog, een loopgraaf de opvang van een 4 Bouw - 6 inch verdichte bodem en 1 inch egaliseren zand moet worden gegraven. Een schep moet worden gebruikt om het graven van de geul. De nivellering zand en de verdichte bodem heeft betrekking op de eerste laag beton blokken op de helft van de hoogte. De volgende stap van betonnen blokken, dat wil zeggen degene die is geplaatst boven de basale laag moet natuurlijk terug over ¾ inch. De verticale voegen moet overlapping van ten minste 4 cm. De rijen betonblokken moet worden aan elkaar bevestigd met behulp van pinnen. Het achterste gedeelte van de muur moet worden gevuld met steenslag. Het bovenste gedeelte (6 inch) moet worden gevuld met een 'cap' van de geboortegrond. Het houdt het oppervlaktewater van het invoeren van de loopgraaf.
Werking van betonnen blok Systems; De betonblokken gebruikt om het behoud van het bouwen van muren hebben een lip aan de onderkant. Deze lippen te helpen bij het blokkeren van de blokken met elkaar; die verder resulteert in de vorming van een stap-achtige structuur. De ruimte tussen de blokken is gevuld met grond. Hij duwt de blokken naar voren, en op zijn beurt versterkt de gewrichten tussen de lippen en de blokken die liggen onder hen.
Kwaliteiten van Goede keermuur Blokken; De keermuur blokken moet sterk genoeg zijn om aan de eisen van moeilijke terreinen te ontmoeten. De kerende wanden opgebouwd uit de blokken moet flexibel, veelzijdig, en moet tegemoet te komen aan de unieke behoeften van elk nieuw project site.
Voordelen van het gebruik van betonnen platen; De betonblokken worden gebruikt in de bouw keermuur interlock met elkaar en vereisen geen mortel. Deze blokken zijn eenvoudig te monteren en kan gemakkelijk worden ontmanteld als de behoefte ontstaat. De muren gebouwd met behulp van betonnen blokken te helpen bij het creëren van een systeem van terrassen die ook aangenaam is in zijn verschijningsvorm. Het betonblok keerwanden bieden een kans om landschappen te maken.
De verschillende soorten keerwanden maken gebruik van verschillende materialen voor de bouw. Gebouw behouden muren met behulp van betonnen blokken is een betere optie dan het gebruik van andere materialen. Het betonblok keerwanden zijn dus een goede keuze om een ​​mooi landschap en een sterke constructie te maken.

No comments:

Post a Comment